Diğer Bunlara sarilan kadinlari ne yapıyor bunlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Alıp goturuyorlarmis doğrumu güzel kadın oldugunda goriller ajsjsjsjjsj işi biliyor bu goriller bizim kızları bir kucaklasa keşke ajsjsjsj🤣😂😂😁😁😁😁 Bunlara sarilan kadinlari ne yapıyor bunlar? Cevapla İş Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ilaydamılao Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bizim kızların bulduğu erkeklerinde bunlardan farkı yokki 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahahqhqhqhahqhhqhahqhq ulaaan altıma edicem hay sen çok yaşa ahajajaja😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂 uhhhhhaaaahaaaaayt Yorumla ilaydamılao +1 yıl 😂😂sakin Yorumla bakirbiriniz +1 yıl sizin gibi kompleksli erkek takliti yapan iskelet suratli kizlar gibi degil mi Yorumla ilaydamılao +1 yıl Hoop kuyruğuna mı bastık yavaş Yorumla Soran +1 yıl Ah dostum benim senin gibiler anca knckk kızlara köpeklik yapar çünkü onlar sizi çok abarttigi için ajsjs Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bizim kuzenlerimiz oldukları nasıl da belli değil mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ajsjsjsjsw niye yaw Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sabaha kadar kucaklar seni goril Romeo 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sususjsjsiss Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aaaa aynı türk erkekleri 😂😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahhaaaaaytttt uhahahaha ulan koptum yeminle süper tarif lan 😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂 Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 😂🤣 hayvana yazık olur 😂🤣 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ajsjsj bunlarda merhamet yok lan sinirlenince parcaliyorlar aksjkss Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Aaaa desene bir birini bulmuşlar kızlarda öyle değil mi ne bulursa fırlatıyorlar 🤣😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahah bizim kizlara yakışır bunlar ajjss Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Ruh eşleri 🤣😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben bunlarla aynı yerde yaşamam la bana ne yiyecek kalır nede ruh sağlığım kalır ajsjjs Yorumla Soran +1 yıl Recep ivedik ne diyordu o nası hareket lan sen gorilsen bizde insanız diyor ya ajsjsjsiw Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Yok be hayvanda bile merhamet var muz getiri smsms Yorumla
attila__ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kızlar komik değil diyorlardi haklilarmis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Komiklikle alakası yokki bro bence Türk erkeklerinin resmi bu ajsjs Yorumla attila__ +1 yıl Kızlar zeki değil diyorlardi haklilarmis Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. insan bitti gorillere sardı deli 😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Napim yaw ahshsjh Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Götürüp mikiyirlar mi 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Heee aynı Türk erkekleri ajsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle öyle sende dikat et barı 😄 Yorumla Soran +1 yıl Wjajsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkat et kendine derim 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel kız bana sarılsa aynı şey olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ajssjsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hard s iker bunlar tam istediginiz gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben istemedim ama bizim kızlara iyi tabi ajsjsj Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerek yok 24 cm için olan biri yetmez mi sana 😂 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anana yetiyorsa sikinti yok 🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bizim kızların bulduğu erkeklerinde bunlardan farkı yokki
Hahahahahahahqhqhqhahqhhqhahqhq ulaaan altıma edicem hay sen çok yaşa ahajajaja😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂 uhhhhhaaaahaaaaayt
😂😂sakin
sizin gibi kompleksli erkek takliti yapan iskelet suratli kizlar gibi degil mi
Hoop kuyruğuna mı bastık yavaş
Ah dostum benim senin gibiler anca knckk kızlara köpeklik yapar çünkü onlar sizi çok abarttigi için ajsjs
Bizim kuzenlerimiz oldukları nasıl da belli değil mi
Ajsjsjsjsw niye yaw
Sabaha kadar kucaklar seni goril Romeo
Sususjsjsiss
Aaaa aynı türk erkekleri 😂😂😂
Hahahahahahhaaaaaytttt uhahahaha ulan koptum yeminle süper tarif lan 😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂
😂🤣 hayvana yazık olur 😂🤣
Ajsjsj bunlarda merhamet yok lan sinirlenince parcaliyorlar aksjkss
Aaaa desene bir birini bulmuşlar kızlarda öyle değil mi ne bulursa fırlatıyorlar 🤣😂
Hahahahahah bizim kizlara yakışır bunlar ajjss
Ruh eşleri 🤣😂
Ben bunlarla aynı yerde yaşamam la bana ne yiyecek kalır nede ruh sağlığım kalır ajsjjs
Recep ivedik ne diyordu o nası hareket lan sen gorilsen bizde insanız diyor ya ajsjsjsiw
Yok be hayvanda bile merhamet var muz getiri smsms
Kızlar komik değil diyorlardi haklilarmis
Komiklikle alakası yokki bro bence Türk erkeklerinin resmi bu ajsjs
Kızlar zeki değil diyorlardi haklilarmis
insan bitti gorillere sardı deli 😂😂
Napim yaw ahshsjh
Götürüp mikiyirlar mi 😂
Heee aynı Türk erkekleri ajsj
Öyle öyle sende dikat et barı 😄
Wjajsjsj
Dikkat et kendine derim 😄
Güzel kız bana sarılsa aynı şey olur