olay şöyle oldu: ben kendi evimde kalmıyorum normalde okuyorum şehir dışında.. abimin arkadaşı bizim evde kalmaya gelmiş ve ona benim odamı vermişler bunu sonradan öğrendim. her yere parfümümden sıkarım ve bayramda evime dönmüştüm ve kalmıştım, parfüm kokusu vardı her yerde siz abimin arkadaşının yerinde olsanız etkilenir miydiniz? rahatsız olmam gerekir mi?
Cevabın nedir?
Bilemezsin ama günahını alma olmuş artık ne yapsan boş. Belki düşünmüştür belki düşünmemiştir. Ben olsam etkilensem bile direkt uyurdum düşünmezdim. Tabi şuda var arkadaşımla aram iyiyse yanlış anlamayacağından eminsem dostum orada yatmam doğru olmaz derdim. Bence çoğu erkek böyle yapar günahımızı alıyorlar hep :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D yazık size.. belki de sorun olmaz diye düşünüp yattı yatağımda
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır Rahatsız Olmana Gerek yok Temiz Olmak Herkesin Harcı Değil Sen İyi Olanı Yaptyın Ama Senin Odanı Veren Yanlış Yapmış Sonuçta bir Bayanın Odasında Erkek Kalması Saçma Bir Durum Bunu Kendi Ailen İçinde Değerlendirmelisin Vermemeleri Lazımdı Odanı Bir erkeğe..
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
- +1 yıl
:)))
+1 yılNeden abin kardeşinin yatagında yatmamıs
ben abınden supelenırım böyle durumda kız kardesının yatagını bır erkege vermesı normal degıl
çarpık toplum olduk ıyıce02 Yorumla
Soran+1 yılrahat işte kendi rahatına düşkün.. düşünmemiştir bile
- +1 yıl
anlayabılıyorum
Bence etkilemez çünkü erkekler kokuyla falan etkilenecek tipler değil sadece temiz olduğunu düşünüp uyumuştur
43 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyledir.. rahatladım biraz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
58Cevap
Kardes bu adam senin abinin arkadasi dogal icin senin icinde abi olmasi gerekiyor sende o adamin arkadasinin kiz. kardesisin benimde kiz kardesim var onun yataginda yatirdigim adami bacimi baci olarak kardes gibi gordugune inanirsam yatiririm bence sacma sapan sorular sormayi birakin
30 YorumlaEtkilenebilir bence rahatsiz olabilirsin ama şöyle bir durum varki eger abin o kişiye guvenmeseydi snein odani vermezdi demekki arkadaşı duzgun biriki tereddut etmeden snein odanda kalmasini tafsiye etmiş:)
12 Yorumla
Soran+1 yılinşallah canım ya sağol yorumun için :)
- Sağlık konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılMisafir odanız yok muydu.. Ay ne ayıp kız odası verilir mi.. ben ortalığı ayağa kaldırırm neyseki senin odan boşmuş benim özel her türlü eşyam var sanki ben hala o odaa kalıyormuşum gibi her şey yerli yerinde durur ben olsam rahatsıız olurdum canım.
21 Yorumla
Soran+1 yılyok.. benim de kullanmadığım eşyalar vardı yerde halı bile yoktu sadece yatak ve dolabım, masam öyle duruyordu boş boş
+1 yılrahatsız olmalısın, ben olsam parfüm şisesini bir tarafına sokardım
53 Yorumla- +1 yıl
hahh aa
Soran+1 yılya öyle mi diyorsun? yani yatağımda yatmış bir de :(
aynen abin neden kendi yatağını vermemiş saçmalamış erkekler tahrik olabilir kokudan felan ama biraz adam gibi biriyse arkadaşının kardeşiyle ilgili öyle şeyler düşünmez ama sen yinede nevresimlerini yıka öyle yat zaten ondan sonra da bir sıkıntı kalmaz ortada
00 Yorumlayok be bişey olmaz. bende ablamın bir arkadaşının odasında kalmıştım. çarşaflar bile kızların kullandığı şampuanlardan falan kokuyodu. çokta iyiydi yani ohh mis dedim rahat rahat uyudum
23 Yorumla
Soran+1 yılhahaha biz erkekler gibi pasaklı değiliz demi :) pis yaratıklar sizi :P
Soran+1 yıl:D :D :D
+1 yılNe art niyetli insanlar var. Altı üstü uyumaya gelmiş. Yok etkilenir, yok bilmem ne olur. He yatağına tecavüzde etmiştir, çamaşırlarına boşalmıştır. Tövbe tövbe.
