Her zamankinden farklı olmak istiyorum :) Sizce nasıl olabilirm?
Kıyafet saç makyaj ...
Teşekkürler :)
Kıyafet saç makyaj ...
Teşekkürler :)
valla bence çokta şey yapma sonuçta açık giyindiğini varsayalım farklı olup etkilemek için orda başka erkeklerde olduğunda rahtsız olursa doğum günü eziyet olur çocuğa... kapalıda giyilmez hava sıcak tabide işte onu ayarlaman lazım ama bana sorarsan saçların açık git tanıdığım herkes ve ben açık fönlü uzun saçı çok çekici buluyoruz...saygılar.
her zamankinden farklı olmak istiyosan herzamankinden farklı giyin saçınıda herzamankinden farklı yap
bence vücut hatlarini ortaya cikarcak birseyler giyin.. yani bu demek degil acik sacik giyin, kapali olsun ama mesela dar bir pantolon güzel bir blulüz üstüne, saclarini sal hafif göz makyaji yap sadece kirpiklerini boya ve kalem cek üst tarafa, dudaklarini da hafif parlar renksiz olsun ama süper olur bence :)
link böylelikle hediye probleminide çözmüş olursun :)
haha :D
Cevap
4Cevap
fiziğin iyiyse en sevdiği renkte bi elbise giymeni öneririm saat kaçta olucak mekan nası onları söylersen daha iyi bi yorumda bulunabiliriim
herzmnkinden farklı derken nsl giyindiğini bilmiyorum..ama mini etek üzerien şık bi bluz seni idare edebilir..
her zamanki halini beğeniyo belki farklı olunca beğenmez ve doğum gününde terk eder seni.
yaz mevsimizde mi dogum günü?
evet haftaya :)
peki hangi şehirdesin ona göre bi kıyafet kombini önermeye çalışcam da. şehir ismi söylemesen bile batıda doğuda herşey giyebilirim sorun olmaz yada olur gibi
antalya
tamam o zaman renkgi giyinmeyi sever msiin?
severim evet
bak çok soru soruyorsun diyebilirsin ama ne yapayım ben kombinde uyuym konusunda çok takıntılıyırmdır... yaz mevsimi tutup pantolon giycek değilsin antalya gibi bi yer renkli bi şort üzerine sade salaş tek renk ama cnalı bi renk askılı/straplez ayakalrına yine renkli ki hatta mini eteğin/şortun ve üzerinde kinin renklerinden karışmış bi sandalet yada o renklere yakışan bi sandalet/babet. ufak bi çanta. antalyada açık saç hiç gitmez canım mecbur toplayacaksın.o yüzden maşalat önce ve dağınık topuz
muhakkak şık tatlı belki yine renkli ama bana sorsan BEYAZ ÇERÇEVELİ bi güneş gözlükü... kesinlikle el ayak bakımlı manikürlü pedikürlü... kişisel bakımın kılın tüyünde hallolmuş olsun... hatta imkanın varsa dişlerini bile temizletmeye git. Gerçekten seviyorsan ÖZEN göstermelisin herşeye en ince detayına kadar...
öyle yapıyorum zaten :) ama saçlar sorun iste toplu saç bana hiç yakışmıyor .s
bu kombine uzun bi kolye çift parmak takılan bi yüzük şık ama şeker bi küpe... kesinlikle hoş bi koku ımmmmmmm makyajını hafif yap sıcakta çekemezsin ayrıca kaar durur ona mı uğraşacaksın bi pudra bi allık bide gözlerine eyeliner...
yakışırrr canımmm ne demek yakışmıyo illaki bi model vardır yüzüne giden... olmadı kestir derim ben bu ara kısa saç moda zaten... hem değişiklik hem sana kolaylık
Her zamanki halin ne ki farklı olacakmışsın?
erotik kostum satan siteleri ziyaret et bence
hiç bişey giyme eminim cok farklı olrsun
sade
şık
Farklı olmak için çıplak git.
kırmızı gıy :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar