Tatil & Seyahat Kuzguncuk’ta mekan önerisinde bulunur musunuz? Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Böyle geniş ferah elit bir yer olsun Güncellemeler+1 yıl Date için mekan önerisi istiyorum Kuzguncuk’ta mekan önerisinde bulunur musunuz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Sitare var ama tuzlu gelebılır bıraz pazarlık yapmanızı onerırım. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kuzguncukta hava zaten serin oluyor. Mekan farketmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bişi dicem ama yanlış anlama :) bizim mekana gelsene (hatay usulü döner dürüm seviyosan) 0 15 Yorumla Burbie +1 yıl Date için mi fjdlfkşs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok be fmfmfm öyle davet üsküdar da sonuçta 😅😅 Yorumla Burbie +1 yıl Bak gelirim bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben aslında ciddiydim Yorumla Burbie +1 yıl Ben de ciddiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üsküdar da mı yaşıyosun Yorumla Burbie +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende üsküdardasın sandım kuzguncuğu bilince Yorumla Burbie +1 yıl Bir yeri bilmek için orada yaşamak mı gerekiyor gksnflms Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada yaşasaydın daha rahat tarif ederdim.. söylediğim şey de absürd bi durum ykk Yorumla Burbie +1 yıl Tarif edicem demedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl etmesem nasıl gelicen Yorumla Burbie +1 yıl İyi de şu an zamanı mı bunun? Gelirsem edersin mantıken saçma neyse döner sevmem zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl date tarih demek ama biz sonradan görme Türkler batının özentisi olduğumuz için flört etmek gibi anlamını bilmediğimiz şeyleri kullanarak kendimizi quality sanırız. Yorumla zorzar +1 yıl Adam haklo kardeşim batı özentisiyiz cideen tebrik ediyorum seni Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 473 cevap paylaştı. Baristiniz mi ghjkk 0 6 Yorumla Burbie +1 yıl Kesseler barışmam Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Oha ne yaptı bu çocuk sana Yorumla Burbie +1 yıl İşte bi daha beni arama dedi suratıma kapattı ksnglamldöa Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Mesaj atmadı aramadı mi sonra Yorumla Burbie +1 yıl İşte sonra ertesi gün çaldırıp kapattı ben de anlamadım Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Him Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sitare var ama tuzlu gelebılır bıraz pazarlık yapmanızı onerırım.
Kuzguncukta hava zaten serin oluyor. Mekan farketmiyor
bişi dicem ama yanlış anlama :) bizim mekana gelsene (hatay usulü döner dürüm seviyosan)
Date için mi fjdlfkşs
yok be fmfmfm öyle davet üsküdar da sonuçta 😅😅
Bak gelirim bu arada
ben aslında ciddiydim
Ben de ciddiyim
üsküdar da mı yaşıyosun
Hayır
bende üsküdardasın sandım kuzguncuğu bilince
Bir yeri bilmek için orada yaşamak mı gerekiyor gksnflms
orada yaşasaydın daha rahat tarif ederdim.. söylediğim şey de absürd bi durum ykk
Tarif edicem demedin
etmesem nasıl gelicen
İyi de şu an zamanı mı bunun? Gelirsem edersin mantıken saçma neyse döner sevmem zaten
date tarih demek ama biz sonradan görme Türkler batının özentisi olduğumuz için flört etmek gibi anlamını bilmediğimiz şeyleri kullanarak kendimizi quality sanırız.
Adam haklo kardeşim batı özentisiyiz cideen tebrik ediyorum seni
Baristiniz mi ghjkk
Kesseler barışmam
Oha ne yaptı bu çocuk sana
İşte bi daha beni arama dedi suratıma kapattı ksnglamldöa
Mesaj atmadı aramadı mi sonra
İşte sonra ertesi gün çaldırıp kapattı ben de anlamadım
Him
Para b. k sanırım
Dilruba cafe