43 Yorumla- +1 yıl
kardeşim ne guzel konustu :D
Soran+1 yılöyle diyorsan umarım öyledir yaa lütfen öyle olsun
- +1 yıl
haklı.
Etkilenip, etkilenmemesi neden bu kadar önemli canım senin için?
Abinin arkadaşına karşı birşey mi hissediyorsun12 Yorumla
Soran+1 yılhayır hissetmiyorum.
+1 yılnasıl kızın yatağını gelen erkek misafire verebiliyorlar anlamıyorum. erkeğin yerinde olsam etkilenirdim tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılof ya :(
- +1 yıl
Oğlum yataktan tahrik mi oluyorsunuz sapık mısınız l*n
- +1 yıl
sapıklıkla ne alakası var ya bos bos konusma
Ben uyumazdım şahsen arkadaşımın kardeşinin yatağında
42 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun kardeşim, Dogru Olan da Budur... bravo
yaw bir dur nerdeyse ben etkilendim, parfüm+bayan odası+aklıma fantezi gelir+bayan çamaşırlarr... valla ne diyeyim. fazlaşıyla etkilenmiştir. sonuçta erkek hormunu var çok normal...
16 Yorumla
Soran+1 yılburdan etkilendiysem of ya herkes farkli bir sey soyluyor
Soran+1 yılbrad pittin odasi olsa bu dedikleri seyleri yapmam belki kokusu hosuma gider ama uyurum yani aklima fesatlik gelmez
- +1 yıl
ama işte erkekler öyle değil çok çabuk tahrik olurlar ve aklı hemen o olaya gider.. sen eşyalarına iyi bak + elbise ve çamaşırlarını + yatak örtü + pike+ çarşafların hepsini yıka :) tavsiye ederim ve kafandaki soru işareti kalmaz sen benim dediğimi yap... sonra içine dert olmasın... ve söyle ailene bir daha odaya kimse girmesin. devamlı kilitli dursun... sonuçta bayan odası...
çok sığ düşünceler... alt tarafı yatagında uyumuş bunda ne var? abin kendi yatagını arkına verip senin yatagında uyuyabilirdi okdr...
24 Yorumla
Soran+1 yılben de başta öyle düşünmüştüm ama aşağıda neler yazdılar
Soran+1 yılrahatladım ya tamam teşekkür ederiim :)
bence o odada o gece uykusuz geçmiştir. en yakın zamanda abinle konuşur. sonra aileler arasında ufak bir şey yapılır.
014 Yorumla
Soran+1 yılneyyy o kadar mıııı? o h a gözümü korkutmayın ya :(
Soran+1 yılyok artık canım
Soran+1 yılöyle söyleyince tuhaf oluyor.. yanında ben yoktum ki sonuçta
Soran+1 yılamacına ulaşmış yani :D
Soran+1 yıluzaktan meraba nasılsın iyiyim sen nasılsın şeklinde konuşuyorduk ama yatağımda yattığını duyunca öyle bile konuşamayız artık bence
Soran+1 yıltanışma hikayesine bakar mısın :D
Soran+1 yılyok canım bakmadım oluruna filan :D
- Sağlık konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılDolaplarını bir kontrol et. Olağanüstü bir durumla karşılaşırsan rahatsız olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıleve döner dönmez kontrol edeceğim
Sağlık konusunda 443 cevap paylaştı. Abın senın yatagını arkadaşına vererek hata yapmış ama burada çocuğunda ahını almayın kıcını devırıp yatmıştır belki
11 Yorumla
Soran+1 yılevet inşallah
Gelmis yatmis bisey olmaz carsaflari degistir uyu yataginda misafir sonucta herkezin fikri kotu degil
02 Yorumla
Soran+1 yılay inşallah böyle düşünmüştür ya yukarda neler yazdılar baksana :(
- Sağlık konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gece yadırgarım ama sonrasında yadırgamazdım. Parfümünden etkileneceğini zannetmem, zaten kokuda bayramdan beri kalmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılorjinal parfüm kullanıyorum ve çok uzun süre kalıyor. umarım etkilenmez
Kendi evinde kalmadigin icin uzun zamandır boş kalmış yatak ztn birşey olmaz bence. Hani dusunmustur bu kız burada yattı falan diye ama rahatsız olman gerekmez. Ailende çok rahat bir şekilde vermiş zaten.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılparfüm kokusundan uyuyamıştır hele ağırsa:)))))
parfümden etkilenen erkek olur mu yaw..00 Yorumla Bir kizin odasini bir erkege vermek hemde yabanci bu nasil aile böyle
31 Yorumla
Soran+1 yılrahatlar anlayamadım bir türlü
+1 yılbu ne geniş bir aile kızın yatagını erkekğe vermişler bence sövmekte haklısın.
