bu kafama takılan bir soru siz celal hoca hakkında ne düşünüyorsunuz

bu kafama takılan bir soru siz celal hoca hakkında ne düşünüyorsunuz
önceden itici gelirdi bana ama gerek instada gerekse youtubeda karşılaştığım reelsler sayesinde sempati duymaya başladım. kendi alanı dışında da birçok konuda özellikle tarih konusunda bilgili. kendisine saygı duyuyorum
peki bilgilerinin doğru olduğuna nasıl emin olabiliriz bakın çok güzel bir şey saygı duymak bende duyuyorum ve onun yolunda gitmeyi de düşünüyorum ama diğer emn olamama düşüncesi kafamı karıştırıyor diğer görüşlerimde dediğim gibi biz cahiliz evet z kuşağı olabilirz elimizde gogle doğmuş olabilirz ama tutup darwin okumadık demi
Haklı bence dinliyorum sürekli
bende % 70 haklı buluyorum fakat şuda var biz cahil bir toplumuz değilmi bunda kimse itiraz etmesin en önde gelen cahil topllumuz ve bu cahil tooplum kandırılmaya çok müsait biz ona nasıl güvenicez nxşkxjlkjdlfkjdlkd
Paradoks gibi bu sjksdsdj ama şöyle ki cahil insan her zaman haklı olduğunu düşünür sorgulamaz. celal hoca hata yaptı mı hata yaptım diyen birisi ya da bilgisi yoksa bilmiyorum diyen birisi. cahil insanlarsa her zaman inatlaşır bildiğini sanar
mantıklı bir düşünce aslında helal lan yusuffi
Saol bro, Bu yusuffi kim, bir kızda bana aynısı demişti sdjsdj bir ben mi tanımıyorum bunu
youtube.com/shorts/TqYDZIgSJCo?feature=share şu görüntüden sonra viral oldu knka randum atmak gibi düşün
Anladım bro eyv saol
rica brom
Cevap
1Cevap
İnsan ben bunu çok iyi biliyorum dediği anda yanılgıya düşer😄
Bilmediği bir husus daha vardır illaki...
evet haklısın oda diyor zaten benide hep bi şüphe ile dinleyin diyor ben şu an bunu buldum diyemem ama elde ettiğim şuanlık şartlar en mantıklısı ve en iyisi budur siz yinede şüphe ile yaklaşın diyor
Çok iyi biliyorum demedi ki hiçbir zaman. Bilmediğimiz bir husus daha vardır illaki diyerek gizem yaratmayı lüzum yok. Bilimin boş hipotezi gereği bir şeyin var olduğu kanıtlanana kadar o şey yok kabul edilir. Bilmediğimiz bir şey varsa bile varlığını biz keşfedene kadar yok kabul ederiz:. Hiçbir şey olmadıysa bile muhakkak bir şey olmuştur" tarzı cümleler bunlar.
Ben boş yaptığını düşünüyorum ya. Tadına baktığı şeylerden bahsediyordu. Oradan sonra koptum ben.
ama bilim bu kardeşim yani savaşta herşeyin mübah olduğu gibi bilimdede öyle
ya şimdi bak küçükken sabun yemedin mi tadını analiz edemessin birkere analizle sadece içeriğini bilirsin yapısını şunu söyleyim ben küçükken bir kova kireç yedim 6 yaşımda bir bardak dettarjan yedim o zamanlar içeriği renkli detarrjanlar vardı şimdi sadece beyazlar var bildiğim kadarı ile yani aslında çocukluk aklımız olsa çok şey yaparız hele içimizdeki o merak duygusu canlıysa...
banada geliyor din konusunda ama
Bence komik biri. Haklı bulmuyorum ama yinede öyle nefret edilmelik bir seyi yok. Eğlenceli durumları oluyor bazen😄
hadi gel tarışalım şimdi neyini haklı bulmuyorsun
Kendini başkalarından üstün görüyor. Resmen her konuda en zeki benim havası var. Kendisi bir görüşü tutmuş, diğer görüşleri reddediyor. Hani ısrarcı tavrı var. Ben felsefeye bunu yakıştırmıyorum. Tabi skandalları da var, hani öğrencilerine olan davranışları gibi. Tam bir yaşlı artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?