Atanma durumum var da. Ben yillardir ic anadoluda yaşıyorum. Baska da bir yer görmedim. Deniz vs hic görmedim. Bu yuzden boyle dogasi güzel, denizi olan yer istiyorum. Bu yuzden biraz batiya yöneliyorum.
Bursa, balikesir, aydin civarlarini düşündüm ama bazi sikintilar olabilir. Tabi zorunlu hizmet durumu olabilir. Bati tarafini istiyorum ama belki puanimda yetmeyebilir, zorunlu hizmetten dolayi da sıkıntı olabilir. Yine sansim olursa denemek istiyorum.
Bir de deprem bölgesi olsun istemiyorum. Saydigim yerlerde bu ihtimal yuksek biliyorum. Ama ic anadoluda yasayan biri olarak deprem olayina cok maruz kalmadim cok şükür. Bugune kadar 2 defa hissettim yasadigim yerde. O bile korkutucuydu.
Isparta, denizli taraflarini da dusundum. Bu sehirler guzel mi? Benim istediklerimi verir mi bana? Bana batiya doğru guzel sehirler onerebilir misiniz arastirayim biraz.
Deprem riski falan daha az olan, biliyorum deprem ülkesiyiz ama yine de riski daha az olan. Bati tarafinda, ege marmara da daha fazla bu durum farkindayim ama dogasi, denizi, havasi en guzel yerlerde o taraflar. Ic anadolunun soğuğundan, gri havasindan gercekten sıkıldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer