45 günlük kangalım paçalarımı çok ısırıyor çekiyor. kızıyorum bir süre ilgilenmiyorum. sizce yapabileceğim başka bir şey var mı?
Cevabın nedir?
Simdi anlamaz ki daha cok küçük biraz büyüsün sert bir ses tonu ile uyar pacani isirmadigi zamanlarda sev aferin oglum/kizim de yavas yavas anlayacaktir. şu an oyun oynayarak hayatta kalma icgudulerini gelistiriyor normalde hayvanlar bunu diğer kardesleri ile bogusarak ve oyun oynayarak ogrenirler malum şu an tek oyuncağı sensin ve biraz sabırlı olmalısın kesinlikle vurma ya da ac birakmak kapali bir yere kilitlemek gibi cezalar verme, soylediklerime birazcik dikkat edersen mutlu bir pet ve sahip iliskisi yasarsiniz. Baska sorunlarinla ya da mevcut sorunun ile ilgili elimden geleni yaparim, kopek egitmenligi yapıyorum ve ufak capli bir üretim ciftligimiz var. Bilgilerimi paylasmaktan zevk duyarim
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman seni de takip edeyimmm olur mu?
En İyi Cevaplar
https://i.hizliresim.com/2QR10E.jpg
ilerde böyle birşey olacak:) ben terasta büyüttüm bu resimde 1 yasındaydı şimdi dahada boylandı
valla kangala fazla laf geçmiyor ittat konusunda fazla eğitilmiyor ama muhteşem köpekler..011 Yorumla
Soran+1 yılallahım benim boyum 160 :D beni geçer o zamannn :D
Soran+1 yılyal ne oluyorr
Soran+1 yılhmmmmm tamamm teşekkür ederimm çok :))
Soran+1 yılyaa bazıları yazıyor bahçede büyümez o eziyet edersin hayvana, dağ bayır gezmesi gerek falan diyor. çok canımı sıkıyorlar. zaten günde 2 kere yürüyüşe her türlü çıkacaz yanii
- +1 yıl
evet doğru söylüyorlar kangal özgür hayvandır ona soğuk lazım, dağ, bayır lazım, şehirde büyüterek hayvana eziyet ediyoruz aslında yürüyüş kesmiyor bu hayvanları benim teras büyük 1200 m2 kare hiç bağlamıyoruz sadece aşıya giderken ya da arada parka götürdüğümüzde tasmasını kullanıyoruz, imkanın varsa değiştir şehirde yaşamaya daha müsait bir köpek al diyicem ama zor sanırım
Soran+1 yılyoo hayatta bırakmam. 1 haftada nasıl alıştığımı anlatamamm. o kadar sevimli bir şey kii. kızdığımda bir rüre ilgilenmiyorum. sonradan geliyor sokuluyor yanıma yalıyor elimi önümde yatıyor açıyor bacaklarını falan :D
Soran+1 yılçok teşekkür ederimmm :)
+1 yılDişleri kaşınıyor o yüzden. Çiğneyebileceği, kemirebileceği oyuncaklar al. Bide deriden kemiğe benzer yiyecekler var petshoplarda onlardan al. Sakın gerçek kemik verme kemirsin diye sert gelir dişini kırar dikkat et. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılyok böyle deri kemik şeklinde sarılmış sütlü bir şey aldım. onu seviyor. ama paçam dikkatini çekince onu hemen bırakıp geliyor paçamı kemiriyor
- +1 yıl
İstemediğin birşey yaptığında sert bir sesle hayır demen lazım. Kuzenimin köpeği evin merdivenlerini kemiriyodu (dubleks evde) sıkıntı yaşamamak için önlemini erkenden al itaati bilsin.
Kesinlikle uyar ve sevimliliğine kanma:)
Benim huskym var şu an 2,5 yaşında zamanında oterite kuramadığım için gezdirirken kızakmışım gibi sürüklüyor beni;')00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
+1 yılDişi kaşınıyor çocuk gibi onun kemikleri var oyun kemiği ama yenebiliyor olanından al ağız kokusuda olmaz küçükten alıştırırsan. Ödül kemiği diyorşar petshoplarda var
017 Yorumla
Soran+1 yılevet bir kemik gibi bir şey aldım böyle sarılmış falan sütlü dedi adam. onu seviyor. onla biraz oynuyor sonra yürümye başlayınca paşalarıma yapışıyor
- +1 yıl
Oyun yaşlar kemiği eline al ıssırınca onu ver ağzına ve oynat ondan almaya çalış çık sert değil ama kemiği kaçır işe yarar ama dediğim gibi oyun zamanı. İlgilen yoksa sıkıntı olur küser ve hırçınlaşır
Soran+1 yılçok ilgileniyorum :D kucağımda bile uyuttum düşün :D oda şımarıklık mı yapıyor ondan mı kızdığımda bir süre sonra tekrar yapıyor bilmiyorum
- +1 yıl
Çok kucağa alma sev ama yanında yatır. Oyun şu an en büyük ihtiyacı resimi var mı köpeğin
Soran+1 yılevettt dur göstereyim :D fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/.../...486071_n.jpg kucağımda uyuduğu zaman bu :D fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/.../...362918_n.jpg topalacık suratı :D
- +1 yıl
Maşallah ya nerede bakıyorsun buna çok tatlı ve sağlıklı nazar deymesin bende ufak bir ırk var jack russell biliyormusun
Soran+1 yılmaşallah evet :D evimiz bahçeli gündüzleri bahçede geceleri eve alıyorum şimdilikk. büyüyünce gecede dışarıda kalıcak.
- +1 yıl
Kangalların koşmaya ve harekete ihitiyacı var bol bol kemik suyunu haşlayıp içir hazır mama gelişmesinde zayıf kalmasına yol qçar birde büyüyene kadar kesinlikle boynundan bağlama ki kafa tası rahat gelişsin ve büyük olsun.
- +1 yıl
Çok sevimlidir o şimdi oynayasım geldi valla elimde olsa çıldırtırdım onu şu andq
Soran+1 yılzaten premium mama aldık adama onu bile yemedi et suyu veriyoruz 2 3 güne bir de tavuk ciğeri veriyorum. ciğere bayılıyor :D
- +1 yıl
Tavuk göğüs etini haşla ve suyuyla beraber ver onuda çok sever
Soran+1 yıla bak oda olabilirrr :D
- +1 yıl
Sen ver bak yedikten sonra nasıl mutlu oluyor yağsız makarnada sever
Soran+1 yılbilmiyorum da ekmekli şeyleri sevmiyor. ciğerin içine daha doyurucu olsun diye ekmek parçalayıp koydum. ciğeri bile yemedi
- +1 yıl
Makarna farklı olur çok az bir dene ankaralımısın.
Soran+1 yılhayır adana
- +1 yıl
Sıcaktır orası çok dikkatli büyüt cüssesi büyük olsada emin ol ki kalpleri çok zayıf bu türlerin.
bırak çocukluğunu yaşasın hayvancağız :)) ama bu davranışının ona yanlış bir davranış olduğunu anlatmak istersen eğer, gazeteyi rulo yapıp burnuna vurabilirsin. kesinlikle acıtmaz, sadece çıkan sesten korkar.
13 Yorumla
Soran+1 yıla bak buda iyiymişşş
Soran+1 yılevet yoksa ilerde baş edemem :D
- Diğer konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılYine aynı şey. Cevapları okuyunca tiksiniyorum insanlardan. Hadi o yazan şerefsiz, sen niye bu kadar safsın be..
01 Yorumla
Soran+1 yılneeee? kim ne demiş vallahi anlamadım ben
+1 yıloyun oynuyo, dişleri kaşınıyo, dişlerini kaşıcağı bir oyuncak alın hayvana, paçalara saldırıyosa hayır diyerek sertçe uyar ona şimdiden arada fırça atmalısın ki ilerde laf dinlesin. hayır kelimesini öğretsen yeter.
