Güncellemeler
+1 yıl
Soruya ne değişik apptal insanlar geliyor ya siz mall misiniz kafayi mi yediniz ahahahha
Güncellemeler
+1 yıl
Öğrendim devlete ait define kazıyorlarmis yani devletin emri ile yapilan kaziymis
Sanki araba isigi ya da kuvvetli el feneri bilemiyorum kepce vs de olabilir ama her baktigimda ışık var hatta genelde 2 tane oluyor ışık.. Acaba define falan mi ariyorlar anlamadim sizce ne olabilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ışığın ne durumda olduğuna bağlı hareketli ışık mı hareketsiz ışık mı
Hareketsiz ayni yerde bazen degisiyor ama her gun ayni yer. Yok icmeye gitmislerdir vs diyen oldu da yani gitmek icin ta dağin basina arabanin zor girdigi yere de gitmezsin ve nerdeyse her gun goruyorum
feneri yere koyuyorlar olabilirler ayrıca bence büyük ihtimalle hazine aramadır dağ başında içilmez ki
Ama isiklari cok kuvvetli definede yer belli olmamasi icin ugrasirlar ya bi yandan define de olmaz gibi ama tabii bilemiyorum pencereden bakiyorum su an ve hala yaniyo
ara polisi define arıyorlar de
yakalasınlar defineciler herşeyi talan ettiler
Gittikleri yer de sifir elektrik var öyle bi yer yani ne sokak lambasi ne ev
o tepede herhangi bir eski bir yer mi yani
tapınak , mezar vb bir şey yok mu
Yok hicbir sey yok sadece elektrik digeri var yakinlarda baska bisey yok
birini öldürmüş olabilirler gömüyorlardır 2. 3. günlerde de gelip mezarı kontrol etmişlerdir böyle bir şey ıhtımalı olabilir
polisi aramalısın cinayet olabilir
Define arayan adam ışık pek yakmaz ufak el feneri olur arabadır bira içiyorlardır 😀
Olabilir.
Git bak kanks
Nerede? Atsana foro
Tekmi yaşıyorsun
Ne alaka?
Ormanda tekmi yaşıyorsun onu sordum yani baska evler yokmu
Ormanda degilim zaten :) pencereden daga bakilabiliyor etrafda dag varsa 😅
He anladım hangi sehir peki