Diğer 2 ay Nerde benim uykum diye haykırmak istiyorum 😂? Siz neden uyuyamadınız? Gülsoylardan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kahve içersen uykun kaçar tabi 🙊"Bir cümle yeter sözden anlayana, destan yazsan fark etmez laftan anlamayana..." Hz. Mevlana Nerde benim uykum diye haykırmak istiyorum 😂? Siz neden uyuyamadınız? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Diğer konusunda 8,6b görüş paylaştı. Ben: beynim uyu artıkBeynim: ya bir dur son bir şarkı daha :D 1 2 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Tam olarak bu ya 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Barış_LonelyForever 2 ay Kesinlikle 😂😂
bLueetimeS Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 99% 2 ay Bu kahve niye bende uyku getiriyor. Uyuyamadıgım zaman kahve içerim ben. 1 1 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Aaa 🙂 ilk defa duydum bunu. Doğrudur 😂 Yorumla
by_kowboy Takip Et Yoda Yaş: 33 2 ay Diğer konusunda 1,3b görüş paylaştı. Aynı sehba dan bizde de var 😄 oje sürmüyor musun? 1 4 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay İki renkli bizimki kremli ahşaplı 😂😂 no oje Yorumla by_kowboy 2 ay Bizim tek beğendiler. Ama bu güzelmiş anneme söyleyecem bunu 😁 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Zevkim iyidir snxnsh Yorumla by_kowboy 2 ay Belli 👍👏👏 Yorumla
VamosRafaa41 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay Akşam azıcık gözlerim kapandı artı kahve ve çay 🤦♂️🙈 1 6 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Kahve üzerine çay yapınca bence öyle oldum😂 Yorumla VamosRafaa41 2 ay Maalesef, dün de 4 de uyumuştum, Bir mucize olsa da uyusam 🤦♂️ Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Al benden de o kadar bide erken kalkıp ders çalışma düzeni zorla oturtmusken yine uyku isteği olup yinede uyuyamamaktan dertliyim bende 🤦🏻♀️ Yorumla VamosRafaa41 2 ay Sorma ya bende de çok oluyordu o, şimdi de derse geç kalmasam iyi, bugün geç kaldım zaten. Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Allah gözlerimize sağlıkla kapanıp huzurla uyuyabilmeyi bize nasip etsin ne diyelim cnshfu Yorumla VamosRafaa41 2 ay Amin 🙏😂 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 28 2 ay Diğer konusunda 1,2b görüş paylaştı. Moralsizlik, keyifsizlik 1 4 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Hayrolsun sebebi nedir Yorumla ρнσєηιχ_ 2 ay boş ver, tükenmişlik diyelim anlatmak bile ağır. Sorduğun için teşekkürler 🙏 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Rabbim kalbine ferahlık versin 🤗 Yorumla ρнσєηιχ_ 2 ay Teşekkür ederim çok sağol 🙏 Yorumla
deniz3733 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 2 ay Can sıkıntısı uykuda gelmıyo sabahta uyanmak çok zor ya 1 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Kahve içince bende sabaha kadar uyuyamam.. 1 0 Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Vücut geç yatmaya alışmış sanırım uyku gelmiyor :/ 1 0 Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Nöbetteyim 1 1 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Ne nöbeti Yorumla
ÜnsüzFilozof_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 2 ay Afiyet olsun teyzecim 1 6 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Teyze değilim ama olsundu cnshx Yorumla ÜnsüzFilozof_ 2 ay Türk kahvesi fotosu görünce direkt kafamda teyze modu canlanıyor Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Teyzeye benzer bı halim yok bence cnshdj 23 yaşında teyze gordunmu sen hiç sjdj Yorumla ÜnsüzFilozof_ 2 ay Ruhun teyze olmuş çiçeğim demek ki 🤭😅 Yorumla Gülsoylardan_ 2 ay Gayrette cıvıl cıvıl neşeli biriyim yanlış görmüşsün dnfjd Yorumla ÜnsüzFilozof_ 2 ay Daha yakından bakmam lazımdır belki de 😅😅 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 91% 2 ay Diğer konusunda 461 görüş paylaştı. Calisiyorum 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 2 ay Diğer konusunda 406 görüş paylaştı. Uyuyacağım şimdi 1 0 Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Diğer konusunda 4,3b görüş paylaştı. Haberlere baktım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Ben: beynim uyu artık
Beynim: ya bir dur son bir şarkı daha :D
Tam olarak bu ya 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kesinlikle 😂😂
Bu kahve niye bende uyku getiriyor. Uyuyamadıgım zaman kahve içerim ben.
Aaa 🙂 ilk defa duydum bunu. Doğrudur 😂
Aynı sehba dan bizde de var 😄 oje sürmüyor musun?
İki renkli bizimki kremli ahşaplı 😂😂 no oje
Bizim tek beğendiler. Ama bu güzelmiş anneme söyleyecem bunu 😁
Zevkim iyidir snxnsh
Belli 👍👏👏
Akşam azıcık gözlerim kapandı artı kahve ve çay 🤦♂️🙈
Kahve üzerine çay yapınca bence öyle oldum😂
Maalesef, dün de 4 de uyumuştum, Bir mucize olsa da uyusam 🤦♂️
Al benden de o kadar bide erken kalkıp ders çalışma düzeni zorla oturtmusken yine uyku isteği olup yinede uyuyamamaktan dertliyim bende 🤦🏻♀️
Sorma ya bende de çok oluyordu o, şimdi de derse geç kalmasam iyi, bugün geç kaldım zaten.
Allah gözlerimize sağlıkla kapanıp huzurla uyuyabilmeyi bize nasip etsin ne diyelim cnshfu
Amin 🙏😂
Moralsizlik, keyifsizlik
Hayrolsun sebebi nedir
boş ver, tükenmişlik diyelim anlatmak bile ağır. Sorduğun için teşekkürler 🙏
Rabbim kalbine ferahlık versin 🤗
Teşekkür ederim çok sağol 🙏
Can sıkıntısı uykuda gelmıyo sabahta uyanmak çok zor ya
Kahve içince bende sabaha kadar uyuyamam..
Vücut geç yatmaya alışmış sanırım uyku gelmiyor :/
Nöbetteyim
Ne nöbeti
Afiyet olsun teyzecim
Teyze değilim ama olsundu cnshx
Türk kahvesi fotosu görünce direkt kafamda teyze modu canlanıyor
Teyzeye benzer bı halim yok bence cnshdj 23 yaşında teyze gordunmu sen hiç sjdj
Ruhun teyze olmuş çiçeğim demek ki 🤭😅
Gayrette cıvıl cıvıl neşeli biriyim yanlış görmüşsün dnfjd
Daha yakından bakmam lazımdır belki de 😅😅
Günaydın , ne güzel dediniz
Calisiyorum