Gecmiste olan hatalarimi dusunuyorum ve kendimi cok sucluyorum.. mesela okula devam etmedim ya da arkadaslarin gazina geldim ufak tefek seyler ama gelecegimi etkileyen kucuk sebepler oldu..
sizce hersey de varmidir bir hayir?
Gecmiste olan hatalarimi dusunuyorum ve kendimi cok sucluyorum.. mesela okula devam etmedim ya da arkadaslarin gazina geldim ufak tefek seyler ama gelecegimi etkileyen kucuk sebepler oldu..
sizce hersey de varmidir bir hayir?
Aynı sıkıntılar bende de var cidden geleceğimi hayatımı etkiliyor büyük pişmanlıklar maddi manevi sıkıntılara yol açtı bazı yaşanan şeylerin geri dönüşü olmuyor maalesef bu pişmanlıkla yaşarsın psikolojik olarak kendini toplamaya çalış derim
Anliyorsun beni
Cevap
3Cevap
Hiç bir hatamı kafama takmıyorum. Ben yaptım sonuçta :D Zerre pişman değilim :D
Ne guzel ya
Nasıl hatalar yaptığına bağlı sana küçük gelen hata büyük olabilir ya da sana büyük gelen küçük hata olabilir örnek verebilir misin?
Ya mesela sirf baska bir arkadasin sinifa gitmek icin sinif degistrdm ve eski sevgilim okul hemen bitsin diye cabaladim oyuzden en alt seviyeli sinifa gittim 2 yillik ti , ve sirf bu yuzden uni ye devam edemedim falan, Şu an evli ve hamileyim hersey farkli olabilirdi diyorum ama gecti artik
Kaderini insan kendisi seçiyor sonunun iyi kötü olduğunu bilmeden belki de hakkında böyle olması daha hayırlıdır
Evet ama gecmisi dusunup kendimi sucluyorum yapamiyorum
unutmakta zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?