Arkadaşlar şimdi ben bir gece arkadaşımla sohbet etmek için telefondan mesaj attım sonra ben onun Ablasıyım kardeşim uyuyor diye mesaj geldi sonra işte bana bir kaç soru sordu ardından benim kardeşim seni kullandığı için takılıyor onun gerçek yüzü var onla takılma seni uyarıyorum dedi, bende sadece ablası öyle diyince çok şaşırdım 1 günlüğüne onla takılmadım sonra ablası yine mesaj attı gece kardeşimle okulda takıldınmı diye bende yok dedim Meğerse beni kandırmış birisinin lafına inanıyon Hemde tanımadığın birinin lafına arkadaşlık bu değil yazıklar olsun yazdı ben ablasını tanımıyordum arkadaşımın hesabından yazmış işte, kardeşime söylıycem bir daha senle takılmasın Dedi bana arkadaşım sonra bana küstü sırf tanımadığım birinin lafına inandığım için ben arkadaşımın bir ablası olduğunu biliyordum ama Tanımıyordum neyse yine birinin lafına inanıp onu bırakmaktan korktuğu için benle barışmıyor Arkadaşım şimdi bana küs nasıl barışcaz kardeş Gibiydik sıradan değil napcam yardım edin😞
Arkadaşım ya arkadaşın niye seni deniyor. Bence ablası ile beraber denemişler seni. Çok saçma inan. Hiç bir abla böyle bir şeyi akıl etmez. Kendine gel bence. Birde seni anlıyorum. İnan bana …Arkadaşın seni denemiş ve sende yanılmışsın. Arkadaşınla kaç yıldır tanışıyordun. Birde aşağıda arkadaşım yeni bir arkadaş buldu demişsin. Bence sende kendine yeni bir arkadaş bul. Seni denediğine göre o da iyi bir arkadaş değil. Demekki sana inanmıyormuş. Bak ben 6 yıllık arkadaşlığımı bitirdim. Resmen hayatımın üçte birinde olan birini hayatımdan çıkardım. Bence boş ver o arkadaşı. Birde ortak arkadaşına seninle konuşma demiş. Seni sevseydi sana acır ve öyle bir şey demezdi. Çünkü insan sevdiği insanlara acır. Mesela atıyorum benim sevdiğim birine bir şey olsa ağlamaktan mahvolurdum. Git kendine iyi bir arkadaş bul. Ve ve ve belki bir deneme yap. O da seni denemedimi. Eğer ortak arkadaşların varsa. Deki birine benim büyük bir derdim var de;ve bir kaç gün endişeli davran…Ve o zamanda ona yanlışımı kabül ediyorum de ve tamam senin istediğin gibi olsun konuşmayalım de. Yani bunlardan başka bir çare yok. Ama ben senin yerinde olsaydım konuşmazdım. Çünkü hayır ya git ona deki sen beni denedin belki bana güvenmediğin için. Ve ortak arkadaşımıza (xkişisine) da benimle konuşmamasını söyledin. Ve arkadaşlığımızı sen bitirdin aslında. Bence senin arkadaşın baya zeki. İnan senin iyiliğini istemiyor bence. Çinkü konuşma demiş ortak arkadaşınıza. Bence bir abla ya da kardeş tavsiyesi :kendine yeni bir gerçek arkadaş ara…
012 Yorumla- +1 yıl
Ortak arkadaşaşımızın benle konuşup Konuşmamak isteyip istemediğini bilmiyorum. Ortak arkadaşımız biraz garip davranıyor o kadar. Hatta ben onla nasıl barışacağım hakkında Yardımcı oluyor. En son tekrar özürdilememi İstedi Bende bir şey demezse ben sana söylerim sende Ona sorarsın dedim oda tamam dedi ben Arkadaşımdan yine özür diledim ama yine bir şey ben: buğra senmisin
Ablası: yok buğra yattı
Ablası: buğra benden bahsediyormu?
Ben: yok sadece ablası olduğunu biliyordum
Ablası: buğranın dersleri nasıl iyimi
Ben: evet iyidir yani
Ablası: evde hiç ders çalışmıyor hep telefonla uğraşıyor o yüzden telefonunu satcaz
Ben: ama abla siz onun telefonunu satarsanız ben buğrayla nasıl irtibatta olcam
Ablası: nasıl yani?
Ben: yani abla okul filan bitince yollarımız ayrılınca nasıl irtibatta olcam
Ablası: buğra sadece ailesini sever başkada kimseyi sevmez haberin olsun
Ben: abla ben şimdi ne yaptım?
Ablası: bir şey yapmadın sadece seni uyarıyorum
Ablası: buğranın okulda en yakın olduğu kişi kim?
Ben: ben
Ablası: yanaşma ona seni uyarıyorum!