323 Yorumla
Soran+1 yılyatmış orda rahatsız olmadan belki de hoşuna gitmiştir :(
- +1 yıl
sen adamın hoşuna gitmesini ni istiyorsun elbette gitmiştir bir baynın yatagında yatmak.
Soran+1 yılistemiyorum hoşuna gitmesini
- +1 yıl
vallah kendini zevke bile getirmiştir yani
Soran+1 yılhayır ya o kadar da değil
- +1 yıl
vallah erkek bu hele uzun süre cünüp değilse kendini cıplak edip yastıgını falan öpmüştür. gecmiş olsun ailen bunu hesap etmeliydi. neyse üzülme.
Soran+1 yılo h a :o
- +1 yıl
bunları yazmak istemezdim ama bayanın yatagında yatıyor belkide yanılıyorum ama erkek bayanın yatagında yatmışsa hele o ğüzel kokularda varsa..
Soran+1 yılyapma ya :(
- +1 yıl
bak tüm erkekelr benim gibi yazdı eger dinine bagli biriyse namaz kılan allahı seven biri ise zaten yatagında uyumaz öyle değilsede etkilenir ve kendini zevke ğetiri muhtemelen çamaşırınıda aramıştır. kızma bana olan oldu senin sucun yok.. sana teselli vereyim okulda seni ğören dışarda seni ğören bir erkek zaten eve ğidip seni hayel ederek kendini zevke getiriyor
Soran+1 yılnamaz kılıp allahı sevdiğini düşünmüyorum.. ya yapma deme öyle ya :( suçum yok ama nasıl bakarım yüzüne
- +1 yıl
bana mesaj at konuşalım sana önerilerim olaçak birini secer ve uygularsın
Soran+1 yılburdan söyle ben mesaj atmak istemiyorum
- +1 yıl
sana saygı duydum. atasaydın iyi olurdu ama sen nasıl istersen git konuş abimin arkadaşısın yatagımda uyumuşsun bir daha öyle şeyler olmasın ben rahatsız oldum ve beni hayel etme dee
Soran+1 yılya hiç hayal etmediyse :D ma. yak mısın derse
- +1 yıl
ğidip konuş erkeksin yatagımda yattın bende cazibeliyim kokumda vardı beni hayel edip zevke ğeldiğini biliyorum ve bundan rahatsız oldum deee
- +1 yıl
burdamısın canım
Soran+1 yılhe öyle deyim de sen ne diyosun desin saçmalama
- +1 yıl
tamam ismin ne biraz sohbet edelim mi.
