Ünlülerden örnek vericek olursam Emine Ün, Emre kinay ile evliyken Emrenin arkadaşi olan Tolga Karakaş ile onu aldatiyor ve onunla evleniyor. Daha sonra aradan yillar geçiyor ve Tolga Karakaş Emine ünu kiz kardeşi ile aldatiyor. Bu konuda fikriniz nedir?
Karmaya inanirim
Hayir ilahi adalete inanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karmaya inanmam. İlâhi adalete inanırım. Evrende muntazam bir düzen varken insan damarları bile düzenli bir sistem içerisinde iken başkasını düşünmem imkansız
Bunlar karmaşık konular, bu kadar meşgul edemem beynimi.
O sadece haberlerde ilgimi çeken bir konuydu. Kendi hayatindan veya gördüklerinden yola çikarsan eğer sence ilahi adalet var mı ? Kotuluk eden ayni şeyi yaşar mi
Muhtemelen yaşar, bana yapılmışsa bizzat kendim çözüyorum.
Peki intikam alamiyorsan ne yaparsin?
Alamıyorsan diye bir şey yok! Onun verdiği zararı fazlasıyla çıkarırım.
Peki bana fikir verir misin? Eski sevgilimin bana yapmadiği kotuluk kalmadi. O şu an çok mutlu. Bu durumda ondan nasil intikam alirim
Yeni bir sevgili yaparak hem kendini mutlu et hem kaybettiğini ona göster. Sana yapılan kötülüklerin neler olduğunu bilmiyorum dolayısıyla zaman aşımı olmuş hiçbir şey için uğraşmanı da tavsiye etmiyorum. Sen bu intikamı sıcağı sıcağına alman gerekiyordu.
Anladim teşekkurler. Narsist biriyde hak etmediğim halde canimi bile istiye çok yakti. Gerçekten olaya objektif baktiğimda hak etmedim, bana yaşatiği hiç birşeyi. Şimdi ise normalde kindar bir insan olmadiğim halde kalbimdeki nefret, kin hiç bir şekilde azalmiyor
Narsist seni yalnızlaştıran bunu da bilinçli olarak yapan, senden başka herkese melek gibi davranan, hiçbir zaman hatasını görmeyen bu hataların bile sorumlusunun sen olduğunu utanmadan söyleyen insandır. Fark ettiğinde yapayalnızsın işte. O da yalnız kalacak kurbanı gerçekleri fark ettiğinde endişelenme.
Evet bu konu üzerine çok okudum. Kendisi ya narsist ya da beni hıç sevmemiş sadece menfaati için kulanmiş biri. Sadece olayi ozetlicek olursam hani birini gerçekten tanirsin ve maskesi düşer ama kimseye inandiramazsiniz çünkü çok iyi rol yapar
Karmaya degil ilahi adalete inanırım. Aklınca kelime oyunu yapmissin
Hayır yok