Ablası: buğra sadece insanlara ihtiyacı olduğu için takılır. Seni kullanıyor onu benden daha iyi kimse tanıyamaz
Ablası: buğra başlarda en yakın mutlu oldukları kişilerle sonradan soğur sendende soğucak
Bu cümlesinden sonra ne yazdığımı bilmiyorum içim çok kötü olmuştu
Sonra ertesi gün oldu buğrayla okulda takılmadım
Ama aslında ablasının söyledikleri yüzünden değil
Buğra bana ablasıyla konuşmadan bir gün önce Soğuk davrandığı için takılmadım onu sebebi ise Telefonunun satılacak olduğu için canın sıkkınlığından (Arkadaşım biraz içe dönük birisidir)
Sonra okul bittikten sonra akşam 12 de girdim yine yazar diye sonrasınıda biliyorsun zaten...
Olayı iyice anlattım belki Ablasının neden böyle bir şey yaptığını sen anlamışsındır
- +1 yıl
Yani bende şaşkınım biraz. Neler yapabilirsin hiç bilemiyorum. Yani erkekler ne yapar bu durumlarda bilmiyorum. En iyisi onunla tekrar konuşman. İkide birde ondan özür dileme bence. Hatta onu suçlu hissettir. Ancak böyle seninle barışır. Ortak arkadaşın var birde bu çok güzel. İşte dedim ya bir kaç gün endişeli davran, hasta numarası yap. Birde ortak arkadaşına yalancıktan ailemle hiç anlaşamıyorum;dün gece babam bana ceza verdi, evde büyük bir kavga çıktı ve bana iki tokat attı de. Sonra da zaten derdimi anlatacak kimse de kalmadı. Yapayalnız kaldım. Eve gitmek bile istemiyorum de. Belki yazdıklarım absürt ve abartı gelecek ama bence 10 numara denenebilir. Kaç yaşındasın birde ;merak ettim. İşte arkadaşın da gider bence ona anlatır değilmi? Buğrayla aynı ortamdayken üzül biraz ya. Yani biraz acındır kendini. Mesela ben lisedeyken hep endişeli biri olduğum için endişeli olmadığım bir gün aslında ben biraz kendi dünyamda da yaşarım. Bunun için insanlar biraz bence beni gizemli bulurdu. Bir keresinde bir arkadaşım da Sahra şu an kötü bir dönemdesin ama üzülme demişti. O zamanlar iyi halimdi o benim aslında. Bende sesimi bir tık yükseltip;benim üzgün olduğumu kim sana söyledi dedim. Sonra da artık benimle konuşmadı. Ama sonra çok pişman olmuşum. İşte gidiyorsun üzülme taklidi yapıyorsun. İşte babamla kavga ettim yalanı ve sonra da o sana bakarken başını eline yaslıyorsun, kaşlarını çatıp bir yere odaklanıyorsun. Depresyona girmiş taklidi yap kanka bu kadar. Ama bu plan için ortak arkadaşın bir güvercin gibi babanla kavga etme haberini uçurmalı. Bunu dene olmasa yine yaz. Ama olmalı ya.
- +1 yıl
Dün başladım. Senin dediğin gibi depresyona Girmiş gibi davranıyorum şu babamla kavga ettim Haberini ortak arkadaşıma söylesem buğraya Söyliyeceğini sanmıyorum ancak ben söyle dersem Söyler. Bide illa ortak arkadaşımınmı söylemesi Gerekiyor. Buğrayla konuşan iki kişi daha var Bunlardan biri zaten buğra bana küsmeden önce Ve eskiden üç kişilik arkadaş grubumuzdan biri Ona ve diğerini söylesemde olur mu?
- +1 yıl
Evet onlara da söyleyebilirsin. Bence aralarından en çok samimiyetine inandığın kişiyi kenara Çek ve ona benim böyle bir niyetim var de. Gitsin buğraya babanla kavga ettiğini , depresyona girdiğini ve sırf buğra seninle konuşmadığı için çok üzgün olduğunu dile getirisin.. Hatta desin; Buğraya ben çok değer veriyorum , bir hata yaptım ama o beni affetmiyor. Yani biri sana yardım etse iyi olur. Genelde kızlar böyle laf yetiştirmekte iyi olur. İşte desin babasıyla sorunları var;keşke onunla konuşsan. Ama iyi depresyona girme rolü yap. Benim de canım sıkılıyor;hep monoton bir hayat yaşıyorum. Gelişmeleri bana anlatsan dinlerim.
- +1 yıl
Tamam senin dediklerinle bir şey yapmaya Çalış cam. Gelişme olduğu zamanda yazarım.