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
sana farklı face versem şifrede ğirip sohbet edelim
Soran+1 yılyok artık hayır
- +1 yıl
kötü niyetli değilim dertleşmek arkadaş olmak istiyorum hepsi bu
+1 yılNasıl bir abi ki senin odanı veriyor hem arkadaşta öyle nasıl sizde rahatça kalabiliyor anne baba neçi anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılrahatlar. ben öyle değilim
O nasıl iş la gelen misafire kızın yatağı verilir mi hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılodanın kapısı kapalı duruyordu dışarıda okuduğum için boş duruyor diye vermişler
Etkilenir tabii etkilenmez mi,
yorgan altında donunu çıkarıp asılmıştır bile
sen bir kontrol et o bölgeyi...08 Yorumla
Soran+1 yılıyyy :D
Soran+1 yılhayır etkilenmedim
Soran+1 yılhayııır etkilenmediiiim
Soran+1 yıletkilenmemem lazım zaten
Salon ne güne duruyor.. Hayatta böyle bir şey yapmazdım.. Umarım da yapmam..
10 YorumlaOnu bilmem de ben bir kere yakın bir kız arkadaşımın abisinin yatağında yatmıştım etkilenmişmidr acaba kkdkdkoeoejsleğel :))
00 Yorumla
+1 yılBenim odamda yatacak ve o kişiyi benden habersiz yatıracak adamın ümüğünü sıkarım. Bir dahakine kitlersin odanı giderken. ^_^
13 Yorumla- +1 yıl
Ümüğünüde sıkar kafasını koparıp tencerede de haşlar bu şaka değil :sdfnmsnslg @dondurmalı_pasta
- +1 yıl
Yaparım bilirsin hihihi 😏 @SiyahlaBeyaz
- +1 yıl
Bilirim :D @dondurmalı_pasta
Yabanci birine kiz yatagi verilmez ya nasil bir aile?
01 Yorumla
Soran+1 yılrahatlar yani düşünmemişlerdir bile
sen onun senin yatagından etkilendiginin kuşkusuyla ondan etkilendin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır canım niye etkileneyim abimin arkadaşı
Soran+1 yılişte ikisinden biri :(
Şimdi çocuk orda senin olman için ne dua etmiştir hee asdjjgsss
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D hahaha
Soran+1 yılhayır ya
Odanıda karıştırmıştır çamaşırlarını felen :DAWD:ADA
06 Yorumla
Soran+1 yılkullanmadıklarım dolabımdaydı yok canım yapmaz o kadarını
Soran+1 yılyani ben olsam yapmam kim yapar ki?
Soran+1 yılbayramdan sonra evden ayrıldım işte şu an dolabıma bakamam ve eve döner dönmez bakacağım :(
etkilenir tabi de bence sende ondan etkşlenmişsin kafan karışmış olabilir mi mrs parfüme :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama etkilenmedim tabii ki
Soran+1 yıloff
Yok ya ne etkilecem ossura ossura yatardın kendi okumu yayardım artık burası benim odam diye
02 Yorumla
Soran+1 yılhay van mısın kokunu bırakıyorsun? :D
Sağlık konusunda 381 cevap paylaştı. etkilenir tabi bide seni görüp görmemesi de önemli bir etken gördüyse hayal bile etmiştir :D
010 Yorumla
Soran+1 yılgördü konuşmuşluğumuz var
Soran+1 yılkullanmadıklarım duruyor dolabımda
Soran+1 yıldüzenli biriyim.. her şeyi katlayıp düzeltip bırakmıştım değişiklik olduysa fark ederim
Soran+1 yıltabii ki yoğun değildir çünkü bayram sonu evden ayrılırken odama sıktım parfümü öyle bıraktım
Soran+1 yılöyle mii? :(
+1 yılEtkilenirdim afrodizyak etkisi yapardi çavuşu tokatlardim sabaha kadar senin resmine bakip seni hayal ederek kokunla manyak bir fantazi olurdu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyuuh
- +1 yıl
Dogru ya dogru ole yapardim :)
+1 yılAdam senin algıladıgın gibi algılamaz ki. Yatmak için bir yatak. Yattı gitti işte. 0_0
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim hosuma gıderdı de. bızde genelde abın senın yatagında kendı yatagını arkadasıan verır vence abın yatmıstır senın yatagında
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapmamışlar
+1 yılya sapıkmısınız adam alt tarafı yatmıs neden etkilensin
00 YorumlaParfumden falan etkilenmem ben olsam gereksiz kuruntu yapmana gerek yok bnce rahat ol :)
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım :)
+1 yılParfumde mi kullanmayak
11 Yorumla
Soran+1 yıldemi :D
Sağlık konusunda 6b cevap paylaştı. Parfümden tahrik olacak seviyede olacağını sanmıyorum...
