Diğer Evcil hayvanlarınıza harcadığınız paraya acır mısınız? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hiç acımam, bugünlerde baya zarara uğrattılar beni ama olsundu 😃 Evcil hayvanlarınıza harcadığınız paraya acır mısınız? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sexiest_boy_ever Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl acırım, zaten bu sebepten evcil hayvan edinmiyorum. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evcil hayvanım olsaydı, acımazdım ona harcadığım paraya. 0 0 Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Acımam Allah bi yerden verir vermezse de şükür onlar iyi olsun yeter 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ruhun gıdasıdır evcil hayvanlar. Gerçek sevgi ve dostluğu hissettirir, depresyondan uzak tutar. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiiçç acımam ona her şeyin en güzelini alırım 💜 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hayır tabi ki yesin minnoşum haecasın hepsini 0 0 Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok be evcil hayvan çocuk gibidir 😅 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Acınmaz baksanıza şu tatlı kuşlara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
acırım, zaten bu sebepten evcil hayvan edinmiyorum.
Evcil hayvanım olsaydı, acımazdım ona harcadığım paraya.
Acımam Allah bi yerden verir vermezse de şükür onlar iyi olsun yeter
Ruhun gıdasıdır evcil hayvanlar. Gerçek sevgi ve dostluğu hissettirir, depresyondan uzak tutar.
Hiiçç acımam ona her şeyin en güzelini alırım 💜
Hayır tabi ki yesin minnoşum haecasın hepsini
Yok be evcil hayvan çocuk gibidir 😅
acımam ölsün mü hayvan 😂
Acımam, onlar iyi olsun yeter.
Acınmaz baksanıza şu tatlı kuşlara
Canı sağolsun bebeğimin
Acımam asla.
Yok evladım o benim
Acıyacak olsam beslemem
Tabi ki hayır
acımam