Giyinmedigim tonla kıyafet var artık yük gibiler, çoğu 1 2 kere giyinildi bazıları hiç giyinilmedi. Bu pahalilikta üç beş şey satıp ancak bir parça bir şey alınabilir ki dolabımı da yavaştan yenilemek istiyorum. Yıllardır doğru düzgün bir şey almadım. Uygulamalardan 2 3 haftada 1 parça kıyafet ancak satılıyor. Kapalı olduğum için her kiyafetim de herkese hitap etmiyor. Çok beklemeden hepsinden kurtulmak istiyorum ama değerlerinin çok da altına değil. Ne yapabilirim toplu bir şekilde satmam mümkün mü?
2 ay
Kıyafetlerimi toplu olarak satabileceğim bir yer var mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
sevabına ver gitsin fakir fukaraya işde.
Artık bende fakirim😣 bir kıyafet olmuş 500 600 zaten 4 5 parca kıyafet satsam ancak bir tane alırım
oda doğru anasını satim.
Letgodanda satabilirsin parça parca sat toplu satış yapamazsın herkese her şey hitap etmez
Kargo sapık dolu erkekler yazıyor ordan
Letgo
Anlamadim
Klavye değiştirdi letgo sapik dolu yazmistim
Numaran gozukmesin
Numaram görünmüyor zaten ama iş olsun diye yazıyorlar. Ordan iki üç sohbet etmeye kalkacak kadar acizlerle dolmuş orası
Peki
Dolap ya da gardırop olabilir ancak
Uygulamalardan ayda 1 2 kiyafet ancak satiliyor
Valla iki yere de üyeliğim var dolaptan 3 ürün sattım gardıroptan 7 ürün sattım
Güzelce fotoğraflayıp detay kısmında bol bol etiket yapınca daha çok görüntülenme alıyor bir de arada öne çıkarma falan yapıyorum
Ben de kaç yıldır kullanıyorum toplam 60 civarı ürün satıyorum ama tek tek satmaya olmuyor ki
Yani öyle toplu alacak birini bulman zor ancak pazar yerlerinde falan satman gerek
Dolapta ya da gardoprsta sat
Uygulamalardan ayda 1 2 kiyafet ancak satılıyor
dolap ya da gardrops uygulaması
Uygulamalardan ayda 1 2 kıyafet ancak satılıyor
letgo sahibinden o zaman. daha da alternatifi yok ki
Letgoda sapık erkekler dolu. Sahibinden de satılıyor mu acaba hiç duymadım
bende duyamdım da başka app kalmadı. ne diyim ver fakire gitsin
dolap uygulaması falan var
Ordan pek satılmıyor
dolap uygulaması
çıplak mı dolaşacaksın artık
Sana da gün doğardı ama çok beklersin
Sapık
çok beklemiyorum dışarısı çıplaklar la dolu ama ben harama bakmayı sevmiyorum günah sapık diyenlerin aslında kendilerini sapık olduğunu da çok iyi biliyorum
Harama bakmayı sevmiyorum diyen benim soruma alakasız bir şekilde çıplak mı dolaşacaksın diye cevap verdi. Şimdi sen sapık değilsin benim sapık doğru...
çıplak mı dolaşacaksın demek ince bir espriydi bunu anlayacak ince zeka sende yoksa sapık benim haklısın :)
Ay ne kadar komik yerlere yattım
Dolap a koyun
Ayda 2 3 urun ancak satılıyor
Daha iyisi Şam’da kayısı
Pazarda sat
Aklıma gelmedi değil 😀 ama mümkün değil zaten beni sokmazlar oraya
Niye mümkün olmasın 😆 hangi ildesin
Zonguldak dayak yerim pazarcilardan😀 ayrica ben satamam benlik değil
O zaman dolap veya gardrops uygulamasında sat
Satiyorum ama ordan tek tük satılıyor
Fiyatını düşür
Fiyati düşük olanlar da var ama hepsinin de düşüremem. Benden alıp üstüne ekleyip başkasının satması da bana koyar yani.
O zaman nasıl elinden çıkaracaksın 🙂
Bilmiyorum 😣
Nelerin varr
Kiyafet
Çamaşır var mı
Yok
Tm saol