Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadın umrumda değil ama kötü olay olduğu için gece yatarken ve sabah kalkarken aklıma geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kadın hiçbir hakkı olmamasına rağmen ezik ve fesat olduğundan yazık 60 yaşında kadın 21 yaşındaki benim hakkımda konuşup duruyordu. Benim kendi özel ve mağdur olduğum olay hakkında. Yine babamı görüntülü arayıp benim adımı onursuzca hala söylediğini duydum ve orada ilk defa konuştum.”Azıcık onurun varsa benim adımı ağzına almazsın” dedim. Sen kimsin ki senin adını ağzıma alıcam şerefsiz dedi ama alıyor işte. O an o kadar ezik geldi ki bi kiz çocuğuna şerefsiz diyen kültürsüz midem bulandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok iyi yapmışsın ama büyük işte saygısızlık edemiyor insan
Bi önceki gün 4 amca bi de bu karı beni dayak tehdidiyle ağzımı açtırmadan bu kadının bana iftiralarını hakaretlerini dinletmişlerdi kendimi bile açıklayamıyodum karşıdaki 2 yüzlü kişiliksiz amcam sen bize cevap mı veriyosun diyodu hayır onlara cevap vermiyordum kendimi açıklıyordum onlara bi şey dememiştim adamı anlamak mümkün değil bu kadın da orada 1 saat sadece bu konuştu işte bana ahlaksız köpek gebeer felan dedi Allah da bunun yüzünü yere düşürür dedi aslında muhattap almaya da değmezdi bi şey demedim. Ama ertesi gün biz kendi şehrimize geldiğimizde hala babamı arayıp benden bahsetme onursuzluğunu duyunca bunu dedim
Bu kafayı sana takmış gibi ama sizinkiler de ezecek insan arıyorlar ezdirme kendini
Ne ezecekler hepsini çıkarttım hayatımdan aman cahiller sadece
Ne diyim ya
Gül geç ya sal. ak bi cahillik çünkü
Aynen ne yapacaksın onları
Ama atan işte saygı göster
Yok knk ne atası ya 4 amca bi karı beni sıkıştırdılar diyorum dayak tehdidiyle
Dövmezler göz korkutuyorlar
Biliyorum. Hayırlısı ya onları napıyım
İşte bu hayırlısıı
Haklısın kanka senin gururuyla oynaymaz
Peki son olarak kim kazanmış sence
Son sözü o söylediği için o
O an cevap bile verme gereği duymadım çünkü kıza şerefsiz demesi direk onu ezik yaptı ve midemi bulandırdı ama sonra ilkokul mezunu ezik ezik diye bağırdım
boş ver yaşlı zaten
Takılma bukadar özel değilse neden kavga ettiniz
Kavga etmedik benim meselem hakkında konuşuyor kendini bilmediği için yani hadsizlik
tamam
Baba tarafı var olmamalı abi