Bikini bölgesine ağda yaptıktan sonra gusül almak gerekir mi? Islaklık hissettim fakat zevk suyu değil ne olduğunu bende anlamadım. Gusül almam gerekiyor mu? Ona göre namaza gidicem
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
normal akıntı yok mu sende. tabi sorun gerçek soruysa
Normal akıntı var ama enfeksiyon var şu an ben ona bağladım ama yine de günah olur diye korkuyorum banyoda ki fayanslar çatlamış aşağıya akıyormuş sabah usta gelecek yapılmadan da banyoya girmek istemiyorum
ya sen kendinden gelen akıntının ne olduğunu ne zmn olduğunu gerçekten bilmiyor musun. sanki mastürbasyon. yaptın da oldu diyelim. ki kadında o durumda bile gusül gerekmiyor. işte söylemişsin enfeksiyon var. ayrıca kadınlarda olan sürekli akıntı var odur
Yine de vesvese sanırım işte ne bileyim Allah’ın huzuruna bu şekilde çıkmak istemedim
Gusül almak çok mu zor
Evet maalesef banyoda ki fayanslar çatlamış sabah usta gelecek o yüzden mecburen giremiyoruz banyoya keşke yargılamadan önce sebebini sorsanız da boş yere günah almasanız
Alınması gerekiyor denilse ne yapacaktın? Usta gelmeden fayanslarımı döşüyecektin
Hayır namaz kılmayacaktım fayanslar yapıldıktan sonra kılacaktım oldu mu tatmin etti mi cevap? Ben bilenler yorumlasın diyorum bilip bilmeden görüş yazanlarla dolu
Günah almayın yapmadım etmedim ne diyor bu kapalılar da nasıl beyinleri yıkamışlar :D
Ne alaka? Kişi kendinden bilir işi sizin beyniniz yıkanmaya müsaitse bir şey diyemicem. Benim kimsenin aklına fikrine ihtiyacım yok çünkü :))
mastürbasyon yaptıysan yaptım de n diye uzatıyorsun kimse burada sana yollu kötü gözle baktığı yok
Tövbeee yapsaydım yaptım derdim gizlideyim bilmem farkında mısın 😂 ayrıca yapsaydım neden böyle bir soru sorayım ki biliyorum o zaman guslün şart olduğunu :) birazcık mantık lütfen
Kimsenin aklına ihtiyacın olmadığı için mi bu soru gerçekten tam bir komedisin. Fayans bilmem neymiş yapıyorsan bir şeyi doğru yap bari
Sen yapasan da demezsin belli çok korkutmuşlar seni korku ile yaşanılmaz mastürbasyon yapacak kadar korkuyorsan bunun ilerisi seni patlama noktasına getirir çok istekli olursun benden demesi yapmışsın belli çocuk kandırma ıslanmışsın daha ne anlatıyon
Kimsenin aklına ihtiyacım yok derken başka konudan bahsediyorduk hep böyle geriden mi gelirsin bir şeylere :) asıl komedi gerçekten sensin
Evet doğru neden soru sordun ki naptım de daha açık açık diyemiyorum bahane üretme artık azdıysan burada bir Erkekle Kızla konuş
😂 haykırdım şu son yazdığına kimseden korkum yok kimden niye korkayım ya 😂
Sende erkek misin nesin kardeşim sana ne kız ne yapmışsa yapmış derdi sana mı düştü
Neyse eğer sizi kıracak bir şey dediysem özür dilerim ikinizden de sadece bilmediğim için sordum. Soru da trol değil kusura bakmayın kimseden korktuğum da yok korkacak bir şeyimde çok şükür. Islaklık derken de hiç bir hayal vs olmadı enfeksiyon var muhtemelen ondan ama bu şekilde namaza gitmek de istemiyorum teşekkürler cevaplarınız için
Estafurullah kardeşim neden kızalım asıl sen kızmışsın ki yorumuna bak ben kötü mana da dememiştim. Kafam karışacağına al gusülü demekti amaç
Engelledim onu erkek muhtemelen o
Ben tersler gibi cevap verdiğinden o şekilde bi cevap verdim tekrar özür dilerim hakkını helal et
Helal olsun sorun yok sen yanlış anlamışsın. Hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim altta ki yorumda ki muhtemelen erkek ve oda sana atıyo bak bi istersen
Ne bakacağım engelledim yazdıklarına baksana kışkırtıyor seni
İyi yaptın bende gereken cevabı verdim zaten. Nefret ediyorum öyle insanlardan tanımadan yargılayıp ahkam kesiyorlar. Neyse teşekkür ederim hayırlı sabahlar 🥰
Ne alakası var gusülla ıslandıysan hayal etmişsindir kapalı mısın
Valla Allah biliyo aklımdan öyle bir şey geçmedi asla ama enfeksiyon var ben ona bağlıyorum yine de emin olmak istedim
Hayal ettiysen ettim de bunun ayıbı günahı yok insanız libidolar yükselir tutamayız kendimizi boşluğa gelmiştir olabilir abartma bakiresin sanırım
Etseydim ettim derdim zaten gizlideyim ama etmedim diyorum yüksek bi libidoya da sahip değilim
Neden biri seni linçyecekmiş gibi konuşuyorsun :D
Herkese açık konuşamıyorsan mesaj at konuşalım
Ya bak işine kardeşi.
Kapalısın anlıyorum din üzerinde korku ile yaşamaya devam et
Ya bak işine diyorum ben halimden memnunum kimseyi de ilgilendirmez korkularım
Yorumlar baya komik hicrani engelle ikili oynuyor
Sorma ya 😂 soruyu sorduğuma pişman oldum
Hicran lez sanırım çekemedi Erkek dedi :D o Kız kapacak ya hemen devreye girdi :d
Dedikodu yapma sende erkeksin muhtemelen. İnsanları tanımadan yargılama doğru bir şey değil
Sende kapalı bir orta çağlısın işine gelmeyince Erkek
Farz etki öyleyim sana ne bundan ben halimden memnunken?
Şüpheye düştünse alman gerek