Diğer Evde yabancı biri varken bakım yapmak ve dikkatsiz olmak saçma değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Annem evde yabancı biri varken bakım yaparken dikkatsiz şekilde davranıyor bu yanlış değil mi sonuçta evde yabancı var ve aşırı dikkatli olmak lazım? Güncellemeler+1 yıl Sadece ailen olsa evde neyse yani yabancı biri varken insan böyle olur mu? Yani burde sürekli gelen kişiler bize Güncellemeler+1 yıl Güncel soru Evde yabancı biri varken bakım yapmak ve dikkatsiz olmak saçma değil mi? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kaç yaşında annen 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 52 nedsn Cevap sahibi +1 yıl Merak Soran +1 yıl Dm den sor başka merak varsa Cevap sahibi +1 yıl Tamam
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Haklısın dikkat etmesi gerekir kadınlar belli bir yaştan sonra dikkat çekmeyi seviyolar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anam bilerek mi yapıyor yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki de olabilir yani Yorumla Soran +1 yıl İyide anam yani benim 🤦 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yabancı bir erkeğin ne işi var evde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş çevrem var sonuçta Yorumla
Crazychild00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Benim arkadaşımın anneside böyleydi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne yaptın peki Yorumla Crazychild00 +1 yıl Yaşadık bir şeyler Yorumla Soran +1 yıl Hım iyimis Yorumla Crazychild00 +1 yıl Kısa bir birlikteliğimiz oldu, ama arkadaşımda biliyordu Yorumla Soran +1 yıl İyimis o zaman canım Yorumla Crazychild00 +1 yıl Teşekkür ederim. Çok ateşli oluyor ya. Arkadaşımın da izleme fantezisi vardı onun için de iyi oldu Yorumla Soran +1 yıl Dm den konuşalım mı durumu Yorumla Crazychild00 +1 yıl Tamam yaz istersen Yorumla
HuzurAl Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ne yapıyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Paketi açıktı bakım yapıyor du Yorumla HuzurAl +1 yıl Tkp Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yabancı dediğin kim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım vs Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Belki onu da oğlu gibi gördüğü için olabilir Yorumla Soran +1 yıl Özel şeyleri yabancı varken yapılmaz ama Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Sonuçta yanında yapmıyor Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama görüyor adam yani ne olduğunu vs Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Nasıl görüyor yanında yapmiyorsa Yorumla Soran +1 yıl Dikkatsiz olduğu için görüyor işte Yorumla Soran +1 yıl Dm den attım sana bakarsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaç yaşında annen
52 nedsn
Merak
Dm den sor başka merak varsa
Tamam
Haklısın dikkat etmesi gerekir kadınlar belli bir yaştan sonra dikkat çekmeyi seviyolar
Anam bilerek mi yapıyor yani
Belki de olabilir yani
İyide anam yani benim 🤦
Yabancı bir erkeğin ne işi var evde
Arkadaş çevrem var sonuçta
Benim arkadaşımın anneside böyleydi
Ne yaptın peki
Yaşadık bir şeyler
Hım iyimis
Kısa bir birlikteliğimiz oldu, ama arkadaşımda biliyordu
İyimis o zaman canım
Teşekkür ederim. Çok ateşli oluyor ya. Arkadaşımın da izleme fantezisi vardı onun için de iyi oldu
Dm den konuşalım mı durumu
Tamam yaz istersen
Ne yapıyo
Paketi açıktı bakım yapıyor du
Tkp
Yabancı dediğin kim
Arkadaşım vs
Belki onu da oğlu gibi gördüğü için olabilir
Özel şeyleri yabancı varken yapılmaz ama
Sonuçta yanında yapmıyor
Öyle ama görüyor adam yani ne olduğunu vs
Nasıl görüyor yanında yapmiyorsa