Söz konusu ped olunca önceliğin hijyen ve pamuklu olması. Başka renk olması için boya katılması gerekir. Genital bölge gibi hassas bir yerde hiç sağlıklı olmaz
Doğal içerikli boyalar daha maliyetli. Kalıcılığı da hepsinde aynı değil. Hem kalıcı hem de doğal olursa maliyet artar. Doğal ama kalıcı olmazsa kan değdiği an dağılır ve yine sıkıntı olur
Ben sizi anlıyorum. Daha önce böyle bir soru ile karşılaştım. Çamaşır renginde olsaydı pedler ne güzel olurdu diye ondan sordum. Tabiki önce sağlık hrm sağlık hem de titizlik
Kardeşim çamaşır kumaştan yapılır, kumaş ise ipliklerden oluşur. İplik rengi kumaş rengini oluşturur. Ped ise kumaş ya da iplik ile yapılan bir şey değil. Pamuk ile yapılır. Birazcık tekstil bilgin olsa bunu sormazdın bile.
Kızlar Ne Diyor
Benim hoşuma gitmezdi.
Neden benim bildiğim beyaz ve siyah var
Söz konusu ped olunca önceliğin hijyen ve pamuklu olması. Başka renk olması için boya katılması gerekir. Genital bölge gibi hassas bir yerde hiç sağlıklı olmaz
Doğal boyalar var ya
Doğal içerikli boyalar daha maliyetli. Kalıcılığı da hepsinde aynı değil. Hem kalıcı hem de doğal olursa maliyet artar. Doğal ama kalıcı olmazsa kan değdiği an dağılır ve yine sıkıntı olur
Ben sizi anlıyorum. Daha önce böyle bir soru ile karşılaştım. Çamaşır renginde olsaydı pedler ne güzel olurdu diye ondan sordum. Tabiki önce sağlık hrm sağlık hem de titizlik
Ama çamaşırlarınızda renkli o çamaşırda vucüdunuza değiyor
Çamaşırlar boyanmıyor ki. Çamaşırın kumaşı zaten renkli iplikten dokunuyor. Çamaşırların da zaten kalitelisi ve kalitesizi var.
😉 pedinde kalitelisi kalitesizi var. Ped de baştan ip boyanabilir
Ped kumaş ürün değil. Pamuklu ya da naylon ürün. Kumaşa rengini veren o kumaşı oluşturan ipler.
Pamuklu ise sonuçta kumaş olur. Kumaşa rengini veren ipler de iplere rengini ne veriyor
Hayatında hiç ped alıp incelemedin herhalde. Pamuk kumaş olarak işlenmeden ped yapılıyor.
Yapılıyor veya yapılmıyor ben onu demiyorum. Giydiğim çamaşırda renkli çeşitleri var. Sonuçta tenine değiyor. Onlar niye renkli o zaman diyorum
Kardeşim çamaşır kumaştan yapılır, kumaş ise ipliklerden oluşur. İplik rengi kumaş rengini oluşturur. Ped ise kumaş ya da iplik ile yapılan bir şey değil. Pamuk ile yapılır. Birazcık tekstil bilgin olsa bunu sormazdın bile.
Sende her şeyi bildiğini ifade edip kendini üstte çıkarmaktan ne zaman vazgeçeceksin bakalım?
Tekstil tasarımı okudum. Senin gibi cahille tartışmayacağım daha fazla.
Ama ipi de boyuyorlar sonuçta.
@Pembe_Bulutlar kardeşim diyorum ki iplikler kumaşı oluşturur. Ped de ne ip ne de kumaş var. Ped pamuk ve naylondan üretilir.
Cahilde olduk sonunda 😉
Şakadır umarım
Değil