Hocam yorumlarda iserken ucu yaniyor demissin de sen mastürbasyon yaparken kendini cok mu sıkıyorsun? Ayrica idrarini kendini kasmadan yapmak icin bol su tuket ve vitamin agirlikli beslen
Hocam 2 gunde 1 yapmayi dene bol sivi tüket yanma hissin gecmezse doktora gorun. Erekte aninda kendini cok sıkma. Yanma gecmezse buyuk ihtimalle kumlanma olabilir
Penisimin ucunda sadece saf beyaz sıvı geliyor hep doktora gittim test tahlil herseyi yapti içine bir çubuk sokup örnek dahi aldı temiz çıktı ama bu sıvı yine geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Asit agirlikli sivi tuketirsen sari ve tonlari
Su agirlikli sivi tuketirsen beyaz
Diger turlusu vucuttaki iltihap durumuna bagli
Çok teşekkür ederim
Hocam yorumlarda iserken ucu yaniyor demissin de sen mastürbasyon yaparken kendini cok mu sıkıyorsun? Ayrica idrarini kendini kasmadan yapmak icin bol su tuket ve vitamin agirlikli beslen
mastürbasyon yaparken ıslak yapıyorum genelde kasmadan rahatım yani
Hocam 2 gunde 1 yapmayi dene bol sivi tüket yanma hissin gecmezse doktora gorun. Erekte aninda kendini cok sıkma. Yanma gecmezse buyuk ihtimalle kumlanma olabilir
Penisimin ucunda sadece saf beyaz sıvı geliyor hep doktora gittim test tahlil herseyi yapti içine bir çubuk sokup örnek dahi aldı temiz çıktı ama bu sıvı yine geliyor
Atamıyorum kral seviyem düşük
Açık sarı beyaz koyu sarı turuncu olsa yeteri beslenmiyosun demek
Genelde sarı ve beyaz oluyor
Normal olan
Sorun şu çok sıkışınca yapamıyorum
Prostat başlangıcı olabilir tutma gelince hemen işe
Denedim ucu yanıyor biraz sonra hızlı yapabiliyorum sende oluyormu böyle
Pembe ve simli ✨
DASKJSFADLKJDFSLKJDFSLKDSFLKDFSJDFS
@agorasevdası :dddddd 💅
Keşke benimde bordo olsa
:D