Aşk İlişkileri Sevgilime senin ismin kimdi? Dedim diye trip attı , yaptığı ayıp değil mi? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne var yani adını unuttuysam. Leyla’ya Ayten desem daha mı iyiydi? Yaptığı sizce de ayıp değil mi #kabasakal Sevgilime senin ismin kimdi? Dedim diye trip attı , yaptığı ayıp değil mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. bence de ayıp insan sevgilisinin adını unutabilir 1 0 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Arasıra bana da olurdu sebebi şu olmalı. Sürekli aşk kelimesi kullandığımız için gerçek ismini unutuyordum 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Dün sen haklıydın bugün o haklı 1 8 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl O neden haklı be 🙄 Yorumla StoneeCold +1 yıl İsmini unutmuşsun ayıp Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl İnsanız sonuçta ne var 😏 Yorumla StoneeCold +1 yıl Bir yere not et unutmazsın Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Dur göğsüme yazayım 😏 Yorumla StoneeCold +1 yıl 🍾👏 Yorumla StoneeCold +1 yıl Bir yarım saatlik işim var sabahtan beri insanları rahatsız etmek neymiş göstereceğim Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Allah aşkına sen niye muhatap oluyorsun engelle geç Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben kendi adımı unutuyorum 🤣 1 0 Yorumla
Restters Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Çok ayıp etmiş sana karşı hepi topu adını unutmuşsun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence de ayıp insan sevgilisinin adını unutabilir
Arasıra bana da olurdu sebebi şu olmalı.
Sürekli aşk kelimesi kullandığımız için gerçek ismini unutuyordum
Dün sen haklıydın bugün o haklı
O neden haklı be 🙄
İsmini unutmuşsun ayıp
İnsanız sonuçta ne var 😏
Bir yere not et unutmazsın
Dur göğsüme yazayım 😏
🍾👏
Bir yarım saatlik işim var sabahtan beri insanları rahatsız etmek neymiş göstereceğim
Allah aşkına sen niye muhatap oluyorsun engelle geç
Trip atmakla ayıp etmiş tabi🤭
Ben kendi adımı unutuyorum 🤣
Çok ayıp etmiş sana karşı hepi topu adını unutmuşsun.
Ayıo bencede