Güncellemeler
+1 yıl
O kadar sigara cahiliyim ki ben tüm dünyada mentollü sigara kaldırıldı zannediyodum, Kıbrıs’ta var dedi. Ben şok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakın zamanda uzun süre kalmak üzere Kıbrısa gideceğim, arkadaşım bulabildiğin tüm mentollü sigaraları bana kargola dedi. Orada rahatça her aradığımı bulabileceğim yerler ve hangi sigaraları önerirsiniz? Hiçbir bilgim yok sigara hakkında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hemen hemen bir cok sigaranın bulabilirsiniz, parlement, marvel, malboro, kent, davidoff, djarum, vb şu an aklima gelen mentollu sigaralar ama daha saymadığım 5 ila 10 çeşit mevcut
bakkalda markette her yerde bulursun sigarayı ama kargolama şansın olacagını sanmıyorum. gümrükten geçmez
Emin misin? Hiç mi yolu yok gönderebilmemin?
kendin giderken 3-4 karton götürebilirsin ya da türkiyeye giden birine verebilirsin o götürür
O şekilde halledebilirim, peki önerdiğiniz sigaralar var mı? Kötü bir şeyler alıp rezil olmayayım inanın hiçbir fikrim yok
harvest in birsürü çeşidi var onlardan farklı farklı alıp gönderebilirsin
onun dısında marlboro touch ya, double fusion ve parliament ya hybrid güzel
''ya'' diye çevirdiği kısımlarda akua yazıyor. site küfür olarak algılayıp düzeltmiş
Tamamdır, çok teşekkür ederim💖
Kargo ile gönderme şansın yok ki ve bir sürü mentollü var say say bitmez. Duty free veya istediğin bakkaldan alırsın.
Ya orasını her türlü halletmeye çalışırım, senin içtiğin ve önerebileceğin var mı? Rezil olmayayım kötü bir şey alıp
Aynılarının bir tık fazlası abartmasınlar bir dek iqos lar var onlarda apayrı dünya
Bahsettiğiniz ne en ufak bir fikrim yok ama araştırırım😅
Elektronik sigara türkiyede yasak ama bildiniz elektoniklerden değil nikotin bazlı paketlerden ve pahalı