Bende çok sık rüya görürüm. Hemen hemen hergün. Bu rüyalarım oldukça uzun ve yaşanması zor rüyalardır. Çoğu insan gibi normal rüya görmüyorum...
Sanırım gördüğüm en normal rüyalardan biri savaşta yaralanıyorum. Sonra sevdiğim kadın geliyor yanıma, ölme ne olursun diyor... Rüyadan uyandığımda ağlayacaktım anasını satıyım. :D
www.google.com.tr/imgres00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben bazen öyle rüyalar görüyorumki uyandığımda parça parça hatırlıyorum hepsini hatırlasam oscarlık film çıkar :) çok heycanlı rüyalar gördüğüm oluyor uyanınca hatırlamaya çalışıyorum ama parça parça kalıyor aklımda artık neyin kafasını yaşıyorsam uyurken :)
10 Yorumla
çocukken rüyamda uzaylıların saldırısına uğradığımı görmüştüm.. şimdilerde de bazen rüyanın içindeyken
" aman uyanınca geçicek rüyadayım şuan" diyorum rüyadayken :D bazen de vefat eden yakınlarımla hasret gideriyorum sabah kalktığımda cidden akşam onlarla berabermişim gibi bir huzur hissediyorum..13 Yorumla
+1 yılbende her gün rüya görüyorum cok fazla hemde ve her günümün tekrarını. ayrıca bazende sacma sapan :DD yalnız değilsin kanki
040 Yorumla
Başak+1 yılgün içersinde üzerinde durulmayan bir konuyu kendi kafamda tasarlayıp yaşıyorum :DDD
Başak+1 yılbaşaaak :DD
Başak+1 yılaynen ya helal olsun bende şaşırdım bilince :DD burcun tüm özelliklerini taşımaktayım zaten :D
Başak+1 yılAşırı takıntılıyım ve fazla ayrıntı düşünüyorum. bir olaya bin beş yüz sonuç tasarlayabilirim. bence pek hoş değil olan bana oluyor
Başak+1 yılevet zekiyim bunu biliyom :DD bende titizimdir ama bazen sadece düşünürüm uygulamam. fazla abartılı bir titizliğim yok :D
Başak+1 yılpek sevmem kendimi anlatmayı :D
Başak+1 yılkendimi beğenmişlik yokta hani her seye dikkat ediyorum fazla ayrıntıcıyım falan ya her insan da böyle değil tabi bu yüzden bazen bazı insanlara gülüyorum küçümseme değil tabi sadece değişik geliyor
Başak+1 yılyok oyun oynamıyorum ben :D
Başak+1 yılçok müzik dinlerim ne yapıyorsam hep çalar o müzik. gezerim ve yalnız dolanmayı sevmem. film izlemeyi cok severim ama her filmi beğenmem su sıralar sizofreni filmlerine taktım arkadaslarımla konusurum muhabbetim iyidir kimse sıkılmaz.. öyle yani :DD
Başak+1 yılbende kitap okumam :D
Başak+1 yılgüzel uzun yazılar yazarım ama şiir yazmam :D
Başak+1 yılahahaa bilemiyorum ben emin değilim :DDD
Başak+1 yılbaba mesleğinden ötürü tek bir yerde büyüyemedik cok dolastık maalesef :DD
Başak+1 yılİzmir
Başak+1 yılo zamanda izmirdeydim fakat sitede yeniyim işte napalım :DD
Başak+1 yılNeyse artık :D
Başak+1 yılBakarizzz :D
Başak+1 yılCay icmeye geleceksen bosuna gelme ankarada da var cay :D
Başak+1 yılMuhabbet icinde yorulma her yerden muhabbet edilir dostum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılHemen hemen hergün görüyorum. görmediğim de oluyor ama çok az.
resmen bilinçaltımda bilim kurgu filmleri, savaş filmleri yatıyor
bir bakmışım elimde kılıç kalkan milletle savaşıyorum 40 yıllık usta gibi
bir bakmışım uçuyorum, olağan üstü aletler, yerler görüyorum27 Yorumla
Oğlak+1 yılBizler normaliz
diğerleri anormal :)
Oğlak+1 yılEminim
inan bana :)
Seçilmişiz biz
Oğlak+1 yılTrilyonlar arasından dünyayı sadece 1 kişi ağırlıklı olarak kurtarır
o da mı anormal?
