Din daha önde neden?
2 ay
Sizce de türkiyede siyaset din üzerinden yürünmüyor mu?

Din daha önde neden?
egerki basörtüsünü yasaklamasalardı kurana dine hz muhammet efendimize her fırsatta hakaret etmeselrdı islamı karalayıcı acıklama yapmasalardı layıkıyla din ve devlet işlerini ayırt etselerdı din deyip sadece islama saldırmasalardı bu ülkede kimse dini savunmak durumunda kalmazdı nasıl kürtlerin dilini yasakladı kürtce mizik yasaktı alevilere alevisin diye saldırdıkları gibi birileride gelıp onun savunucusu oldu ama tabi sen hükümete laf sölüycen ama kürt kürdüm diyebiliyo artık alevi aleviyim diyebiliyo müslüman müslümanım deyıp kapanabiliyo cumaları namaza gidebiliyo artık devlet dairelerinde askeriyede namaz kılan kılıyo dinini yaşıyo yani anlıycagın türkiyede kutuplastırma son buldu ayrıstırma bitti sadece bi terör var okadar sen şimdi 26 yasındasın hic güneydoguya gittinmi bilmem 3 yıl görev yaptım orada türkiyede az cok kürtlerin cektiklerini bizzat agızlarından duydum aleviler ozaman ben aleviyim diyemezdi benim cocukluk zamanımda müslüman bas örtüsüyle devlet işinde calısamazdı askeriyeye yemin törenlerine almazlardı öyle bi türküyeden 20 yılda kürt kürdüm diyo alevi aleviyim diyo türk türküm diyo müslüman müslümanım diyo şimdi inşallah idrak edebilmissindir dogruyu yanlışı
yok yasaklamak farklı sey hakkı olanın hakkını vermessen hakkına girersin ama hakkı olmayan hakkıymış gibi el uzatırsa elbet yasaklarsın yani özgürlük kimsenin özgürlügünü kısıtlamadıgın sürece özgürce yasarsın hakkını bi baskasının hakkına girmeden alabilirsın bunlar zamanında devlet elıyle kısıtlanmış seylerdi artık böyle bi sey yok
hayır taktırıyolar degil takmak isteyen takıyo sen kurumda calsıyomusun bilmem ama ben kurumda calsıyorum isteyen basörtüsü takıyo isteyen acık gelıyo kimse kimseye sen niye basörtüsü takmıyosun sen niye takıyosun diyemiyo demiyoda
Görüş
6Görüş
İnsanların hassas olabileceği bir nokta olduğu için sürekli bunun üzerinden siyaset yapılıyor. Manipüle etmek daha kolay sanırım onlar için.
Çünkü bu hep böyledir dini alet ederek siyaset yapmak gibi bir cirkinlik var maalesef ki
Maalesef şu an öyle umarım güncel yönetim gidecek
Yooo öyle bir şey yok
Çomar dolası bir ülkedeyiz
Sapık oldukları için.
Kesinlikle oyle
En İyi Görüş