Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yazım hatası yapmışım arkadaşlar sakladığını demek istedim kaldı ki tek ben değil hemen böyle bir şey olursam ailemde uyandırıyorum ki deli miyim diye sorgulamak için ama dediğim gibi annem sadece deprem ya da sarsıntı olabilir dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arkadaşınla konuşsana bi halasının büyüyle falan uğraşısı var mıymış?
Dua olsa anlardım böyle yahudi sembolü varya yıldızlı bir şey onun etrafına Arapça şeyler yazmış ama ben dedim ki sonuçta bana yapılmadı
Sana yapılmadı ama maalesef muhatap oldun sanırım. Bi numara atıcam, bi danışma hattı. Bi görüş istersen.
Olur çok teşekkür ederm ama genelde medyum falan tarzı ise o kişiler ile görüşmek istemem
Yok yok medyum değil. İşim olmaz öyle insanlarla. 0850 811 77 77 numara bu. İsmailağa danışma hattı bura. Herşeyi olduğu gibi anlatman lazım ama. Hiçbişeyi saklama gizleme ki doğru şekilde yardımcı olsunlar sana.
Tamm çook sağ ol
Konuştuktan sonra bilgi verir misin bana da?
Tabi veririm ama birkaç gün sonra ararım çünkü yurduma eşyalarımı almaya gideceğim sakin kafa ile arayacağım sende mi benzer şeyler yaşıyorsun
Ben yaşamadım ama eski kız arkadaşım yaşamıştı. Sayesinde baya bişeler öğrendim bunlarla ilgili. Onca uğraşmanın, çabalamanın sonu hiç oldu o da ayrı bi konu.
Anladım ama inan böyle olayların üstüne gitmemek daha iyi hiç olmamış gibi davranmak aslında çünkü evren çok geniş illa ki farklı şeylerde var korktuğumuz için çekiyoruz
O öyle değil ya. Farklı şeyler elbette var. Ama etrafında geziyosa çözmek gerek sorunu. Yoksa daha fazlası oluyo maalesef. burada çok detay veremiyorum. Hem cahilin biri canım canım konuşur can sıkar hem de iyice korkutmak istemem seni. O yüzden burada çok bişe diyemiyorum. Sen verdiğim numarayı ara, herşeyi olduğu gibi hiçbişeyi saklamdan gizlemeden detaylıca anlat. Neler olacak bi bakalım. Olmadı başka çözümler de bulabiliriz. Sadece korkmamanı ve geçeceğine olan inancını ve umudunu kaybetmemeni istiyorum senden 😊
Tamamdır yok be bende o cahillerden biriydim insan oğlu başına gelmeden inanmıyor çok dalga geçerdim psikolojik derdim ama adamlar sapa saplamsn bişeyin yok deyince anldm ki evrende tek değiliz ama korkaklığa gerek yok korku çeker kötü şeyleri tamm arayacağım mutlaka
Korkmadığın sürece sana zarar veremezler. Bir de böyle hissettiğin anlarda besmele çekmeyi, ayetel kürsü nas ve Felak okumayı (bilmiyosan telden aç dinle) ihmal etme. Şimdi çok yazamıyorum ama sana bi dua tarifi yazıcam. Nası yapacağını da anlatıcam. Bu sana koruma kalkanı olcak inşallah 😊
Tamm tekrar teşekkürler
1 kere ayetel kürsü okuyacaksın. Sonra avuç içine üfleyip vücudunun ön tarafına süreceksin. 1 kez daha okuyup, avucuna üfleyip vücudun arka tarafına olduğu kadar süreceksin. Sonra 1 kez okuyup sağına üfle, 1 kez okuyup soluna üfle, bi 1kez okuyup yukarıya üfle, 1 kez aşağıya üfle. Son olarak 1 kez daha okuyup odana üfle. Bu rahat etmene yardımcı olacak inşallah 😊
Anladım mutlaka deneyeceğim inşallah ferahlık verir
Bu içine kapanikligindan ya da geçmişte yaşadığın kötü bir hadisenin aklinda kalmasından kaynaklı bir durum psikolojik destege ihtiyacın olabilir ayrıca çok fazla yalnız kalmamaya çalış
Olabilir evet sonuçta insan psikolojisi çok karmaşık sadece cesaretli ve kendimi korkutan bir insan değilimdir bu yüzden acaba bir ara cadılık ve büyücülğk tarzı şeylere çok meraklıyım bunların mı etkisi olabilir diye düşündüm sadece yine aileme sorun çıkarıp psikolog falan uğraştırmak istemiyorum yinede teşekkür ederim
Uyku konusunda ben sıkıntı yaşadığım zaman imdadıma Rexapin koşuyor da Bipolar ile ilgili aile hekimine danışsanız
Gittim herhangi bir sıkıntım olmadığını söylediler sadece sınav çalışıyorum biraz sakin olmamı sosyal aktivite yapmamı söylediler ama dediğin ilaçlara bakacapım
AyetelKursi her şeyin şifası. Bol bol oku. Faydasını göreceksin.
