Bilmiyorum henüz yavru ve aşırı zayıflamıştı gözleri falan kötüydü üşüyordu çok üzgünüm keşke şu an benimle olabilseydi ben ısıtırdım veterinere götürürdüm düşünmeden edemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Üzülme güzelim ya annesi vardır onun kesin bakar yavrusuna, belki sonra çıkar karşına bidaha 🙃❤️ Sen yardım etmek istemissin ama olmamış işte napican artık yapacak bir şey yok senin tek yapman gereken şey o yavru kediciğe bir şey olmaması için dua etmen, ah şu an orada olsaydım arayıp bulup getirir seni yüzünü güldürürdüm şu an bunu yapıp seni güldürmeyi çok istedim doğrusu kıyamadım çünkü yaaa 🙃🙃🙃❤️❤️❤️
Teşekkür ederim. Annesi vardı zaten ama o diğer kardeşlerinden daha zayıftı durumu inan çok kötüydü görsen sende dayanamazdın. Şu anda onun için onlar için dua ediyorum. Diliyorum ki iyi olur, olurlar. 🙏🏼🌸☹️
Umarım o da kardeşleri de inşallah iyi ve sağlıklı olurlar ve güzel bir şekilde büyüyüp hayatlarına devam ederler prenses nolur üzme kendini bu kadar kalbi güzel yüreği şefkat dolu prenses 😍🙃🙏❤️
Hasta bir kedi gördüm onu yakalamak için çabaladım ama korkup kaçtı yakalayamadım çok üzüldüm çok ağladım durumu kötüydü ve onu düşünmekten uyuyamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uyu güzelim uyu
Uyumak ve hiçbir şey düşünmemek.
💖💖
🖤
Bol ılık su ile yıka, geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur.
Hasta bir kedi gördüm yardım edemedim çabaladım ama yakalayamadım saatlerce ağladım içim acıdı
Anladımmm vicdanlı ve de merhametli oluşun güzel bir duygu umarım hiç kaybetmezsin o duygunu
Ama çok canımı acıtıyor. Şimdi ben sıcak yatağımdayım o üşüyordur bunu düşünüyorum çok üzgünüm
Anlıyorum seni ama işte elden be gelir ki, üzgünüm
Ben de😔 teşekkür ederim
Noldu neden ağladın kıyamam yaa sevgilin falan mı üzdü
Hayır hasta kediyi kurtaramadım
Yaaa ne kadar merhametli vicdanlı duygusal birisin sen kıyamam yaa 😃🙈🙃❤️
Nesi vardı ki kedinin
Bilmiyorum henüz yavru ve aşırı zayıflamıştı gözleri falan kötüydü üşüyordu çok üzgünüm keşke şu an benimle olabilseydi ben ısıtırdım veterinere götürürdüm düşünmeden edemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Üzülme güzelim ya annesi vardır onun kesin bakar yavrusuna, belki sonra çıkar karşına bidaha 🙃❤️
Sen yardım etmek istemissin ama olmamış işte napican artık yapacak bir şey yok senin tek yapman gereken şey o yavru kediciğe bir şey olmaması için dua etmen, ah şu an orada olsaydım arayıp bulup getirir seni yüzünü güldürürdüm şu an bunu yapıp seni güldürmeyi çok istedim doğrusu kıyamadım çünkü yaaa 🙃🙃🙃❤️❤️❤️
Teşekkür ederim. Annesi vardı zaten ama o diğer kardeşlerinden daha zayıftı durumu inan çok kötüydü görsen sende dayanamazdın. Şu anda onun için onlar için dua ediyorum. Diliyorum ki iyi olur, olurlar. 🙏🏼🌸☹️
Umarım o da kardeşleri de inşallah iyi ve sağlıklı olurlar ve güzel bir şekilde büyüyüp hayatlarına devam ederler prenses nolur üzme kendini bu kadar kalbi güzel yüreği şefkat dolu prenses 😍🙃🙏❤️
Biraz sohbet edelim mi ne dersin hem birbirimizi tanımış oluruz hem kafan dağılır biraz yüzünü güldürmek istiyor bu adam müsade eder misin ona ❤️🙃
İstemiyorsan söyleyebilirsin sıkıntı yok prenses ❤️
Çok teşekkürler
Rica ederim ❤️🙏
Benimde aynı 😞
Sarılalım
🙂
Ağlamamak değmez boş ver ağlama
Ama o kediyi kurtaramadım
Yaaaa üzüldüm bak şimdi 😔
Ben de çok üzüldüm inan hala gözlerim doluyor kendimi zor tutuyorum ağlamamak için gözlerim şişti
Noldu kediye
Çok hastaydı yakalayıp veterinere götürmek istedim ama yakalayamadım korkuyordu
Hımm sen elinden geleni yapmışsın üzülme
Ama ölmesini istemiyorum 😔
Bulursan bana da yaz kanki
Visil diye bir ilaç var eczanede
Uyku
Düşünmekten uyuyamadım
Böyle şeyler yapmayın kendinize
Ama o kediye yardım edemedim
Noldu
Hasta bir kedi gördüm onu yakalamak için çabaladım ama korkup kaçtı yakalayamadım çok üzüldüm çok ağladım durumu kötüydü ve onu düşünmekten uyuyamıyorum
İğleşmişdir merak etme
Uyumak
pekmez ye
Ask meskmi
Hayır bir kedi hastaydı ve yardım edemedim onun için
Gözlerini öperim senin
😫😫
Suyla yıka dinlendir