bana bugun birsuru beddua etti. Sudan sebebleri buyutuyor ve sinir krizi gecirdi. Hasta o. Seytan var gibi icinde. basa cikamiyorum pskilojim bozuldu tam 2 saat falan agladim. Insan aböasina yangin ciksin icinde öl, can cekis hemen ölme dermi? Hemde bostan b... ktan bir sebeb icin? Dusman bile demez bunu. Öyle bisey olsun ki en mutlu aninda mutsuz ol dedi ve daha birsuru sey. Yaziklar olsun keske dogmasaydi
Kardeslerinizle araniz iyi mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence sabredin ya da konuşun
Hastaneye yatır ya da psikolojik tedavi uygulat.
hemen koydun teşhisi ne hastaneye yatirmasi?
Nasil yatiracam? Ailemin yatirmas gerek.. cok isterim. yatirmayi ama nasil yapabilirim
Umarım yangında ölürsün demiş ne kadar normal geliyor sana, sanki her gün duyuyorsun.
👏
Kardeşi kaç yaşında o da önemli
pardon da siz psikolog musunuz? olsanız bile böyle bir sonuca iki cümle ile varamazsınız kardeşi ergenlik dönemindeyse bunlar olabilecek şeyler veya bizlerin bilmediği sorunları olabilir bu onu akıl hastası yapmıyor
Zaten böyle konuşan birinin normal biri olduğunu düşünmek saçma, neyse.
Kusura bakmada ergen bir birey insanlara hakaret edip ergenliğinin altına sığınamaz buna ergenlik denemez. Ergenlik anlayışını aşırı merak ettim şu an.
@makarnadelisi__ Ergenlik doneminde olabilicek seylermi? Kanim dondu. Bir insana bunlari demek ergenlikle ne alakasi vsr hepimiz ergendik.
hayır insan psikolojisi çok garip bir şey sen hiç sorun yaşayınca etrafa yansitmiyo musun? bazı insanlar içlerinde yaşar bazıları patlama noktasına gelmiştir bu onu deli yapmaz
@agliyagiz sana bir şey yazdım
@makarnadelisi__ her gun oluyor ne patlama noktasi kardesim? Bisey diyosun bagirimaya basliyor anneye babaya ölün diyor
hepimiz ergendik diye bir şey yok? sen herkesi kendin gibi görüyorsun sanırım. söylediği şeyler zaten normal değil ama dediğim gibi bu onu hastanelik yapmıyor
kardesin kaç yaşında allah aşkına
Her gün olan bir durumsa bal gibi hastanelik yapıyor. İyi geceler.
sizin gibiler insanların sorunlarını dinlemeden sonuca vardığı için böyle oluyor :)
Bana inşallah ölürsün diyen birinin sorununu nasıl dinleyeyim? Hahahaha
@makarnadelisi__ İnsanların pskolojik tedavi alması normaldir, açıklamada ki şeylere göre konuşursak bu çocuk sorunlu, derdi olan bir insan böyle şeyler yapmaz.
Bence fazla bilmişlik yapmayın
Hayır onlara göre hastanede tedavi gören herkes deli olmak zorunda, deli olmayan hastaneye yatamaz.
Cidden sjskdjs
Ben utandım o yorumları okurken
Bir çocuk öl falan der tamam ama pskolojik bir sorunu olmayan bir çocuk" can cekiş hemen ölme " demez ya
Ablami sevmem mikser gibi
Neden
menfaatci benim gibi degil nesini seviyim kardesim olmasa konusmammmm
kardeşin kaç yaşında