Tamm çook teşekkür ederim
nezamndir boyle oluyor. ve yillar once gene olmusmuydu bu tarz seylern
Geçen yıl okulumda son senemdi özel bir yurtta kalıyordum nasıl desem odamdan bir kızın psikolojik sorunu vardı sanırım gece dua okur tesbih çekerdi bana zararı yoktu ama birkaç kez odada koşturduğuna şahit oldum ama arkadaşlarıma bahsetmedim sonra diğer arkadaşım da görmüş dönem böyle bitti ha yıllar öncesini sorarsan kardeşim babaanneme tatile gitti bizde teyzeme amcamın eşi iyi değildi banyoya kitlemişler orada kafayı yemiş hoca hoca psikolok falan gezdiler neyse işte tatile gittik kardeşim küçüktü babaanneme gitmek istedi gece vakti uyurlarken kardeşim garip bir olaya tanık oluyor ama tek kardeşim değil diğer aile üyeleri neyse kardeşim eve geldi ama uzun süre tedavi gördü kendi başına uyuyamadı tuvalete bile gidemedi en son psikolok hoca bire ona gezdik şükür daha iyi ama ben o yıllar kardeşm ile çok dalga geçtim sadece iyi rüyalar görmedim hep tuvalette falan görüyordum ama önemsemedim şimdi işte geçen bu olayı yaşadım ama arada başka şeylerde yaşadım ama önemsemedim
bunlar zaman la. bilinc altinda yer edinmia sanirim. simdi de patladi sen de korkmaya baslamisin arkadaslarinla dertles bol bol. konua icina kapanik kalma gecer diye. dusunuyorum
kardesin garip olaya. tanik oluyor derken neye. tanik oldu sen de gordun mu burdan yazamiyosan ozen de de yazabilirsin
Bu burada denecek şey değil yok ben şükür görmedim ama diğer aile üyeleri ve kardeşim uzun konu özelden yazamam mesaj atamıyorum
sen takip. et ben. atarim. sana oradan konusalim
dua okuyarak kısık sesle işr yarıyor bence çektim öyle geçti
Evet sürekli ediyorum öyle sakinleşiyprum teşekkür ederim
rica ederim çok faydalı
https://www.youtube.com/watch?v=Um2fBqkMhjY böyle de iyi geliyor
Ayy meditaston müziğine sonra arp falan ney dinlemeye bayılırım çok sağ ol
sende sağol senin için empati yapa biliyorum istersen seni dinlerim
Çok teşekkür ederim bu aralar buraya çok giremiyorum ama eklemek istersen eklerim sonra konuşuruz bende sohbet etmeyi severim
isterim takip atarsan gizli olduğun için
Ne gibi olaylar yaşadınız hanımefendi
Nasıl desem afedersin ama tuvalete falan giderken ışığı açmak istemiyorum normalde cesaretli bir insanımdır kendi başına flan çok yalnız kaldığım oldu birkaç gün önce uyumak için hazırlanıyordum ama salllanma de geldi eşyaların annemde kalktı deprem oluyor sanırım dedi ama hafiftir uyu dedi ama kimse hissetmemiş dışarı çıkalım falan dedik sonra herkes uyudu ama bir türlü uyuyamıyorum kendimi korkutmayım dedim ama işte olmuyor rüyamda olsun normalde olsun bir türlü uyku alamadığım gibi sürekli bunalıyorum işte
İlaç kullanmayın hanımefendi psikolog arkadaşınız ile görüşün
Zaten vermediler gayet normalsin dediler arkadaşım ile hala konuşuyorum rahatlatıyor sadece sınava hazırlanıyorum acaba stres mi yapıyorum dedim
Olabilir hanımefendi stres
Antidepresan zamanın gelmiş...
Hiç kullanmadım çünkü ihtiyacım olmadığını söylediler yani cesaretli bir insanımdır ayrıca herşeyden korkan biride değilim
Kaldı ki her ilaç herkese verilmez