Bende cok hareketli ve uzuuun ruyalar gorurum. Hatta gece cise uyanip sonra yatip devam ettigim bile olur ruyaya:D
15 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılbenim ruyalarimda asiri sacma oluyor oyle böyle değil sacmalikta master yapmis olabilirim
118 Yorumla
Kova+1 yılolabilir ama benimkinde sacma birseyler yatiyor o kesin :)
Kova+1 yılhayir değil ama psikolojimde normal sayilmaz
Kova+1 yılyok sorunlarim var
Kova+1 yılvazgecemedigim biri var yanlislar yapip duran. hic arkadasim yok ve insanlardan uzaklaşıyorum
Kova+1 yıluzaklasmak istiyorum zaten ama hep affetmek icin careler arıyorum sacma biliyorum ama cok sey yasadik (ayri sehirdeyiz oyle cinsel sey yasadik değil) zorlaniyorum dua ediyorum insallah kafamda bitiririm de Üniversiteye odaklanip ders calisip arkadas edinirim
Kova+1 yılkesinlikle doğru
Kova+1 yıloyle yapicam inşallah eskisi aklimi karistirmaz dua et benim için (ateist falan degilsen tabi :D)
Kova+1 yılcok tesekkur ederim amin
Kova+1 yıltamam :)
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla reis en son gördügüm rüyada 3 arkadaşımın kafasını kestim babama dedimki ben arkadaşları kestim ne olcak oda dediki oglum dert ettigin şeye bak? sordugum herkes böle dedi ben rüyadan uyandıgım zman o kadar sevindimki iyki rüya die ))
02 Yorumla
Aslan+1 yılbikerede ben beşiktaş fener maçındaydım beşiktaş fenere 6 attı bende sana yemin ederim rüyamda dedimki oglum rüyadasın böle şey olmaz sonra uyandım rüyaydı)) beşiktaşlıyım ve gerçek olmasını istiyorum
Ben. Çok rüya görürüm gecede bazen 3-4 tane ve uzun anlatmaya başladığımda benimkiler dağa geçiyorlar en uzun rüya birkaç saniyeymişya ben nasıl böyle görüyormuşum bende çözemedim gerçi :)
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda bişey mi ya. benim bir rüyamda vardı jenerikle başladi jenerikle bitti 1. bölüm sonu falan yazdı. yabancı oyuncular falan oynuyordu ama konusu güzeldi. 2. bölümü görmeyi çok istedim ama olmadı maalesef. dalga geçmiyorum ciddiyim
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTv izlemem. çok fazla yabancı dizi izlerim o yüzden oldu diye dusunuyorum. ve ben bu ruyamdan sonra defter tutmaya başladım sırf rüyalarımin yazdigi.
Cevap sahibi+1 yıl30 40 olmustur. Düzenli tutmuyorum ustelik
Cevap sahibi+1 yılRüyasına göre degisiyo. bazen anahtar kelimeler bile tüm rüyayı detaylarıyla hatırlatıyo insana bu yuzden fazla uzatmamaya calisiyorum her rüyama bir sayfa ayırıyorum.3 4 sayfa kadar uzayanlarda olabiliyor ama çok nadir:)
+1 yılbende öyleyim://////(///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////(işsizlik kötü)
03 Yorumla
Yengeç+1 yılcan sıkintisi
+1 yılAynı ben işte bazen bir yarış bazen kovalamaca bazen star wars kimi zaman da bir ayaklar MA bir ara zombie apocalypse gördüğüm olmuştu bütün aksiyon gerilim her türk tek bir rüyada bu saydıklarımı tek gecede gördüm :)
02 Yorumla
Oğlak+1 yılVallaha yeminle bütün bunları hergün görüyorum dün geceki Rüyam biraz +18 içeriklidir iki saat gusül aldırdılar bana birde Peşine yarış oldu ben kaza yaparken uyandım :D
+1 yılBazen o kadar güzel rüya görüyorum ki tekrar uyuyorum ve devam ettiği oluyo sonrada bütün gün etkisi sürüyo :)
031 Yorumla
Koç+1 yılMesela araba almışım kendime sürüyodum bikeresinde o hızla hemen ehliyetimi aldım :))
Koç+1 yılOlurum tabi başarmanın yarısıdır istemek :)))
Koç+1 yılBu doğru :)))
Koç+1 yılKeşke ama rüyalarım bazen çıkıyo gerçekten :))
Koç+1 yılBaya fantastik film gibi seninki :))
Koç+1 yılBencilmişş :))
Koç+1 yılİşte o çok ince detay kadınlar zor varlıklarız :))
Başak+1 yılBen kahramanım ya sonuçta zorda olsa kız deli gibi aşık ruyada-))) aslına bakarsa. Kadınlar z Or değil sadece erkekler zaman harcamak istemiyor yoksa kadınlar aslında biraz çocuk akillilar mutlu etmek okadar kolay ki durustvol ona zaman ayır ilgi göster kiacasi sev onu ama içten sev gerisi çorap söküğü zaten herşeyini veriyor sana
Koç+1 yılNe güzel düşünceler ama malesef günümüzde nadir bulunur böle erkekler hepsinin derdi başka...
