Soru net. Şimdiye kadar aldığınız en güzel ve en samimi hediye neydi? :)
Cevabın nedir?
6-7 yıl önce... Şubat ayı.. Anormal derece soğuk İstanbul.. Arabaya bindim eve dönmek için ama üzerimde paltoyla oturuyorum... O derece... Neyse Beşiktaş üzerinden köprüye ulaşıp eve doğru gitme amacındayım ama trafik sağ olsun karınca adımı ile hareket etmemize neden oluyor. Kaldırım tarafında aracım. O esnada yaşlı bir teyze ile ufak bir çocuk takıldı gözüme.. Hafif yağmur atıştırmaya başlamış.. Üzerlerinde incecik elbiseler. Palto falan yok. İkisininde ayağında terlik... Camı açtım sordum nereye teyzem diye.. Kadın çekindi önce.. Sonra Gültepe oğlum dedi.. Gelin dedim.. Yola koyulduk beraber.. Normal zamanda 15 dk sürecek yol trafikle beraber 1 saati buldu neredeyse.. Anlattı teyzem yol boyu.. Oğlu ile gelini ölünce torununu almış yanına... Yoksunluk maaşı alıyormuş onunla geçinmeye çalışıyormuş.. Evinin önüne geldik.. Açtılar kapıyı indiler... Tam gideğim sırada Teyzem cebinden 5 lira çıkardı.. Muhtemelen bütün parasıydı o 5 lira... Al oğlum dedi.. Kabul etmedim.. Bekle o halde dedi bana.. Tek katlı eski bir eve girdiler.. 5-10 dakika sonra elinde el örgüsü bir kaşkol ile geldi.. Ben bunlardan satıyorum al hatıra olsun sana bizden diyerek... O kış gecesinden kalan kaşkol dur benim bugüne dek aldığım en samimi en içten hediye... Biraz uzun oldu sanırım kusura bakmayın...
93 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelmis ya
- +1 yıl
Usenmeden okudum. Çok etkilendim.
En İyi Cevaplar
+1 yılKızım. :)
180 Yorumla
+1 yılAilemden ve arkadaşlarımdan benim için çok değerli şeyler aldım tabii ama hem yakın bir tarihte olduğu için hem de benim için değerli bir hediye olduğu için parfüm diyebilirim. Buradan biri aldı bana ve gerçekten çok değer verdiğim biri:) Doğumgünüm onun sayesinde istediğim gibi geçti.
-Gecen bol olsun.-02 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş:)
- +1 yıl
Bence de:)
Netten alışveriş yapmış olduğum ve o vesileyle arkadaş olduğum birisi doğum günümde sürpriz olarak tam zevkime göre beğendiğim renkte şal yollamıştı ve bu kadar ince düşünceli olmasından dolayı o hediye çok samimiydi benim için. Onun dışında ablam ve abimin hediyeleri çok özeldir benim için.
02 Yorumla- +1 yıl
Şal hmmm güzel:)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
45Cevap
Kı kardeşimdendi hayatımdan aldığım en sevindiğim anlamlı hediyem manevi
Doğum günü sabahımda kar yağmasını çok istiyordum ben uyanmadan kar yağdığını gören kardeşim bir sürü kar toplayıp ondan mini bir pasta ypıyor ve üzerine iyi ki ablamsın seni seviyorum yazmış soslarla beni o şekil uyandırdı :( ağlayacaktım :((( iyi ki annem benim için doğurmuş kardeşimi :)05 Yorumla- +1 yıl
Oha müthiş:)
- +1 yıl
Öyle bir kardeşe sahibim çok şükür iyiy ki diyorum çocukken annemden erkek kardeş isterken ALLAHIM bana onu göndermiş :)
Mesela bunalıma girmiştim sevgilim aldattığında kız kardeşim bana sarılıp ağladı göz yaşlarımı o sildi mutlu olmam için yüzüm gülsün diye sevdiğim yemekleri yaptı falan :( - +1 yıl
Kız kardeş paha bicilmez :)
- +1 yıl
Aynenn :)
Geçmişi çok iyi hatırlamıyorum ama yakın zamanda kankamdan aldığım anlamlı bir hediye oldu :) Eğlencesine muhabbet ederken birden kendine alırken bana da aldı :D Çok meraklısı değilim ama bir kızdan bu hediyeyi almak farklı ve anlamlı oldu biraz :) Kıyafetlere olan ilgimi biliyor çünkü :)
www.hizliresimyukle.com/.../WP_20141022_012.jpg00 YorumlaKüçüm şeylerden mutlu olan biriyim ama şimdiye kadar bana hediye alındığını hatırlamıyorum en son sevgilim bana yastık kılıfı almış kokusunu geçmesi için bir gece kullanmış parfümünü sıkmış diğer kılıfıda bana verdi kokum geçsin diye sonra değiştik çok mutlu oldum hayatımın en güzel hediyesidir bu benim için
02 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş gercekten
+1 yılsoru netse cevabıda net veriyorum ozaman, hakkatn şuana kadar aldığım en samimi ve aklımda kalan hediye bütün ok prezervatif çeşitlerinden ve jellerinden 1er adet bulunan bir paketti , eski sevgilim almıştı hepsini beraber kullanıcaz diye , bana yaşattığı hislerle ve paketi açtığımdaki şaşkınlığımla unutamıcaım tek hediyedir , biçok manalı hediye aldım ama bu bir ayrıydı
10 Yorumla
+1 yılarkadaşımın elindeki küçük çanta tarzı birşy vardı çok beğenmiştim. ertesi gün bana da aynısından bir tane almıştı :D oysa al dememiştim, çok mutlu olmuştum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Supermis ya :d
+1 yılHiç adam akıllı hediye almadım bu güne kadar.. kız kardeşim arada yüzük falan alır hediye o kadar.. ha unuttum bak abim laptop almıştı.. :)))
02 Yorumla- +1 yıl
Guzel iste :)
- +1 yıl
Evet sağolsun bir abim düşünür beni şu dünyada gerisi yalan :)
Kese :D
Eski kiz arkadasim benim icin kese ormustu.
Simdiye kadar ki en ilginc hediyeydi. Kendisi ordugu icin samimiydi ve keseye parfumunden boca ettiginden cok guzeldi.00 Yorumla- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılkimseden hediye almadım o yüzden bir şey söyleyemicem üzgünüm
02 Yorumla- +1 yıl
Pekii yinede teşekkürler
- +1 yıl
rica edereim...
+1 yılKız kardeşim kol saati hediye etmişti doğum günümde :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel :)
+1 yılCok istedgim bir kitabi arkadsim zorda olsa bulmustu ve icine yazdgi not bni cok mutlu etti
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya cok guzelmis :)
+1 yılÇocukluk aşkım ilkokulda bana kalemlik yapıp boyamıştı hayatımın en mutlu günleriydi
01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha şirin:d
+1 yılBana verilen en güzel hediyem en kıymetli hazinem Annem :)))
00 Yorumlahayatımda çok fazla hediye aldım ama sadece gösterişli şeyler
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimden bir hediye almıştım. bir kutu dolusu kağıt. Yazdıklarım mesajlarım mektuplar. Söylediklerim. Hissettikleri baya hoş bişeydi.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet güzel olmalı
- +1 yıl
Ya işte o zaman güzel geliyodu
+1 yılEski bir arkadaşım Ilaç kutusundaki kapsülleri boşaltıp içlerine nasip gibi kağıtlar yazmıştı çok hoşuma gitmişti..
08 Yorumla- +1 yıl
Original bir fikir :)
- +1 yıl
Evet:)) El emeği anlamlıdır her zaman:)
- +1 yıl
Kesinlikle :)
- +1 yıl
Bende eski bir arkadaşıma ışığı yakinca kendi resimlerinin belirdiği bir gece lambası yapmıştım kendi elimle çıta kağıda basilmis resimler ve şeffaf cilt ile:))
- +1 yıl
Bu müthişmiş ellerine sağlık
- +1 yıl
Orjinal fikir çokta hakedecek insan az reyiz:) Bunu yaptığım kişiye de yaptığıma pişman oldum orjinal fikrim ziyan oldu:)))
- +1 yıl
Ahahaha tüh:d
- +1 yıl
Tüh ki ne tüh:)) Kaçtı keklik:))
En yakın arkadaşım 4 seri kitap almıştı._. Cidden çok mutlu olmuştum
00 Yorumlasürekli takılan bilgisayar maosemi gören yegenimin harçlıklarıyla alıp bana hediye ettiği mouse :)
09 Yorumla- +1 yıl
Ahah cok yararliymis :d
- +1 yıl
Yararlı degil mi sence takilan mausedan kurtulmussun?
- +1 yıl
Ahahaha onu kendisi icin aldi bence 😛😊
- +1 yıl
Ahahahah bir taşla iki kuş vurmuş bence bu çocuk zeki :d
- +1 yıl
Haklisin
Şu ana kadar bir çok hediye aldım ama bana en anlamlı gelen 18. Yaş günü pastam.
Aşçılık okuyorum ve pastamda tema aşçı bir kızdı :)01 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel :)
Rabbim in bana verdiği hediyeler. kulak, burun, boğaz, göz el ayak, vs vs hangisini söylesem bilemedim şimdi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Güzeldi:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsene 1983, küçük örgü sepet içinde porselen bir kedi, simone isminde fransız bir kız hediye etmişti. Hala saklıyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
Hmm ilginç
Cevap sahibi+1 yılya, öyle
Aldığım hediyeler sayılı ama kız arkadaşımdan gelen elbisesi vardı offf offff sürekli yanında oluyo resmen uyurken yastığın altından çıkarıp koklayarak uykuya dalıyorum mesela :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ahaha peki :d
- +1 yıl
Dimi :)
Eski sevgilime harry potterı çok sevdiğini bildiğimden dolayı lisanslı bir bilekligini almıştım onu verdiğimde yüzündeki o ifadeyi hayatım boyunca unutamam :(
04 Yorumla- +1 yıl
Çok anlamlı olmalı onun için:)
- +1 yıl
Meçhul:)
+1 yılKara kalem calismasiyla cizilen resmimin arkasina yazilmis siir cok etkilemisti beni...
01 Yorumla- +1 yıl
Vay evet etkileyici
1 dal sigara ve popkek üstünde mum olan pastamdan sonra içtim
03 Yorumla- +1 yıl
Ne tatlıdır o sigara :d
- +1 yıl
Ahahaha :d
+1 yıldogum gunumde arkadasım mıllı pıyango bıletı almıstı :D
07 Yorumla- +1 yıl
Ahahah güzelmis:d
- +1 yıl
güzeldi hatta para vurmustu :D kendime tablet bilgisayar aldım yanımdan ayırmam :D
- +1 yıl
Yuuuuhhhh :dd tablet hediye etmis oldu resmen arkadasa bak :d
- +1 yıl
evet :D
e artık sende acıklarsın :D - +1 yıl
Eski sevgilim muhabbet kuşu almıştı iki tane biri dişi biri erkekti aldığım en samimi hediye buydu:d
- +1 yıl
ıyımıs yazdım bı kenara lazım olar belkı :)
- +1 yıl
Ahaha :)
17 yıl önce 7 Yaşımda babam Gamestar Atari almıştı canım babam benim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Oo atari he süper :d
:) güzel soru en son lisedeydim kız arkadaşım atkı örmüştü ve hala duruyor :))
02 Yorumla- +1 yıl
Vaay güzel:)
ay yarama tuz bastın hıc oyle bır hedıye almadım :/
00 Yorumla
+1 yılElleriyle bizim resmimizi tutan bir ayıcık almıştım sevgilime ama veremeden ayrıldık
03 Yorumla- +1 yıl
Off çok kotu olmuş
- +1 yıl
olan bana oldu zaten neyse boşver :)
- +1 yıl
Pekiii
+1 yılkarsımdakıne aıt olan dogdugundan bu gune kadar cektıgı fotografları bana vermesı
00 Yorumla- Diğer konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılhayattan aldığım kazıkların haddi hesabı yok sadece mekanları farklı oldu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz arkadasim bir kutuda bir kutu prezervatif verip nice kutulara demişti :D ben pismis kelle ben iptal tabi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalp şeklinde bir kutunun icinde aşk notlari ve kolye
01 Yorumla- +1 yıl
Güzelmis :)
+1 yılYaradanın onu bana vermesiydi en güzeliydi megerse o kadar samimi degilms oysa
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn degerlisi bendim bu yetmişti bana :)
01 Yorumla- +1 yıl
:))
Sen ne merakli seysin öyle :)
00 Yorumla
+1 yılHayatımda hic hediye almadım yemin. s
01 Yorumla- +1 yıl
😕😐😶
Diğer konusunda 367 cevap paylaştı. Hayatımda daha hic hediye almadım 😾😾
04 Yorumla- +1 yıl
Üzücü
- +1 yıl
Ahahah hemennn
- Diğer konusunda 694 cevap paylaştı.
+1 yılBana hiç kimse hediye almadı.
00 Yorumla
+1 yılKendi eliyle ördüğü atkı
01 Yorumla- +1 yıl
Romantik :)
+1 yılsevgilim süpermen li boxer almıştı
03 Yorumla- +1 yıl
Ahahah gerçekten çok samimiymiş :d
- +1 yıl
sevgıliii gider don kalır
- +1 yıl
Adfgjf haklisin:d
+1 yılBana verilen sözzün tutulması
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. söylenen bır cümle !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhediye nedir yeniyormu :) şaka bir yana almadım.
00 Yorumla
+1 yılSevdicegm bana ayicik alms byuk :)
02 Yorumla- +1 yıl
Cok şirin:)
- +1 yıl
evet sevnmistimm
Gizli Üye(36-45)+1 yılDinazor Taşşşağı
Böyle yeşil olanından ;)02 Yorumla- +1 yıl
Seviyesiz
Cevap sahibi+1 yılUyuz
Diğer konusunda 482 cevap paylaştı. Öyle bir hediye almadım
00 Yorumla
+1 yılBana hic hediye vermediler =)
=^-^=02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim ^^
=^-^=
+1 yılçok güzel bir kolye almıştım :D
00 YorumlaKankilerimdne hediyler oldu işte
00 Yorumlaalmadım ama potresini çizmiştim sayılırmı
02 Yorumla- +1 yıl
Sayılır sayılır
+1 yılTavsan :D
03 Yorumla- +1 yıl
Oyy cok sevimli :d
- +1 yıl
Hala ilk günki gibi mutluyum tavsanimla :) hic hevesimi kaybetmedim
- +1 yıl
:))
Birsürü var ama ailem en büyük hediyem
00 YorumlaDogum gunumde babamin bana s5 almasi <3
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuzel olmadi ama en samimisi ihanet oldu
00 Yorumla
+1 yılpusula :)
03 Yorumla- +1 yıl
Neden boyle bir hediye vermis anlami ne :)
- +1 yıl
ben astroloji felsefeye çok meraklı biriyim oda benim bu huyumdan dolayı bana pusula alıp beni mutlu etmişti bir anlamı yok aslında çok :)
- +1 yıl
Dusunceli bir hediye :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne güzelsin ya :(
00 Yorumla
+1 yılhatirlamiyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hiç hediyem olmadı
00 YorumlaYastık:D
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel:d
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında