Diğer 1 ay Günaydın KS nin evli gacıları başladamı mesaiye? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kocaları işe gönderdiniz mi kız 😜şimdi bekarmış gibi takılın bakalım Günaydın KS nin evli gacıları başladamı mesaiye? Görüş Yaz 21 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aesir Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Kocaları işe göndermezsin ki... Onlar kendileri giderler. Akşam da mesaiye kalırlar. Ama aslında kalmazlar :) Gömlekleri iyi koklayın. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 35 , eig 95% 1 ay Eşler işe gidince buraya gelenler caps yapsaydın bari. 😃 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 96% 1 ay Diğer konusunda 304 görüş paylaştı. evet ya şöyle kocasını işe göndermiş bekar gibi takılan biri olsa da biraz muhabbet etsek😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Çoluk çocuk derken dinlenmeye vakit kalmıyor olabilir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Diğer konusunda 4,6b görüş paylaştı. bak hele hele kocanı gönderip buraya daldın değil mi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Ben kocasızim ayol Yorumla keremkayar 1 ay hmm ozaman neden milletin karısını ayartıyorsun Yorumla Soran 1 ay Ne ayartmasi Yorumla keremkayar 1 ay ben öyle hissettim Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 31 , eig 94% 1 ay Diğer konusunda 888 görüş paylaştı. Sen öyle mi yapıyorsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% 1 ay Yok be burdaki kızlar çok durust 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eig 100% 1 ay Ahahaha erkek arayanlar da var mı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Ohoo evliyken flört eden bile var. Onu geçtim evli olduğunu gizliyo coğusu Yorumla CapkınAvukat 1 ay Gizlemesin kimse. Açık açık söylesin ve öyle kaçamak yapalım Yorumla Soran 1 ay Vayy $erefsiz 😂 Yorumla CapkınAvukat 1 ay Oha o nasıl bir söz be Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Temizlik yapıyorlardır 😃 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Diğer konusunda 1,5b görüş paylaştı. Dur zaten ortalık karışık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Bilmediğim ne oldu 😂 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 ay Karanlık işler dönüyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay O kadar fazla ki bu dediklerin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
therapistcat Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Bahahahahaahh Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MaviVera Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 100% 1 ay 😂😂😂😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Benedetto1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 ay Sen kesin gonderdin eşini işe belli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Yok ki kocam Yorumla Benedetto1903 1 ay Olsun isterdin ama bence Yorumla
aamazonn_006 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Çok fenasın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Şimdi gönderdim ☺️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 3 yorumu gör Meraklıpanda01 1 ay O zaman yapılsın kahve😊 Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Meraklıpanda01 uyumak istiyorum çokk yoruldum Yorumla Meraklıpanda01 1 ay Bence şu an uyuma öğlen az uyumak daha iyi 😊 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 46 1 ay Diğer konusunda 2b görüş paylaştı. hani nerdeler :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ichmert1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Garip kişiler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kayipdiyarlarinadami Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 ay Sen yolladın mı abla Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
Kocaları işe göndermezsin ki... Onlar kendileri giderler. Akşam da mesaiye kalırlar. Ama aslında kalmazlar :) Gömlekleri iyi koklayın.
Eşler işe gidince buraya gelenler caps yapsaydın bari. 😃
evet ya şöyle kocasını işe göndermiş bekar gibi takılan biri olsa da biraz muhabbet etsek😊
Çoluk çocuk derken dinlenmeye vakit kalmıyor olabilir.
bak hele hele kocanı gönderip buraya daldın değil mi
Ben kocasızim ayol
hmm ozaman neden milletin karısını ayartıyorsun
Ne ayartmasi
ben öyle hissettim
Sen öyle mi yapıyorsun
Yok be burdaki kızlar çok durust 😂
Ahahaha erkek arayanlar da var mı
Ohoo evliyken flört eden bile var. Onu geçtim evli olduğunu gizliyo coğusu
Gizlemesin kimse. Açık açık söylesin ve öyle kaçamak yapalım
Vayy $erefsiz 😂
Oha o nasıl bir söz be