Şahsen bence akıllılardır çünkü milliyetçi gibi takılanların hali ortada
1 ay
Sizce yurtdışına kalıcı gidenler vatan haini midir?

Şahsen bence akıllılardır çünkü milliyetçi gibi takılanların hali ortada
50 60 70 lerde yokluk sıfır denecek derecedeydi. Almanya ve diğer ülkeler isci arayisina girdiğinde bir inek bir traktör bir ev arsa parası kazanmak için ailesini sevdiklerini hepsini geride bırakıp geldiler buralara yol bilmiyorlar iz bilmiyorlar dil bilmiyorlar. Kazandilarda hemde 10 misli 100 misli kazandılar. Geri dönen de oldu kalan da oldu o kalanlar ailesini getirdiler çocukları burada büyüdü burada okula gittiler öğretmen polis savcı hakim doktor oldular ana dillerini unuttular. Burayı anavatani gibi bildiler. Daha si çok kelimeler yetmez burada da olsalar Türkiye yi hiç zaman unutmadilar. Hep bir yanları eksik kaldı. Onlar kadar Türkiye yi seven şayan değer veren yoktur. 365 gün boyunca çalışırlar. 6 hafta iznini turkiyede geçirmek için 2 bin 3 nin km yol alırlar yolda kaza yapan memlekete varınca kaza yapan orada bunlar yabancıdır deyip 2 tl olan malzemeyi 10 tl ye satan orada almanca burada yabancı iki arada bir derede kalan gurbetcilerimiz Allah sabırlar versin onlara
Döviz yükselsin, kazandıkları para türkiye'de daha değerli olsun diye burada sağcı partiye oy atıp; kendi ülkesinde ise mültecileri ve oturum izni olanları göndermesin diye sol (halkçı) partiye oy atanlar vatan hainidir bana göre. Yoksa oradan gelip burada atatürkçü partiye oy atan herkes kardeşimizdir.
Görüş
7Görüş
alakası yok. ben de birkaç ay sonra kalıcı olarak norveç'e yerleşeceğim ve vatanımı da çok seviyorum. bir avukat olarak hukukun yok edildiği, avukatların saldıra uğradığı bir ülkede avukatlık yapmak istemiyorum. elbette nedenler sadece bunlar. norveç'te de avukatlık mesleğimi yapacağım ve daha mutlu olacağıma eminim.
ne alaka bende lyonda yasıyorum ama sık sık gelie kalırım Türkiyede.. vatanım ama kusura bakmasın kimse yönetim anasını aglattı ülke ekonomisinin kimse emeginin karsılıgını alamıyor
Yoo en zeki insandır bu ülkeden kaçarak yaptığı en doğru karardır
Ülkemizin refah seviyesi yüksek olsaydı gitmezlerdi
Bize emanet edilen Vatanı terk edip gitmek hainlik değildir ama sayiladabilir
Kanka bu ülke için kusura bakma fakat bi b*k yapmıyorsunuz
Ülken iç savaşa sürükleniyor kendi halkın mültecilerden az değer görüyor fakat sizde tık yok anca tweet atıyorsunuz zekasını kullanıp bu ülkeden kaçanı ise linçliyorsunuz
Asıl vatan haini yandaş rospu cocukları
Ben kaçtım ülkeden net mevcut iktidar yüzünden
Yurt dışına gitmek mantıklı.
Ekmeğini kazanmak neden vatan hatibi olsun ki
Daha fazla saçmalayamazdın emin ol
En İyi Görüş