Bazen ben de varım bazen yokum. Öyle, filmi içinde izliyor gibiyim. Ne müdahale edebiliyorum ne de kaçıp gidebiliyorum. Nadiren bunun bir rüya olduğunu düşünüp uyanıyorum. Fakat genel olarak zorla izliyorum. Ulan bari düzgün bir şey oynatın $_$ Hep bir aksiyon, korku, gerilim. Normalde izlemiyorum bile bu tür filmler. Detay vermiyorum gerçekten korkunç ve tiksinçti bugün gördüğüm de.Sonuç #_#
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşler için teşekkürler:)
Rüyalarımda bazen film izliyorum sanki, böyle olan var mı?
Aynı rüyaları ben de görürüm çok. Filmi çekilse rekorlar kırılacak rüyalar. Yine bazısında ben varım ve benim gözümden çekiliyor film, kamera açısı benim gözüm. Bazılarında başkalarının gözü bazılarında ise tepeden izliyorum :D :D Senaryoları harika bu rüyaları bazen tekrar gördüğüm de oluyor. Diyorum uyanınca bu rüyayı daha önce de görmüştüm diye. Bazen ise rüyada olduğumun bilincine varıp rüyamı kontrol altına alıyorum :D İstediğim şeyi yapıyorum rüyamda :D Bir iç ses şunu yap diyor rüyamdaki ben de onu yapıyorum :D Güzel şeyler oluyor da rüyalarda oluyor işte :D :D
Gün içinde işler pek yolunda gitmiyor galiba. Kaygı, stres, mutsuzluk vs. varsa zihninin uykunda bile rahat edememesi, huzursuz olması ve bu şekilde tepki vermesi normal. Gün içindeki durumun daha da iyi olursa bunlar azalacak hatta zamanla bitecektir.