Koç+1 yılHarika tespit gerçekten Ne ekersen onu biçersin...
Koç+1 yılHaklısın kesinlikle...
Koç+1 yılZor gerçekten tam güvendim diyosun başka bişey çıkıyo bazen diyorum acaba çok şey mi istiyoruz diye...
Koç+1 yılPeki o zaman sorun nerde
Koç+1 yılDoğru hatayı kendinde aramamak lazım
Koç+1 yılAnlamadım
Koç+1 yılOdun evet güzel tabir ;)
- Astroloji & Burçlar konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılbilinçaltın o kadar doluymuş ki rüyaların öyle uzun oluyor.))))
ben öyle deliksiz uyku uyumadığım için rüyalarım uzun olmaz...00 Yorumla Bana da olur bu arada. Kafana takacagin bir sey yok.
07 YorumlaEn uzun rüyâ bile 7 saniye mi ne sürermiş ben mübârek bir rüyâyı saatlerce görüyorum hâlâ anlamış değilim. :/
06 Yorumla
+1 yılBen çok uzun görürüm. Çok uzun rüyada beni ya annem uyandırır. ya da biyerden düşer ölürüm. O yüzden anneme beni uyandırma diyorum :)
01 YorumlaDaha geçen gece ard arda 2 rüya gördüm devam niteliğindeydi
Çoook eskiden de bozuka ateşlemiştim füze dönüp dolaşıp kafamda patlamıştı :dd01 Yorumla
+1 yılben uzun metrajlı rüyalar görürüm. aksiyon ve özel efekt sahneleriyle dolu ayrıca bende rüya HD kaliteyle görülür. :)
00 Yorumlaİlaç kullanıyor musun?
Eğer uyku ilacı ya da antideprasan kullanıyorsan çok güzel rüyalar görebilirsin :)01 Yorumla
+1 yılVallahi çoğu zaman uyanmak istemiyorum işin ilginç yanı anı yaşıyorsun fakat uyandığında birşey hatırlamıyorsun bazen oscarlık bazen ise kaçak dvd çekim oluyor :)
02 Yorumla
Boğa+1 yılKitap yazmaya ne gerek var gişe rekorları kırarız avatar da neymiş 2 ye katlarım :)
+1 yılben geçen gün gördüm resident evil filminin henüz çıkmamış yeni filmini gördüm :DD sabaha kadar uyandım uyudum hep kaldığı yerden devam etti çok ilginçti yaa :) bazende çift katlı rüyalar görüyorum
03 Yorumla
Koç+1 yıltabikide başroldeydim sonuçta benim rüyam kaçışmalar kovalamacalar motorlu kaçışlar duvarla tımanmalar çatıdan çatıya atlamalar falan tam bir aksiyon ama en sonunda alt ediyom hepsini :D
Sen rüyanda hiç rüyanın, rüya olduğunu anlayıp bilinçli şekilde hareket ettin mi? Mesela ben ettim :) Ayrıca ben de uzun ve hatta bazen devamı niteliğinde rüyalar görürüm :)
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılTanışalım ben "Ayarsız Film Rüyacısı" memnun oldum...
05 Yorumla
Oğlak+1 yılKendi rüyalarınızın...
Oğlak+1 yılGerçek olup başkasının rüyasını gerçekleştirebilirsiniz tabii, kim bilir...
