Alışveriş & Hediyeler Doğum gününde erkek arkadaşıma ne alsam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadaşımın durumu iyi , doğum gününde arkadaşları falan yat kiralamışlar vsBende bi tişört birde kişiye özel çakmak aldım kutuya yerleştirdim , gül yaprakları falan ekledim yanına giderkende küçük kalpli pasta götürücem.Sizce çok klişe mi Güncellemeler+1 yıl Para mı aşk mı Doğum gününde erkek arkadaşıma ne alsam? Cevapla Doğum Soruları Fal Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yok ama icine bir de daha süpriz birsey koyabilrisn sana özel kullandigin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aldığım özel çakmakta şarkımızın kare kodu ve arkada da bi sözümüz var Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl tamam Yorumla
merytc4n Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl yani biraz ufak kalır ya yat kiralayacak kadar durumu iyi adama tişört çakmak... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyiz be abla ğwlwpelelem Yorumla merytc4n +1 yıl yani yine kişiye bağlı sende haklısın. Sen götür ver elinden geleni sonrası Allah büyüktür Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Sana değer veriyorsa güzel bir jest 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yok ama icine bir de daha süpriz birsey koyabilrisn sana özel kullandigin
Aldığım özel çakmakta şarkımızın kare kodu ve arkada da bi sözümüz var
tamam
yani biraz ufak kalır ya yat kiralayacak kadar durumu iyi adama tişört çakmak...
Öğrenciyiz be abla ğwlwpelelem
yani yine kişiye bağlı sende haklısın. Sen götür ver elinden geleni sonrası Allah büyüktür
Sana değer veriyorsa güzel bir jest
Basit kaçar bence yat kiralamışlar sonuçta
Klişe. Çakmak ne ya
Forma