Çok tehlikeli iştir. Akıl sağlığından pisikolojik sorunlar yasayabilrisin. Çevremde tanıdığım sorun yaşayan kişiler oldu. Bu mezra evinde küçükken bı abi içine girdi içinde ufak bir kızın oyun oynadığını gördü ve hemen içinden kaçtı. Mezra evi terk edilmiş bir ev. Eski biraz yıkık. İçinde insan olmadı imkansız yani
Orasını bilemem bende içine girmeyi çok istiyorum da yapmam ama. Bir diğer duyduğum hikaye. Bir kızın başına cin musallat olmuş. Bunu hocaya doktora her yere götürmüşler. Kendi kendine konuşmalar biseyler gormeler uyur gezerlik vs bile oluyormuş buna. Cinler mi ne aşık olmuş buna. gece uyurken gozukuyormus buna. Cinsel anlamda onunla birlikte olmak istiyormuslar bu kızla ne çekti
Özellikle merak ediyorsan kırsal kesimdeki insanlara konuş. Kırsalda daha çok oluyor böyle olaylar. İşte tek edilmiş ev , degirmen, vs böyle yerlerde olurmuş. Eskiden köyden biri anlatırdı. Tek edilmiş derede değirmen var bir sürü cin orada şarkı söyler horon ederdi
Bildiğin türkü vs. Bı gün yine değirmene gidiyor eskiler elinde de ateşli lamba var. Dedi birisi üfledi lambayı söndürdü. Ufff sesi çıktı eline bile rüzgarı geldi dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Belki eğlence seviyorsunuzdur yani sıkıcı hayat size göre değildir :)
Bi açıklaması vardı ama çocukluktan gelen bir şeydi
Neydir
onedio.com/.../cogu-insanin-aksine-bazi-insanlar-neden-korku-filmi-izlerken-rahatlayip-huzur-bulurlar-763535
ķölem ol sen bak sana nasıl yaşatıyorum paranoyak hayatı
😂😂😂
😀
Ben filmlerine merakliyim ntfixten potpori yaptim resmen
Bende paranoyak cin filmler videoyu hikâye vs
Iki kirik bir araya gelmeliydik
Neden bukdr bağimlıyım sence
Bilmem ayni benim gibisin ya acidan zevk alir gibi
Evet alıyom
Takip ettm ozaman seni
Ben de öyleyim korku iyidir
Sence neden
Zevkler. Her insanın zevkleri farklıdır. Bizimki de bu işte.😈
Haklısın 👻
Sapiksin belki
Sapıkla bu ne alaka
Bizim köyde bir tane mezra evi var böyle ufak. İçinde çin olduğunu söylüyorlar. Gel bir gün kald içinde
Vay be ama benim kimseye sarkıntılıgım zararın yok ben bunu çok seviyom cin paranoyak şey felan ama cinide insanıda zararm olmaz
Çok tehlikeli iştir. Akıl sağlığından pisikolojik sorunlar yasayabilrisin. Çevremde tanıdığım sorun yaşayan kişiler oldu.
Bu mezra evinde küçükken bı abi içine girdi içinde ufak bir kızın oyun oynadığını gördü ve hemen içinden kaçtı.
Mezra evi terk edilmiş bir ev. Eski biraz yıkık. İçinde insan olmadı imkansız yani
Hala etrafında cinli olan varsa yolla bana kurtulabilirim konuşabilirim vs
Geçen evin yanında geçtim böyle ormanlık bayır bir yerde. Kapısını açamadım birisi kilitlenmiştir onu
Cindir
Orasını bilemem bende içine girmeyi çok istiyorum da yapmam ama.
Bir diğer duyduğum hikaye. Bir kızın başına cin musallat olmuş. Bunu hocaya doktora her yere götürmüşler. Kendi kendine konuşmalar biseyler gormeler uyur gezerlik vs bile oluyormuş buna. Cinler mi ne aşık olmuş buna. gece uyurken gozukuyormus buna. Cinsel anlamda onunla birlikte olmak istiyormuslar bu kızla ne çekti
Sen valla insan zihni cinsin
Ne alaka
İçine girmeyi çok seviyorum diyince sanki içine cin girmiş insan değilde cinmişssn gibi😂
Hahahaha ben o evin içine girmek istiyorum merak ediyorum ama girmem ya ne olur ne olmaz. Kendimi seviyorum :))
Sende dikkat et.
Sende
Özellikle merak ediyorsan kırsal kesimdeki insanlara konuş. Kırsalda daha çok oluyor böyle olaylar.
İşte tek edilmiş ev , degirmen, vs böyle yerlerde olurmuş.
Eskiden köyden biri anlatırdı. Tek edilmiş derede değirmen var bir sürü cin orada şarkı söyler horon ederdi
Ne şarkısı söylerdi
Bildiğin türkü vs.
Bı gün yine değirmene gidiyor eskiler elinde de ateşli lamba var. Dedi birisi üfledi lambayı söndürdü. Ufff sesi çıktı eline bile rüzgarı geldi dedi
Sen ordamıydın
Bu çok eski belkide 40-50 senelik hikaye ben hiç görmedim çok şükür.
😂😂😂
Niye güldün 🤣
😆😆😆😆 .
Cin çarpacak seni 😅🤣🤣🤣
Yo snei çarpıcak ben imamım sen cenabetan
Hahahahahaha cenabet sensin git gusül al
Yo cenabetsin cinler sana girecek
Daha az önce duş aldim. seni cenabet kizzzz
Cinler seni becerip leytan koycaklar
Sana cinler gurup yapsın becersin seni çin fantezin var
Ya İrem ama konuşmaları niye sildin
Mamyaksin ya 😏