00 Yorumla
+1 yılHayır Geneli Öyle Yapar ama Sen Gazeteyı KATLAYARAK onu KORKUTABİLİRSİN Birdaha Isırmak İçin Yanaşmaz Yanına Doberman Ve Rotwailer Besliyorum BENDE Ufakken Onlarda Öyle Yapıolardı Artık Olmuyor Çok Şükür :)
06 Yorumla
Soran+1 yılevett biri daha söyledi gazeteyii. ama onuda ısırmaya çalışmaz mııı
- +1 yıl
Hayır tutmıcaksın Hafiften Canını Yakmadan Vurucaksın Özerllikle Burun Kısmına :)
Soran+1 yılhııııım tamam denicem bunuuuu :D
- +1 yıl
OlumLu Sonuç Almak İstiyorsan Deniceksin zaten :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederimm :)
- +1 yıl
Rica edeirm :)
Eğitim vericeksin önünde mama bırakma sadece su bırak açıktığı zaman konuşarak göstererek eğit yaparsa tek tek ver sonra besle eğitimde dediğini yapmazsa vurma sakın ensesinden bastırarak salla bu senin dominant olduğunu gösterir
05 Yorumla
Soran+1 yılbastırarak nasıl sallayayımm
- +1 yıl
Ensesinden bir elinle sıkıca kavra kafasını yere bastır istemicektir zorla bastırdıktan sonra silkele kafasını bırak bu kurt ve köpek familyasın köpeklerin birbirine üstünlük sağlama yöntemidir ve köpeğe normal zamantida gülümseme kızdığın zaman dişlerini göster onlar gülümsemeyi hırlama anlıyorlar bunu çıkarına kullan
Soran+1 yılgülümseme derken :D ama oynarken hep gülüyorum :D
Soran+1 yılaaa tamam buna da dikkat edeyiiiiim
45 günlük bisey daha napicaksin ? :) karisma rahat birak ne istiyosa yapsin , ne sevimlidir o simdi :))
00 YorumlaYapay kemik al oynasin bide o hayvan ev hayvani degildir dag orman cayir hayvanidir sik sik dogaya sal parka filan. gotur. evinin bahcesi varsa oraya sal daha mutlu olacaktir
110 Yorumla
Soran+1 yılzaten bahçede kalıyor. geceleri eve alıyorum tek
Soran+1 yılnedenn bağlamayayım
Soran+1 yılhmmm anladımm. şimdiden yanımdan ayrılmıyor zaten :D ilerde de böyle olursa tedbir amaçlı gezerken takarım sadece zincirini
Soran+1 yılmaaaleseff başka köpek istemem bu giderse
Soran+1 yılhayır. sivastan babamın çok yakın bir arkadaşı gönderdi kırma değil saf :) fotoğafları var yorumlarda bakabilirsin :)
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. ona daha falza zaman ayır ilgilen oyna enerjisini atsın koşması yorulamsı lazım kangalın dişleri ile ilgili de olabilir kemireceği büyük kemik verebilirsin
014 Yorumla
Soran+1 yılvar kemiği oyuncağı bir sürü. elimi de ağzına veriyorum kemiriyor elimi. alışsın ilerde ısırmasın diye veteriner söylemişti. ama paçamdan vazgeçmiyor ne olursa olsun
Soran+1 yılhaha :D
Soran+1 yılbabam getirmiş kangalı. evimiz bahçeli. birde konyada çiftlik var. oraya da gider bekçilik yapar falan diye almış.
Soran+1 yıl
Soran+1 yıleveet babamın aldığı yerde kesmişlerr :((( bende gördüğümde çok üzüldümm :( ama maalesef kesik geldi. evet kucağımda uyuyor :D
Soran+1 yılyokkk ilk geldiğinde yaptırdık o an yapılması gerekenleri. çizelge falan verdiler 2 gün sonra tekrar gidicez hatta :)
Diğer konusunda 322 cevap paylaştı. Dua et büyüyünce seni yemesin. Ilgi vermen lazim. Vermiyor san neden besliyor sun be usta? Yazik ona..
