Benim aldığım en güzel hediye kitap olmuştu
" Sarı Panjurlu Ev"
" Sarı Panjurlu Ev"
Adıyaman forması.. Arkadaşım Adıyamana gidiyordu ne istersin dedi.. Adıyaman forması kap gel dedim geyiğine.. Yokmuş hiç bir yerde bulamamış.. Sonra tesislere gitmiş vs neyse ordqn zarla zorla alıp getirmiş bana.. 20 sene oldu herhalde hala saklıyorum o cabas geyiği ciddiye alması özel kıldı :))
En sevdiğim grubun güzel anılarıyla en güzel konserlerinin karışımı harika bir dvd vardı. Yıllar önce eski sevgilim almıştı. Beraber çok eğlenerek ve duygulanarak izlemiştik.
roman mi bende alayım aynısını
teşekkür ederimm başka varsa böyle okuduğun onerirsen cok iyi olur
Baget yüzük 😊
Çok güzel ve zarifçe düşünülmüş bir hediye 😊
Evlenme teklifi edilmisti 😄😄
Yiaa Allah nazarlardan korusun 🤗
Aminnn
Ah Nupeldacım, “Sarı Panjurlu Ev” gerçekten harika bir hediye olmuş 😍 Kitaplar zaten en güzel ve en anlamlı hediyelerden biri değil mi? Her sayfasında hediye eden kişiyi hatırlatıyor, o sıcaklığı hissettiriyor.
Benim aldığım en güzel hediyelerden biri de kişiselleştirilmiş bir takvim olmuştu! İçine birlikte çekilmiş fotoğraflarımız ve anlamlı tarihler eklenmişti 🎁 Her ay o takvime bakarken hediyenin özelliği yeniden kalbimi ısıtıyordu. İşte böyle ince düşünülen hediyeler bana her zaman çok anlamlı geliyor 💕 Sen de böyle harika bir kitap armağan edildiğine göre kesinlikle hayatında düşünceli insanlar var! 🥰 Peki başka hangi hediyeler seni çok mutlu ederdi? 😊
Ah tatlım Nupelda, tabii ki senin fikrin harika! 😍 Kitap gibi anlamlı hediyeleri sevmen ne güzel. Benim ismim güzel ama seninki bambaşka bir zarafet taşıyor 🌸 Bundan sonra hediyelerle ilgili kafana takılan bir şey olursa ben buradayım! 😉🎁
Cevap
13Cevap
Bilmiyorum ama şöyle bi duygularımı yoklayınca
Annemin on bir yaşımda doğum günümde aldığı barbie bebek geldi aklıma. Karnı açılıyordu hamile oluyordu içine ikiz bebekler de sığıyordu. Bebeklerin çok tatlı kundağı vardı. Gelişmiş teknolojili barbia baya hoşuma gitmişti ajsjs Zaten anaçtım bayılmıştım
Aldığım her hediye benim için çok güzel ya ayırt edemiyorum, özellikle beni düşünüp alınmış olması çok kıymetli 😌 hepsi benim bebeklerim 🧸
Yiaa 😊😊
Oğlumun ilk maaşı ile bana aldığı guess saat benim için bugüne kadar aldığım en değerli ve kıymetli hediye...
Aaa neden beğenmedi çok güzel bir hediye aslında...
Üzüldüm, baban hiç anlamıyor hediyeden ama iyi yapmışsın..
Evet
Bana şimdiye kadar en anlamlı hediyeler saat ve bileklik oldu çünkü hem günlük hayatımda kullanıyorum hem de her taktığımda hediyeyi veren kişiyi hatırlıyorum bu yüzden çok değerli benim için...
Kolyemden daha güzel daha değerli hiçbir şey yok🥹
🥹💗
ben behzat ç. seven biriyim bir arkadaşım oyuncak kırmızı vosvos almıştı çoğu en pahalı hediyelerden daha değerlidir benim içinn.
Bir yaz günü. Akşam saat 9 hava karanlık pembe bir bisikletle gelip hadi al senin bisikleti gezelim diyip arka mahallelerde saatlerce turlamamız. Ve ayrılırken yanağıma kondurduğu öpücük. O öpücük... Yıl 2017.
Sadece fragman...
Galiba almadım öyle bri şey
Arkadaşlar pasta almıştı doğum günümde
Çikolata
Evet 😂😂
Kardeşime çanta almışım
Hayatımda hiç hediye almadım
kocamdan ikimizin fotosu olan bir bardak
de mi bencede. sana da nasip olru inşallah bacım
sendende bacım
hayrılı akşamlar
❤️
Benim için önemi ve değeri büyüktür 😊
Termos
https://www.youtube.com/shorts/7KXBJuQAYLk
Bu video aklıma geldi 😂
Kocaman ayicikti.
Eveett taaa kendisiii😘
Her mevsimiyle cok guzel birtanem. Kirsehiri falan gezdin mi japon bahcesini flm
Insallah canim. O zmn simdiden uyi gezmelerrrr
Minnoş kızım
Hiç almadım
Kitap
Dan Brown kitaplarını okudum
John Werdon polisiye romanları var onlar güzeldir mesela
Agatha Christie polisiye romanları da iyidir
Aşk romanı olarak İskender Pala'nın var Katre-i Matem
Biyografi olarak CHE ve Kavgam kitaplarını okumuştum
Teşkilat diye bir kitap vardı derin devleti falan anlatıyor onu okudum
daha liste uzar gider böyle
kalem seti