Ne güzel ya ben hiç görmüyorum , boşuna uyuyorum sanki
014 Yorumla
+1 yılBen de uzun ruyalar gorurum bazen kanal bile deisiyo mk
17 Yorumla
Yengeç+1 yılYok
Yengeç+1 yılHahaha sanirim evt
Yengeç+1 yılHaha götürürümde ben rahatim macera oluyor ya
ben ben :) ya 19 yaşında bir rüya gördüm rüyamda inekler insanları teker teker salıncaklara bindirip katliam yapıyolardı mezbaha gibi biyerdelerdi heryer kandı falan çok korkmuştum :D
03 Yorumla
+1 yılBende görürüm ama sahneler birbirine uymaz sacma sapan olur hep:D
07 Yorumla
Koç+1 yılOo heyecanla yaslanmayi bekliyorum ozaman :) )
Koç+1 yılbir kac ayim kalmis hadi yine iyiyim :D
Koç+1 yılYesss
+1 yılabi sen yine film gibi benimkiler dizi gibi ama en fazla 1. sezonu bitirebiliyoz 2. sezona para yetmiyo abi araya reklam girdi rüyamda ya
00 Yorumlabir kere bir gördüm var ya fuuuuuuuuuuuvvvvvvv ertesi gün bir daha gördüm 12 bölümlük dizi oldu hatta
00 Yorumla
+1 yılVar hatta yeni bir hizmet cıkmıs, rüya arasında uyanıp cıse gıdınce durduruyorum, sonra uykuya gecınce tekrar aynı yerden devam ediyor :)
var mı böyle konfora sahip birisi?00 Yorumlabendede oluyo hatta bı zaman sonra ben yonetıyorum, 3 4 kez uyandım tekrar devam etmek ıcın yıne uyudum ve devam ettım oralara gıttı mevzu yanı ama nadır oluyo
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha bu sabah zombili canavarlı film çektim. Dünde düğünlü film çektim. 😎
00 Yorumla
+1 yılne kadar uzun olursa olsun rüyanın gerçek uzunluğu 10 saniye ortalaması var. :D
00 Yorumlabende goruyordum ama sezon sonu finalini 1 ay once gördüm şimdi gelecek sezonun fragmanlarını goruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende görüyorum genelde aksiyon oluyor, tehlike peşimi bırakmıyor genelde öleceğimi sezdiğim an uyan l*n diyip uyanıyorum ha bazen uyanamayıp öldüğüm olmuştu. .
01 Yorumlaçok sıvı tüketip uyumuşsam ihtiyaç molası verip kaldığım yerden devam edebiliyorum. bu var ben de
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılbende söyle bişey oluyor dizi gibi her hafta aynı rüyanın devamını görüyorum :d
05 Yorumla
Oğlak+1 yılaynen. rüyamda geçtiğim olan panayır mekanları daha sonra hiç farketmeden rastlıyorum görüyorum..
konakta bir panayır acılmıstı ben o acılmadan rüyamda görmüştüm oraya asılan seyleri falan tanıdık geliordu yani
Oğlak+1 yılben rüyamda ucuyorum ki :DDD bir ara rüyamda istediklerimi yaptım ama zihnim sıkıstırdı beni
otobste yolculuk ederken bile 5 dkka gözümü kapatim rüya görürüm :) istisnasız görmediğim bir gün yok diyebilrm
00 YorumlaHerkesi öldürüyordum en son da hapisteydim. Nasıl bir bilinçaltı... :-D
01 YorumlaÖyle bir rüya görüyorum ki aksiyon korku macera :)
Oscarlık oyunculukla oynuyorum:D
Hayır milletin rüyası hemen bitiyor benimki on saat bitmiyor :)05 Yorumla
+1 yılYanlış hatırlamıyorsam bir Amerikalı ya da canada lı vatandaş bunları anı defterine yazıp piyasaya sürmüştü ;-)
01 YorumlaOlur öyle arada takilma, kafayi biseye taktiysan birde olmasi gayet normal
00 Yorumla
+1 yılbir ara ruyamda call of duty turkiyeyi cektim. Ulkeyi bir kurtarisim var ver hollywooda milyon dolarlik film yapsinlar. En iyi erkek oscarida bende olurdu valla. The oscar go to the seksenmodellll
02 Yorumla
Koç+1 yılHatirlamiyom ki. Cok mutevazi bir kahramanim ben ruyada kurtariyom dunyayi sonra hatirlamiyom bile
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç rüya görmüyorum ya da görüyorsam hatırlamıyorum. Asıl tuhaflık bende olsa gerek...
01 Yorumlahep ağaç dibinde oturup ağlayan biri falan görüyorum. bazende korku filminin içindeyim diyorum:)
04 YorumlaMoruk rüyalarını mahsun'a anlat film yapsın bu aralar çok boş kaldı sinemalar çok addjgdss
03 Yorumla
+1 yılHer gece En az 5 tane malzemede bitmiyor valla sürekli aksiyon yaşıyorum rüyalarda :D
01 YorumlaÇok görürüm bana saatlerce gelir ama uzmanlar öyle demiyor.
01 Yorumla
+1 yılohoo çok görüyorum hatta bazen senaryoyu kağıda döküp film yapasım geliyor ama işte tam olarak hatırlayamıyorsun anlatsan anlatamıyorsun :D
00 YorumlaGörüyorum görmesine ama bilim adamları en uzun rüyalar 6 sn diyo çok saçma bana 3 4 saat gibi geliyo 😁
01 YorumlaBende de oluyor yani çok Heyecanlı rüyalar da oluyor gayet sahinde oluyor ama rüyam sanki kendi isteklerim doğrultusunda gelişiyormuş gibi geliyor
01 Yorumla
+1 yılKarsim ben bir rüya görüyorum torunların bile olmuş nediyosun sen :D
00 YorumlaZombili bir rüya Görmüştüm bayaa uzundı ama 3 Saniyeyi geçemedik yine :D
01 YorumlaBiraz önce uyandım aynı bahsettiğin gibi korkunç aksiyonlu bir rüya gördüm (rüya içinde rüya filanda gördüm). Bence gördüklerini yaz ben öyle yapıyorum birleştirip düzenleyince güzel senaryo çıkar :D
00 Yorumlavalla benim gördüğüm rüyaları senaryoya çevirip film çeksem yemin ederim oscar kazanırım
00 Yorumla
+1 yılBenim rüyalarımı kurgulayıp satsaydım şu an Warner Brostaydım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun suruyomu hatirlamiyorum ama gercekten aksiyonlu oluyo mesela gecende kesik basli bir kopek beni kovaliyodu zor kurtuldum
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) seninki yine iyiymis ama benim kopegin tabiri guzeldi umudunu kestigin bisey olucak felan diyodu gercekten cok sacma ruyalar gorurum ama şu an hatirlamiyorum ozellikle izledigim seylerin cok etkisi oluyo
Cevap sahibi+1 yılCok cizgifilm izlemissindir eskiden :)
Cevap sahibi+1 yılValla ben o kadarini bilemem , mesela dedem ölmeden bir hafta once bir ruya gormustum bembeyaz bir odada tum ailem var ben fotograf cekiyorum ama kamerada dedem gorunmuyodu
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBurclarla alakasi yok
Cevap sahibi+1 yılRuhum gezmeyi seviyo
Cevap sahibi+1 yılOlabilir zaten insan ruhu gezmeyi cok severmis hatta baska galaksilere bile gidebiliyomus ama ben su aralar surekli memlekette goruyorum
Cevap sahibi+1 yılKesin :)
Cevap sahibi+1 yılO kadarini ben bilemem
Cevap sahibi+1 yılNeyse sana iyi ruyalar
Cevap sahibi+1 yılYaz yaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bazen görüyorum geçen ay bir rüya gördüm resmen yıl sürdü gibi geldi ama 15 saat uyumuşum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhafta içi her gün 5.45te kalktım okul için. pazartesi, çarşamba ve cumada kickbox dersleri+okulun öldürmek için tasarlanan beden dersleri cuma günü uyuduğumda uyumuşum. tüm günü uyuyarak geçirdiğimde oldu. cuma yattım pazar kalktım
Cevap sahibi+1 yılaynen
+1 yılMoruk benim bir günlük rüyamdan en az 3 sezon bilim kurgu/fantastik dizi çıkarılır :D
00 Yorumla
+1 yılben film senaryosu gibi rüyalar görüyorum.
mükemmel kurgu, akıcı sahneler ve tabiki başrolde ben.00 Yorumlaaslında rüya 7 saniyemiymiş neymiş ama insanlara aylar yıllar gibi geliyor :D
00 Yorumlasorma dizi gibi, her gün bir bölüm. iyice doktorlara bağladım. :D
05 Yorumla
+1 yılOhooo ayipsin ruyamda uzayda yolculuk yapiyorum ertesi gün kaldigim yerden devam ediyom hatta gelecek günün fragmanını bile gördüm
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat