Yav bıktım akıl verir misiniz?

Arkadaşlar 4. sinif hukuk fakültesi öğrencisiyim sinifimda birinden hoşlanıyorum 1 buçuk aydır falan ama her zaman ciddi düşünceli biriyim o kişide çok olgun olduğu için buna mi kapıldım ne bilmiyorum her neyse. Konuşuyoruz arada hatta 2 gün aralıksız konuştuk ama kesintiye uğradı bir şekilde. Kendisi aynı zamanda meslek sahibi ve okuyor. Benden 8 yaş büyükmüş ben 26 yaşındayım. Bı diyorum ki kesin olacak bir şeyler sonra diyorum ki olacak olsa bı sekilde konu açar konuşurdu vsvs. Ne yapicam bilmiyorum belirsizlik beni yoruyor. 2 arkadaşım biliyor bu durumu biri kız diğeri erkek. erkek olana soyledigimde onun galiba konuştuğu varmış bana öyle dediler falan dedi. Yani kendisi ile arkadaş bile değiller sadece merhaba merhabalar. benim sevdiğim çocuk dememiş yani ikisinin ortak arkadaşı gidip demiş güya. bana yalan geldi bu söylemi yani ona diye soylensin ki böyle bir şey? Diyelim ki doğru bu çocuk olgun bi insan ve hayatında biri varsa benle niye konuşuyor 1 gün bile olsa bir gündür. Çoğunlukla ders konusunda konuşuyoruz. Bana akıl verin acaba duygularımı söylesem mi
Yav bıktım akıl verir misiniz?