00 Yorumla
+1 yılEn kral erkek olsa etkilenir... seni tanıyan güzelliğini bilen biriyse çekmecekerinide karıştırmıştır iç çamaşırlarını kontrol et ;)
00 Yorumla
+1 yılParfümden etkilenip seni arzulayacak biriyse zaten rahatsız olmana gerek yok, o olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyle değildir teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Takma kafana
+1 yılyuuh beee asla izin vermem başkasını yatırmam kardeşimin ytağında
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( abimi seviyorum ama arkadaşına çok güveniyor galiba
- +1 yıl
güvenle ne alakası var gözüm olsa yatırmam
kendi yerimde yatırırım kardeşiminki ben yatarım
Soran+1 yılbilmiyorum öyle yapmışlar
- +1 yıl
yanlış.
Sağlık konusunda 643 cevap paylaştı. Serefsiz biriyse etkilenir hatta sen diye yastga sarilip yatmistir rahatsiz ol
00 Yorumla
+1 yılEvet o bendim burada gerçekleri söylüyorum şimdi çok etkilendim 😜😜
00 Yorumla- Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesin hamilesin..
64 Yorumla
Soran+1 yılkesin
- +1 yıl
allah analı babalı büyütsün, bak ilk 6 ay anne sütü çok önemli yoksa çocuğunda senin gibi olur falan mazallah
Soran+1 yıltamam anne
- +1 yıl
Sabah sabah ne güldüm ya 😂
delinin zoruna bak :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam şöyle bir koklar mmıh mis gibi kokuyo derdim. Ama uyumak biraz problem olurdu bayan yatağında yatmadığım için değişik bir psikoloji :)
00 Yorumla
+1 yılBirak yataginda yatmayi evinde kalmam. Ne rahatsizlik vercem bitli otelde kalirim daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılEwet Ben kendi uyuduğum Yatağım Olmasa rahat uyamam ve rahatsız olrm ve baskasının yatağında yatamam
00 Yorumla
+1 yılOf neler dusunuyosunuz ya kdhdkskd
32 Yorumla
Soran+1 yılerkekler düşünüyormuş ama
- +1 yıl
Ben de dusunurum belki de ne olacak yani ne yapabilirsin
Rahatsız olmuş olabilir.
00 YorumlaEtkilenir evet rahatsız ol bencede.
23 Yorumla
Soran+1 yılpek etkileneceğini sanmamıştım ama herkes öyle diyor ya :(
Soran+1 yıltamam
+1 yılÇarşafları değiştirmek akıllarına gelmemiş mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılodam temiz bir şekilde kalıyor tabii ki çarşaflar hazır bir şekilde duruyor ben gittikten sonra
+1 yılabinde mezhep at pisti sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılabime laf etme
- +1 yıl
etmem bakalm :)
+1 yılnerden gelıyor boyle şeyler aklınıza ya.
20 Yorumlasana asık olmus olabılır bıle
01 Yorumla
Soran+1 yılyok canıım
Abin bunu nasıl kabul ediyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılönemsememiştir... çok rahat ve odun biri.
+1 yılBence oraları yıka dezenfekte et :) erkek sonuçta
09 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki dezenfekte ederim zaten titizlik hastasıyım eve döner dönmez her yeri yıkar silerim :)
- +1 yıl
Abin yanlış yapmış bence. Kendi yatagında arkadaşı kalıcaktı oda seninkinde
Soran+1 yılabim bir odun.. bunu daha iyi anladım
- +1 yıl
Sıkıntı yapma en fazla yastıkla sevişmiştir :)
Soran+1 yıloh a yastıkla sevişilir mi? :D
- +1 yıl
Evet :) yastık yorgan bunlar a dikkat et :) üstüne çıkıp değişik senaryolar hayal etmiş olabilir :)
- +1 yıl
ya da günahını alıyoruz. G. tünü devirip yatmıştr belkide :))))
Soran+1 yılhahaha umarım :D
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği