Evimde sürekli birşeylerim çalınıyor akrabam tarafindan bana bir fikir verir misiniz?

Ben 22 yasindayim dolar uzerinden maas alip istediklerimi alabiliyorum. Aile binasinda oturuyorum ust katta 16 yasinda bir kuzenim var olayi bastan anlatayim. Bundan 4 sene once rujum kayboldu aynisindan gidip aldim bu kuzenim gorunce ondan sende 2 tanemi vardi diyince jeton dustu birsey demedim ergen kiz dedim heves etmis dedim. Ayni zamanda bir kere o bizim evimizdeyken kulakligim kesildi. 2 kere eyelinerim kayboldu gecen hafta wcdeki dolabi bir actim kas kalemim orada ama eyeliner ortada yok demekki hangisi oldugunu anlamak icin wcye goturdu kas kalemini orada birakti eyelineri aldi goturdu. Bu sefer durum daha vahim heves ederek aldigim charmlariyla beraber 1800 tl olan pandoram kutusuyla beraber yok aglamaktan icim cikti ne yapmam lazim biktim artik bu durumdan odamin kiliti yok sinirden tirnaklarimi bitirdim. Kendi evimde istedigimi koyamicakmiyim ben arkadaslar maddi durumum iyi diye calmasi bunu normal mi kiliyor o pandoranin bende cok guzel anisi vardi :(

Evimde sürekli birşeylerim çalınıyor akrabam tarafindan bana bir fikir verir misiniz?