Çok çabaladım çok dua ettim ve duam kabol oldu..
rabbim kabul etti. Olması için uğraştığım hayal gibi gelen bir isteğim gerçekleşti. Ne olursa olsun istediğiniz bir şeyden vazgeçmeyin✨ Çalışın çabalayın sonrasını Allaha bırakın ve eğer nasibinizde de varsa ve sizin için hayırlıysa ne olursa olsun oluyor arkadaşlar. Çok şükür rabbime🤲🏻
sizce ne yapim ben şimdi nasıl teşekkür edebilirim Allaha? Çok mutluyum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ve gerçekten eğer bir şeyi gerçekten çoook istersen o şey dönüp dolaşıp oluyor tecrübeye sabittir
bu arada adına sevindim hamd şükür et
🙏🏻💖
Mutluluk bulaşıcimi acaba bende mutlu oldum şimdi. İnanirmisin bende senin gibi bı çok mucize yaşadım hayatımda hep istedim dua ettim ve gerçekleşti inanırım valla 😊🤗👏
Şükür namazı kıl bir fakiri sevindir. Darisi başıma, bana da dua ediver. Benim de çok istediğim bir şey var ya😑
Duayı nasıl yaptın bizde istiyoruz ya bekletiliyor ya da ulastiramiyoruz
Mütevazi bir insanım ama açık konuşmam gerekirse samimi bir kalbe sahip olduğumu düşünüyorum. Ve dualarımda da samimiyetimi eksik etmem hiçbir zaman. Birde tabi istediğin şey iyi bir şey ise birde bütün çabalarından sonra Allaha havale ediyorsan oldu bil.
Çaba kısmında biraz ne yapmak. lazim yani orayı açabilir misin
Sana düşeni yapmak istediğin şeyin olmasında.
Birine ben açıldım niyetimi belirttim bana karşılık kardeşim dedi uzaklaştırdı ben şimdi söyledim ama unutamiorum görünce yine kalbim sızlıyor elden gelen bisey yok bi daha desem bu kez saçma olacak rezil olma durumum var dalga geçerler ortamda şimdi kalten de hayırlısı ise diyede çok dua ettim aradan 4 ay geçti bu olay olalı şimdi yine bekleyimmi dua edip yoksa hayırlısı ne ise karşıma çıksın diye mi
Sen dua etmeye devam et ama ''eğer hayırlı değilse olmasın Allahım'' de dualarında
Anladım teşekkür ederim , çaba kısmında sormak istegiim buydu baştan belirtmek yani isteğini sonda tevkkeul etmek
Sizde dua edin bir kişi başka bir mumin için hayır duası yaparsa kabul olur derler kendisi için istenmedigi zamn hayırlısı ve omur boyunca mutlu olacağım maddi. manevi sıkıntı çekmeden kulluğu imani ibadeti hayri yardim i yapabileceğim bir yaşantım için 🌹
Ettim bile. Allah hem dünya hayatında hemde ahiret hayatında size rahatlık ve kolaylık versin.🤲🏻
Amin , Allah razi olsun işini rast getirsin kolaylık versin sanada teşekkür ederim Sağlıcakla kalın 😇🌹
Şükür namazı kılabilirsin veya 5 vakit namazını aksatmayabilirsin