01 Yorumla
Soran+1 yılilgi vermediğimi nerden biliyorsun yahuu. tüm günüm onunla geçiyor. hafta içi 1 saat öğle aram oluyor 20 dk gidiş 20 dk geliş 40 dklık yol gidiyorum sırf onunla 20 dk oynamak için
dişleri kaşınıyor kalsiyumlu kemikler satılır avm lerde benimkide berbat üstelik rot dişleri çok can yakıyo alırsan biraz rahatlarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılkalsiyumlu kemik dediğin böyle sarılmış kemik şekli verilmiş, sütlü dedi adam onlardansa var bir tane
Soran+1 yılçok teşekkür ederimmm :D
ısırınca bağır ve kafasının üstünden yere bastır sakın taviz verme eğer ısırmazzsa çenesinin altından okşa bu işe yarar
05 Yorumla
Soran+1 yılbağırıyorum kızıyorum. ilgilenmiyorum. sonra sakinleşince bir süre sonra tekrar gidiyorum yanına. biraz güzel oynuyoruz sonra yine ısırıyorrr
Soran+1 yılyaa çok zeki 4 5 günde pati vermeyi öğrendi. ilk geldiğinde terlikleri kemiriyordu. kızdım baya şu an terliklerle ilgilenmiyor bile. ama paçaları halledemedikk
Soran+1 yılay inşallah :D
Köpeklere fısıldayan adam belgeselini izle cok yararli olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılizlerim onu denk geldikçe ama böyle sorunu olan var mıdır ki
- +1 yıl
Tabiki ama o belgeseli bastan aona izlemeni tavsiye ederim. Bitirdikten sonra kopegine nerede nasil davranman gerektigini ogreneceksin. Yeteri kadar bilgi o belgeselde var. Tasmani nasil tutacagina kadar anlatiyor. Cok yararli olacak 2 tane dobermanim var ozel egitimlerinin haricinde bende kendim onlara guven ve disiplin egitimi veriyorum.
Soran+1 yılhımm belgesel mi pardon belgeseli izlemedim hiç. nat geo da bölümleri çıkıyor onları izliyorum
Dişleri kaşınıyo bazende dikkat edersen sert cisimleri kemirir. Kısaca dişleri çıkıyo
03 Yorumla
Soran+1 yılevettt ama oyuncak aldım kemik aldım. onlarla oynarken bile paçam dikkatini çekince hemen geliyor çekiştiriyor. ve bir tek bana yapıyor. anneme babama yapmıyor. acaba bana şımarıyor mu
Soran+1 yılhhiihi
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu Daha biseymi biraz daha buyudun bak neler Yapiyor:)
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D ya iyiii de paçalarım hep delindi :D
Soran+1 yılbizimki daha 45 günlük. ve 1 haftadır bizde ama benim peşimden ayrılmıyor. arada annem bana vuruyor gibi yapıyor anneme hırlıyor şimdiden :D
Soran+1 yılevett hep beraberiz :)
Oyun oynuyo garibim napsin :D oyuncak ver onu kemirsin :D
00 Yorumla
+1 yılOna bir parça urgan ya da sağlam kemirecek bişey bul dişleri kaşınıyo hayvanın.
06 Yorumla
Soran+1 yılvar kemiği oyuncağı her şeyii varr. hatta elimi bile kemiriyorr :D
- +1 yıl
6 aylık olana kadar kemirilmeye alışman lazım sonra yeni dişleri gelecek ve o huyunda eser kalmayacak.. Urgan kemirmesi için önüne atacağın bişey değil, onlar bişeyleri çekiştirmeyide sever bir ucundan sen tutacaksın diğer ucunu o çekiştirecek. Bu oyunu hayatlarının sonuna kadar çok severek oynarlar.
Soran+1 yılhaha evet :D bir bez parçası var onu çekiştiryoruz beraber :D çok inatçı bezle beraber oda havaya kalkıyor :D çok zor bırakıyor :D
- +1 yıl
En tatlı zamanları keratanın, benimki 2 yaşında hala oynuyoruz o oyunu :) Gerçi şimdi ağaca tutunuyorum yoksa yere düşürüyo beni :D
Soran+1 yılvaay :D hırlıyor muuu peki
- +1 yıl
Yok benimki çok sessiz sadece ipin ucunu başka bir köpeğe verdiysem ve o çekiştirirken buna hırlarsa hırlıyor ama Yaman (Köpeğimin adı) hırlayınca karşıdaki bir daha hırlamıyor :)
Ama buda çok sevdikleri bir stildir 3 ayından sonra falan ipin ucunu başka bir köpeğe ver bayılırlar çekiştirmeye... Aslında içgüdüsel bir hareket doğada avı paylaşırken yaparlar ve güçlü olanın açlıktan kurtulmasını sağlar ;)
sabır. sürekli hayır diyeceksin, sesini iyice yükseltmelisin. ancak sakın şiddet uygulama.
06 Yorumla
Soran+1 yılya bende uygulamamaktan yanayım. ama kimileri de eğitim için şart olduğunu söylüyoor
- +1 yıl
ben bundan önceki köpeğimi döverdim. döverdim derken ağız burun dalmazdım tabi ama canını acıtırdım. bu onu vahşileştirdi ve daha asi hale getirdi. şimdiki köpeğime daha bir tane fiske vurmadım, sadece hayır demekle ve yüksek sesle uyarmakla daha 5 aylık olmasına rağmen pek çok şeyi öğrendi. köpek sevgiyle eğitilmeli, şiddetle değil.
Soran+1 yılseni takip edeyim bir sorum olursa sana sorayım olur mu?
Soran+1 yıltamam öğrendiklerini bana da söylersen mutlu olurum :D
+1 yılDaha sut disleri var ondan dolayi disleri kasiniyor :D isirabilcegi bir oyuncak al rahat et :D
015 Yorumla
Soran+1 yılvar. önce şu köpük gibi olan toplardan aldımm. hemen parçaladı. sonra daha sertlerinden aldım onu sevmedi. kemikler oluyormuş onlardan aldımm. bir tane makara vermiş annem onla oynuyor. bez parçasıyla oynuyor :D ama paçalarımı bırakmıyor. annemin babamın paçasınu ısırmıyor hiç tek benimkini
- +1 yıl
O zaman pacani isirinca kalcasinin sag tarafina vurarak sert bir sekilde kiz ama ciddi ol ondan sonra ilgilenme onunla 3-4 sefer bunu yap duzelir
Soran+1 yılkızıyorum ilgilenmiyorum bir süre. ama vurmuyorum hiç
- +1 yıl
Vur ama oldurmek icin degil sert olsun biraz tabi korkma birsey olmaz.
Soran+1 yılonu yapabilir miyim emin değilim :/ çok küçük daha. 45 günlük bebeğe vurulur mu diye düşünüyorum hep :/
- +1 yıl
Egitim sart yani.
Soran+1 yılbilmiyrm :((
- +1 yıl
Egitimde duygusal olma ve sert ol yoksa olmaz bu is
Soran+1 yıldemin çıkardım yine ısırdı paçalarımı poposuna vurdum bir kaç kere kızdım. çok değişik hissediyorum kendimi :(
- +1 yıl
Korka o kadar vurmakla birsey olmaz.
Soran+1 yılbana kızar küserse vuruyorum diye
- +1 yıl
Kopekler kolay kolay kusmez sahibine
Soran+1 yılhadi ya iyi bariii :D
- +1 yıl
Rahat ol yani :D
Soran+1 yıl:D tamam o zaman
kangal geniş alan sever, sıkışık bir yerdeyse strese girmiştir.
