Diğer Kafede yanındaki erkeğe mıy mıy gülen kızı dövdüm iyi yapmış mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence vatana millete çok hayırlı bi iş yaptığımı düşünüyorum bir daha böyle gülmez artık. Oh rahatladım Kafede yanındaki erkeğe mıy mıy gülen kızı dövdüm iyi yapmış mıyım? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. Elinize sağlık. 1 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şiddete karşıyız ama 😂 konuşarak halledebiliriz mesele neyse :/ 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Yok olmaz Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ayıran olmadı mı. Ağzını yüzünü yamulttun mu iyice bari 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bedava kahve verdiler sjsj Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ooo iyiymiş o zaman. Orası neresiyse ben de arada gidip birilerini döveyim bari 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Hep senden öğreniyorum böyle kötü şeyleri. Ben özümde çok cici biriyim aslında :/ Yorumla Soran +1 yıl Tabi kesinnn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Okurken rahatladım valla🤭 Aslında şiddete meyilli bir insan değilim ama iyi yapmışsın 😂😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de 😑 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Aşırı iyi yapmışsın kendimi senden daha iti hissettim gerçekten çok gıcık insanlar var 1 1 Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl İyi * Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kadına şiddete haayır, kadına şiddete haayır !!! Hepinizin kökünü kazıyacağız görürsünüz siz ! Kadınlara kalkan eller kırılsın ulan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadınsa ben kadın değilim Yorumla YourCall +1 yıl Aa bir de cinsiyetçilik yapıyor ayol. Kadın kadının düşmanıdır derlerdi de inanmazdım Yorumla Soran +1 yıl Artık inan Yorumla YourCall +1 yıl Seni feninist derneklere şikayet edeyim de gör hayatını karartsınlar, hıh Yorumla Soran +1 yıl Olur biraz aksiyon lazım bana da Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Mıy mıy gülmek nasıl oluyor konu neydi acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şımarık işte Yorumla AhmetMiraç +1 yıl İyi yapmışsın o zaman Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ciddimisin 🤭 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabi ki de çaktırma sjsjsjs Yorumla pirpirella000 +1 yıl 😅😅😅👍👍👍 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. #kadınaşiddetehayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elinize sağlık.
Şiddete karşıyız ama 😂 konuşarak halledebiliriz mesele neyse :/
Yok olmaz
Ayıran olmadı mı. Ağzını yüzünü yamulttun mu iyice bari 😂
Bedava kahve verdiler sjsj
Ooo iyiymiş o zaman. Orası neresiyse ben de arada gidip birilerini döveyim bari 😂
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hep senden öğreniyorum böyle kötü şeyleri. Ben özümde çok cici biriyim aslında :/
Tabi kesinnn
Okurken rahatladım valla🤭
Aslında şiddete meyilli bir insan değilim ama iyi yapmışsın 😂😂😂
Bence de 😑
Aşırı iyi yapmışsın kendimi senden daha iti hissettim gerçekten çok gıcık insanlar var
İyi *
Kadına şiddete haayır, kadına şiddete haayır !!! Hepinizin kökünü kazıyacağız görürsünüz siz ! Kadınlara kalkan eller kırılsın ulan
Bu kadınsa ben kadın değilim
Aa bir de cinsiyetçilik yapıyor ayol. Kadın kadının düşmanıdır derlerdi de inanmazdım
Artık inan
Seni feninist derneklere şikayet edeyim de gör hayatını karartsınlar, hıh
Olur biraz aksiyon lazım bana da
Mıy mıy gülmek nasıl oluyor konu neydi acaba
Şımarık işte
İyi yapmışsın o zaman
Eline koluna sağlık
Ciddimisin 🤭
Hayır tabi ki de çaktırma sjsjsjs
😅😅😅👍👍👍
Eline sağlık
iyi yapmışsın