Çok pahalı bir şey almak istemiyorum zaten 3 ay oldu hemen almak istemiyorum.
orta yollu bişey önerin bu ara ilgili de değil zaten çok iyi bişeyi haketmiyor öylesine alıcam
Çok pahalı bir şey almak istemiyorum zaten 3 ay oldu hemen almak istemiyorum.
orta yollu bişey önerin bu ara ilgili de değil zaten çok iyi bişeyi haketmiyor öylesine alıcam
Bence kitap al... Seni aşkı iliskiyi anlatan bir kitap... Onun için anlam ifade eden cümlelerin ya da kelimelerin altını çizmesini iste...
Ya da. Saat. Al... Bir not bırak geri gelmeyen şeyler vardır zaman gibi. Ben zamanı seninle birlikte yaşamak istiyorum. De
Ya. Da bir gömlek al
İliskiler de gömlek gibidir bağlanma olmaz bı demek olduğu için insanlar birbirine düğümlenir yaz.
İlginç gerçekten insanların sorunu onemseyip cevap vermesi senin aynen ucuz olsun demen... Rolex 1000 dolardan 500000 dolara kadar var kitap madde olarak ucuz ama anlam olarak pahalıdır her karakter kaldırmaz gömlek de kaliteli istiyorsan ortalama 2500/20000 TL arası tabi istinye park da 100000 olan da var neye kime göre ucuz tartisilir. Bunları yazmazdim ama aşk başlığı olan bir konuda hediye ile ilgili sorup sonra da ucuz olur dediğin için yazıyorum sen bu yazıyı değiştir git alışveriş te paylas daha yararlı cevaplar bulursun. Ucuzcular burada mı de var orada
İlgisi bitenle ne işin var? Değer veren insanın ilgisi özenli davranışı sevdiği kadına karşı değişmez aksine paylaştıkça zaman geçirdikce gerçekten seni seviyorsa daha özenli değerli ilgili davranır. Sen yanlış iliskidesin. Aman yapısı böyle aman zamanla düzelir aman seviyorum ne yapayım diyerek bahanelerle ilişki devam etmemeli. Ya yalan ya ihanet ya da. Sebepsiz terk edilisle biter ya da sen kendindeki güzellikleri yitirmeye başlarsın. Bence bunları yaşatan erkekten bir şey olmaz. bunu on yıl radyo programcılığı yapan ve en az iki milyon gerçek yaşanan ilişki dinleyen biri olarak söylüyorum. Saygılar
Daha karşına çıkmamış olması şansız olduğun anlamı taşımıyor ama farkındalığının olması ve bir ilişkide neyin olmaması gerektiğini bilmen bir seyelrin yanlış olduğunu görmen yolun başından dönme imkanın olması şanslı olduğun anlamına geliyor
Ooo başladın karamsarliga susuyorum hayat senin sonuçta
Olabilir bende 38 im bende bekarım ama yalnız öleceğim demiyorum. Karşısına hak ettiği insan daha çıkmadı diye ya da olumsuzluklar yaşadı diye bu yalnız öleceğim yok aşk yok vs anlamına gelmiyor. İnsanlar kendileriyle aynı duyguda olan insana daha denk gelmemiş anlamı oluyor karamsarliga gerek yok👍
Anladım ne diyeyim gerçekleri bildiğin halde bunları yaşıyorsan bir psikolga gorun bence çünkü insanlar içinde bulunduğu şart durumu kabul etmeli değiştiremiyorum bunun marketi olmadığına göre denk gelmesi beklenmeli.. ne diyim.. senin hayatin
Anladım iyi sıkılmalar kolay gelsin
Cevap
2Cevap
En güzel hediye senin yaptığın hediyedir parasıyla değil
Sauvage parfüm
Forma 💌
Diş fırçası
🤷🏻♂️
Barışır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?