00 Yorumlaoynayabileceği oyuncaklar var. kemirsin ısırsın diye yapılmış
00 YorumlaKuyrugunu kes karanlık biyere kapat ağzına acıbiber sür
00 YorumlaEvde bakmıyosundur umarım o hayvan dar alanlarda bakılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızsın sen nasıl zaptedecen kangalı? O seni gezdirir artık.
00 YorumlaOyun oynamak istiyordur
17 Yorumla
Soran+1 yılistiyor zaten orası belli :D
Soran+1 yılpantolonların paçaları delindi hep :D
Soran+1 yıl45 günlüük daha yeni çıkıyor tabi :)
Soran+1 yılyo terliklerı kemiriyordu baya kızdımm. şu an yanaşmıyor ilgisii çekmiyor terlikler :D hatta kafasını terliğe sokup uyuyor :D
+1 yılKöpeklere fısıldayan adamı ara
01 Yorumla
Soran+1 yılsezar açmadı telefonu yaaaa :(
ne zevklidir ya onunla oynamasi
03 Yorumla
Soran+1 yılhemde nasıllll :D yorumlarda fotoğrafları var :D bakabilirsin
Soran+1 yılhaha :D dimii
45 günlük kangalmısın :D ıyyy iğrencim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhı. düşün işte bir kangal senden daha zeki
Soran+1 yılespri mi yapıyordunn.. pardon canım çok düşük bir espriydi. pardonnnnn
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAhah :d ne tatlıdır o
01 Yorumla
Soran+1 yılhemde nasılllll. ama bir de paçalarımı kemirmese
Bilmem ki neden öyle yapiyor :)?
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyoreeem
bol bol yuruyuşe çıkar
027 Yorumla
Soran+1 yılşu an sadece bahçede dolaşıyor. tasma takmadım daha. çok küçük diye
Soran+1 yılazıcık büyüsün tasma takmak zorundayım. yaa zaten bahçede azıcık oynayınca hemen yorulup yatıyor. dışarıda nasıl gezer şu an bilmiyorum :D
Soran+1 yılnedenmiş :D
Soran+1 yıldavar mı güdeyim hayvanla :D doğrudur hareketli hayvan ama zaten sürekli dolaşabilir istediği gibi :)
Soran+1 yılbir yoruma fotoğrafını attım bakabilrsin ordan
Soran+1 yılfbcdn-sphotos-h-a. akamaihd. net/.../...486071_n. jpg fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/.../...486071_n.jpg
Soran+1 yıl:D :D hıı
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılnerden biliyorsun bakamicağımı :D
Soran+1 yıl:D haha
Soran+1 yılne güzel işte büyüyünce korur beni :D
Soran+1 yılhahah o kadar da değil be :D
Soran+1 yıl:D dünyanın en büyük köpeği mi :D
Diğer konusunda 642 cevap paylaştı. senin kangal sapık çıktı ileriyi düsünemiyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhaha deme öyle :D
Soran+1 yılhahah :D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl45 günlük kangal mısın? :sssss
02 Yorumla
Soran+1 yılaa 45 günlük kangalım senden de zekiii :))
Cevap sahibi+1 yılVay bee
Gizli Üye(36-45)+1 yılevdemi besliyosun kangalı
032 Yorumla
Soran+1 yılevet. bahçeli evimiz. ama şu an çok küçük diye içeri alıyorum akşamları. büyüyünce hep dışarda olucak
Cevap sahibi+1 yılşehirde yaşamaları iyi değil onların
günde en az 5 km yürüyüp koşmaları lazım
yazık edeceksin hayvana
Soran+1 yıl5 km yürür zaten :) hayvanı bahçeye hapsetmem :)
Cevap sahibi+1 yıliyi bak ona
onlar harika hayvanlar
Soran+1 yılevettt ama şu ısırmasını de bir halletsem :(
Cevap sahibi+1 yılşimdiden öğretmen lazım
yoksa hep yapar
Soran+1 yılkızıyorum. artık yavaş yavaş anlıyor kızdığımı. ama bir süre sonra paçalar dikkatini çekince tekrar ısırıyor. dişleri acımasın diye çekmek de istemiyorum. çeksemde bırakmıyor :D
Cevap sahibi+1 yıletek giyy ozaman
çeke bilirsin açımaz dişleri kuvvetleniyordur
Soran+1 yılama tuttuğu zaman çok sert tutuyor oynadığı bir bez var. imkansızz bırakmıyor onu hiçç bezle beraber oda kalkıyo. paçalarımı o kadar sert tutmuyor ama yinede acır diye ben zorlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılzorlaya bilirsin
yapmaması için burnuna vur ve kız
Soran+1 yılya vuramam kii. bebek dahaa
Cevap sahibi+1 yıleğitim için yapmalısın ama
Soran+1 yıl:///
Cevap sahibi+1 yılburun kıvırmaa hemenn
Soran+1 yılvallahi üzülürümm. annem çişini yanlış yere yapınca kızıyor bazen poposuna vuruyor hafifçe. onda bile içim gidiyorr
Cevap sahibi+1 yılsen onu 6 ay sonra gör üstüne atlayıp devirecek seni
Soran+1 yılsevdiği için ama tabi dimi :D
Cevap sahibi+1 yıltabiki
onlar sahiplerine asla zarar vermezler
Soran+1 yılcanım yaa:D
Cevap sahibi+1 yılcanlar onlar can
bende çok seviyorum köpekleri ama eve hapse konu olduğundan almıyorum
eziyet ediyomuşum gibi geliyor bana
Soran+1 yılevett bahçe olmasa bende eve almazdım
Cevap sahibi+1 yılbüyükmü bahçe
yoksa içi bahçeler gibimi
nerdensin
Soran+1 yıladana. normal bahçeli ev işte ağaçlar falan büyük yani
Cevap sahibi+1 yılkuzeymi güneymiii
Soran+1 yılgüney
Soran+1 yılha dur ya :D bilmiyorum adananın kuzeyi mi güneyi mi :D :D adana dediğimi unuttum ben türkiyenin hangi tarafında olduğunu sordun sandım :d
Cevap sahibi+1 yılhangi ilçe ya da mh
çok alemsin :)
Soran+1 yılne yapıcan yahu :D
Cevap sahibi+1 yılhiç merak etdim
gelip köpeği sevecemmm :D
Soran+1 yılhaha :D
Cevap sahibi+1 yıltırstın galıbaa
korkma gelmem
davet edilmediğin yere gitme demiş büyüklerimiz
Soran+1 yıliyi demişler
paçasız bişey giy:)
14 Yorumla
Soran+1 yılbeyin bedava diyorsun
Soran+1 yıl:)) canım ya :)) hadii hadii
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılTrip at
08 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D ilgilenmeyince baya geliyo yatıyo önümde sev beni diyor :D
- +1 yıl
kangal almak nerden geldi aklına?
Soran+1 yılben almadımm. babam almış getirmiş. annem babam çalıştığı içinde ilgilenmek bana düşüyor. ki zaten 1 haftada deli gibi alıştım zevkle ilgileniyorum
- +1 yıl
şurda birkaç aya senin boyunda olucak biliyorsun dimi ve biraz çirkin olucak :)
Soran+1 yılyaaa çirkin olmaz bu tatlı şey :D yorumlarda fotoğrafı var :D bak istersen bu nasıl çirkinleşebilrrrr
- +1 yıl
bak arkadaş alta atmış :)
Soran+1 yılçirkin değil ki:d şeye benziyor hani yüzü çirkin ama kaslı fiziği düzgün adamlar oluyor ya :D fizikleri yüzlerini örtüyor :D onun gibi olur inşallah baronum da :D
- +1 yıl
evet öyle olucak :) ve biraz yemeside değişicek :D
Sivas kangalımı :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılevettt :))
+1 yılBana verrr
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi