Afganistan'da bunu giyip kaçan ingiliz askerleri vardı özellikle bundan dolayı korkuyorum ben çünkü bildiğin potansiyel suç aleti bu bunu giydiğinde cinsiyetin bile belli olmuyor
Normal bir kıyafet değil aksini iddia edene vururum. Korkunç bulman normal korkunç duruyorlar çünkü
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gözüme hitap etmiyor fakat içindeki kişilerden korkuyorum bunun içine girip Afganistan'dan kaçan ingiliz olmalı ingiliz askerleri var din adı altında tabi geri kafalı taliban rejimi yüzlerine falan bakmadı
Göze hitap etmeyi geç bir kadının şu kıyafeti normal bulması bile anormal. Dediğinde de haklısın içinde kadın mı erkek mi terörist mi sapık mı ne olduğu belli bile olmaz
İslamı öcü gibi gösterdiler bize o yüzden korkuyorsun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ondan değil aslında bu kişilerin kimliği belli değil binevi potansiyel suç aleti bu mesela çocuğum olsa gerçi aseksüelim ben imkansız neyse yanına kolay kolay yaklaştırmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin beğendiğin gibi bir giyim tarzı yok İslamda.
Peki ilk görsel
İsteyen takar isteyen takmaz. Kişinin kendi iradesi. Kocasından başka kimse
Görmesin istiyordur yüzünü. Ben normal karşılıyorum herkesin tercihlerini
Afganistan'da bunu giyip kaçan ingiliz askerleri vardı özellikle bundan dolayı korkuyorum ben çünkü bildiğin potansiyel suç aleti bu bunu giydiğinde cinsiyetin bile belli olmuyor
Allahuekber diyerek kafa kesenler var diye Tüm cami hocaları ezan okurken Allahuekber diyor diye uzak mı duralım 🤔
O dediğin şeyi Türkiye'de yapamazlar ben Türkiye için konuşuyorum
benim arkadasim 1 fotoda gibi giyiniyor normal karsiliyorum onunla görüsünce korkmuyorum sadece gözleri görünüyor
Ben bunlardan korkmuyorum ama şu patlamadan beri özellikle teni siyaha çalan yabancılardan korkuyorum
Normal bir kıyafet değil aksini iddia edene vururum. Korkunç bulman normal korkunç duruyorlar çünkü
Gözüme hitap etmiyor fakat içindeki kişilerden korkuyorum bunun içine girip Afganistan'dan kaçan ingiliz olmalı ingiliz askerleri var din adı altında tabi geri kafalı taliban rejimi yüzlerine falan bakmadı
Göze hitap etmeyi geç bir kadının şu kıyafeti normal bulması bile anormal. Dediğinde de haklısın içinde kadın mı erkek mi terörist mi sapık mı ne olduğu belli bile olmaz
İslamı öcü gibi gösterdiler bize o yüzden korkuyorsun
Ondan değil aslında bu kişilerin kimliği belli değil binevi potansiyel suç aleti bu mesela çocuğum olsa gerçi aseksüelim ben imkansız neyse yanına kolay kolay yaklaştırmam
normal kimliği kim olduğu belli olmayan insanlardan çekinmen normal
Ben de böyle giyenlerden uzak duruyorum. On yargiliyim
Aslında haklıyız biz çünkü cinsiyetleri belli değil bildiğin binevi potansiyel suç aleti bu
Korkunç gözüküyorlar zaten . İnsan bunu kendine yapmaz.
Sevmem ya ben
Yapar