Ya bu sigaradan almayı çok istiyorum bana kesin orada bulursun dediginiz Ankara içinde bir yer var mı varsa neresidir?

Ya bu sigaradan almayı çok istiyorum bana kesin orada bulursun dediginiz Ankara içinde bir yer var mı varsa neresidir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne ki bu özelliği ne neden Türkiye’de zor bulunuyor
Görüntüsü sadece neden zor bulunuyor bilmiyorum
İsmi ne peki bunun
520 Kalpli Sigara olarak geçiyor ismi
Hmm yabancı ismi yok sanırım yurt dışında bakardım var mı diye 😅
Bende aradim bulamadim bi ara Ankara'da
Bulursam ben haber ederim sana
Tamam mutlu olurum haber verirsen eger
Tabiki haber ederim mutlaka
Tesekkur ederim
Merhaba kızılaya falan gitmedim ama internet üzerinden buldum instagramda vapemag. tr hesabında sipariş verdim ordan 60 tl imiş fiyatı kargoda 30 tl dedi toplam 90tl gibi bi fiyata geliyor ama istersen sen hemen sipariş verme ben bi elime ulaşınca kargo bakıyım güvenilir bi yer mi değil mi ürün doğru mu geliyor falan sana tekrar bilgilendirme yapayım yazık olmasin parana
İlgilendiğin icin cok tesekkur ederim inan samimi arkadasim olsa bu kadar ilgilenmezdi haber bekliyorum ozaman senden ☺️☺️
Ne demek rica ederim 2 çeşit varmış bu kalpli sigarada biri elmalı biride böğürtleni mentollü ben elmalı sipariş verdim gelince sanada mutlaka haber ederim sen hangisi damak yaşına uygunsa onu sipariş verirsin
Tamam tesekkur ederim beni duygulandirdin ilgin icin tesekkut ederim sanada bi paket siparis verrim ozaman Tesekkur icin ☺️
Merhaba iyi günler dilerim sipariş verdiğim adresten bugün kalpli sigara elime ulaştı teslim aldım doğru ve güvenilir bir adresmiş ne sipariş ettiysem o geldi sizde gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Instagramda vapemag. tr kullanıcı ismi ile aratırsanız satıcıya ulaşabilirsiniz.
Tamam cok tesekkur ederim ilgi ve alakanız icin bakiyim bende o hesaba simdi ☺️☺️
Rica ederim ne demek😌😌
Karanfilde vardır mutlaka
Bildiğin bı dükkan ismi var mi?
Çok uzun zamandır gitmiyorum ama karanfilde tütüncüler falan vardı onlarda vardır diye düşünüyorum
Tesekkur ederim
Neresinde oturuyorsun yaşadığın yerde tütün nargile vs satan tobacco tarzı dükkanlara sor bulursun belki. Son zamanlarda epey arttı tobaccolar
En az bi 30 tabacco gezdim mamak civarında bulamadım tekellere sordum yine bulamadım tütün nargile satan yerleri gezdim yok yani
Bende mamakta yaşıyorum hiç rastlamadım. Sen en iyisi karanfile bak bulsan bulsan orada bulursun bence. Gerçi dediğim gibi uzun zaman oldu gitmeyeli ama orada hala sigaracıların durduğunu düşünüyorum uzun yıllardır oradalar. Orada bulamazsan da en azından onlardan bilgi alabilirsin. Aromalı sigara falan çok alırdık oradan eskiden.
Internetten sipariş verdim ordan buldum artik
İnternetten sigara. İlginç 😄
Aynen instagram üzerinden satış yapan bi yer buldum
sincanda bulabilirsin
Neresinde bulabilirim
sanki bana Ankara'da yasıo
Evet Ankara'da yaşıyorum mamakta sincanada sik giderim
aslkdjfşlakdj ben alayım sana ozaman
Al o zaman jzkzkzm
hatta motorumla geleyim vereyim sana elden
Olur olur gel ver motorunla
Konum gönder