- +1 yıl
Bugün çıkışta ikisinede anlatmayı Amaçlamıştım ama biri gelmemişti ben Yinede anıl adlı arkadaşa niyetimi anlattım Ama bu işi Perşembe günü bedende Yapmasını istedim birde bu iki kişi için Kağıda buğraya karşı konuşmalarını istediğim diyaloglarını yazdım ve kağıda Anıla verdim dedim ona kağıtta yazanları Aynen sırayla ikiniz buğraya konuşcaksiniz Bu gün yiğit gelmedi oda geldiği gün ona Anlatırsın dedim sonra o sırada Kırtasiye den Buğra çıktı anıl buğrayı benden önce Fark etti sonra bana dönüp tamam hadi Görüşürüz dedi evine gitti bu arada Buğranın yanında oturan ilk bahsettiğim Ortak arkadaş samimiyetine pek Güvenmediğim kişi yani o bugün okula Gelmedi buğrada onla konuşamadı onun Gelmemesindenmidir nedir bana bugün 3 4 kere filan bana baktı göz göze geldik.
- +1 yıl
Okudunmu?
- +1 yıl
Nolur söyle okudunmu bana yardımcı olmanı istiyorum :(
- +1 yıl
Neden geri dönmüyorsun? Başına bir şeymi geldi
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeş gibiyse bu saçma sapan denemeyi neden yapıyor 1. 2nci olarak da bana böyle bir şey yapma hakkını nerden buldun diye senin onunla konuşmaman gerekiyorken sen üzülüyorsun şaka mı bu?
012 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlaşıldı herhalde arkadaşımın ablası yaptı
- +1 yıl
Hayır yanlış anlaşılmadı. Ablası bu denemeyi yapıyorsa kardeşinin de elbet haberi vardır. Bakalım inanacak mısın diye yapılmış bir şey olduğunu düşündüğüm için bu yorumu yaptım.
- +1 yıl
Denemeyi yaparken kardeşinin haberi yoktu ona Çaktırmadan yapıyordu denemesi bitincede bir Daha benle takılmasın diye ona haber verceğini söyledi. Ayrıca ertesi gün onu tuttuğumda benim Yüzüme bakamadı oda benim kadar üzgündü.
- +1 yıl
Bana göre haberi vardı
- +1 yıl
Ben bu kadının hesabını sana versem sende Ordan Yazsan bu yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylesen Aralarını geri düzelt filan diye konuşsan olur mu?
- +1 yıl
Bugün bana yazdı hepsini kendisi yapmış ablası yapmamış bunun sebebi de ben 1 sene önce bunla tartışmıştım ben bunun kolunu sıkmıştım o gün beni unutmuş öyle diyor
- +1 yıl
☺️Peki sonuç? Barıştınız mı
- +1 yıl
Hayır tabikide beni suçlu hissettirmeye çalışıp arkadaşlığı bitirmeye çalışan kinci biriyle barışmak mantıklı olur mu?
- +1 yıl
Oldukça mantıksız
- +1 yıl
Benim dediğimmi mantıksız onun yaptığımı anlamadım?
- +1 yıl
Barışmak
- +1 yıl
Evet iyi yapmışmıyım onla yolumu ayırmakla değilmi
dedigin gibi kardes gibi bi arkadasin olsaydi bi lafla birakmazdin onla takilmayi
013 Yorumla- +1 yıl
Ablasının lafı olduğu için... başka biri olsa zaten İnanmazdım şimdi geri nasıl barışırım onla bir Fikrin var mı?
- +1 yıl
Yok bir şey gelmedi şimdi sana yazmayı düşündüm diğer fikirlerle ilgileniyordum. Olayda: ben şimdi bir Gece arkadaşımla sohbet etmek için telefondan mesaj attım sonra ben onun Ablasıyım kardeşim uyuyor diye mesaj geldi sonra işte bana bir kaç soru sordu ardından benim kardeşim seni kullandığı için takılıyor onun gerçek yüzü var onla takılma seni uyarıyorum dedi, bende sadece ablası öyle diyince çok şaşırdım 1 günlüğüne onla takıılmadım sonra ablası yine mesaj attı gece onla takıldınmı diye bende yok dedim Meğerse beni kandırmış birisinin lafına inanıyon Hemde tanımadığın birinin lafına yazdı ben ablasını tanımıyordum arkadaşımın hesabından yazmış işte, kardeşime söylıycem bir daha senle takılmasın Dedi bana arkadaşım sonra bana küstü sırf tanımadığım birinin lafına inandığım için ben arkadaşımın bir ablası olduğunu biliyordum ama Tanımıyordum neyse yine birinin lafına inanıp onu bırakmaktan korktuğu için benle barışmıyor Arkadaşım şimdi bana küs nasıl barışcaz kardeş Gibiydik sıradan değil napcam bi fikir ver yardım et lütfen
- +1 yıl
Kendimide suçlu hissediyorum😔 özür dilemek dışında yapabileceğim başka bir şey var mı?
- +1 yıl
bi daha kmsenin lafina inanmicani ona inandirman gerekiyo ama cok da kendini yorma seni gercekten sevseydi arkadasligi devam ettirmek isteseydi bi bahane bulurdu zaten affetmek icin
hem bu ablasiyim yalaninin altinda da baska bi amac ariyorum ben yani neden durduk yere boyle bi sey yapti ki bence planlanmisti seni iyi taniyodu ve inanicani biliyodu seni suclu hissettirerek arkadasligi bitirmek istedi cunku dusununce durduk yere boyle bi sey yapmak sacma anladin mi bi amaci olmasi lazim
bence birak oldugu gibi kalsin cok ustune dusme artik ve kendini de uzme - +1 yıl
Şimdi sen amaç diyince aklıma geldi ablası beni Denerken o sadece ailesini sever başkada kimseyi Sevmez haberin olsun diyerek cümleye başlamıştı Belkide ablası kardeşinin sadece ailesini sevmesini Ve başkada kimseyi sevmesinden rahatsız olduğu İçin beni kandırıp aramızı bozmaya çalıştı ertesi Günde arkadaşımı tuttuğumda yüzüme bakamadı Ablası olayı arkadaşıma bak kardeşin dediğin Adam bir lafa kanıyor diyerek hayal kırıklığı şeklinde anlatmıştır. Arkadaşım beni gerçekten Ailesinden biri olarak görüyordu galiba çünkü yüzünde hayal kırıklığı vardı. Arkadaşım içine Dönük birisidir. Ayrıca ailesinin ona baskı yaptığını Düşünüyorum... ben boşveremem ben bu olayı Çözücem ve geri barışmak için uğraşıcam ister Başarılı olayım ister başarısız yinede deniycem...
- +1 yıl
Bugün öğrendim hepsini kendisi yapmış ablası yapmamış bunun sebebi de ben 1 sene önce bunla tartışmıştım ben bunun kolunu sıkmıştım o gün beni unutmuş öyle yazdı:( ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Bak en son sana , bu işte bi iş olduğunu ve planladığı yazmışım. Çünkü ablasının yapmak için bi sebebi yoktu o yüzden dediğine şaşırmadım kardeşim. Bak yukarıdaki yorumuma
"neden durduk yere boyle bi sey yapti ki bence planlanmisti seni iyi taniyodu ve inanicani biliyodu seni suclu hissettirerek arkadasligi bitirmek istedi" - +1 yıl
Evet sen haklıymışsın böyle birisiyle barışmaya çalışmak mantıklı olmaz değilmi?
- +1 yıl
Haklısın ben ona artık herşeyin farkında olduğumu söyledim oda ama çok geç yazdı bir şey diyimmi ona?
- +1 yıl
Onun gerçek yüzünü arkadaşlarına söyleyeyimmi elimde bir kaç kanıtta var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne saçma sapan ilişkiler ya. Bu şekilde deneme yapınca ne oluyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Bugün öğrendim hepsini kendisi yapmış ablası yapmamış bunun sebebi de ben 1 sene önce bunla tartışmıştım ben bunun kolunu sıkmıştım o gün beni unutmuş öyle yazdı:( ne düşünüyorsun
Seni denediği konunun saçmalığına bakar mısın? Ne kadar küçük düşürücü.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet çok saçma ne yapmalıyım
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki tarafta da suç var. O seni denemeyecekti, sende hemen bir söz ile hareket etmeyecektin. Zamana bırak bence.
010 Yorumla- +1 yıl
Bıraktım ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kısa süre içinde olmayabilir.
- +1 yıl
teşekkür senin dediğin gibi yapcam bide başkasıyla takılıyo bu benim için bir sorun olur mu
Cevap sahibi+1 yılEvet olur tabii, başkasıyla takılıyorsa boş ver bence ilgilenme.
- +1 yıl
Ama o çocuklarda muhattabım var küs olan arkadaşım ara sıra bakıyo bana engel değil gibi ne dersin
Cevap sahibi+1 yılYani ortak arkadaş ve sadece arkadaş gibiyse evet olmayabilir. Ben yanlış anladım sanırım.
- +1 yıl
Bugün fark ettimki küs arkadaşım sohbet ettiği Arkadaşıyla her gün beraber takılıyorlar çıkışta beraber gidiyorlar. Zamana bırakırsam galiba Beni Unutcak benim yerimi o doldurcak küs arkadaşım O kişiye demiş galiba ben onla küsüm sende onla Muhattap olma diye. Küs arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bee... Benim hemen bir şey Yapmam lazım sohbet ettiği kişiyle aralarınımı Bozsam bana bir fikir ver lütfen saçma bi deneme Yüzünden böyle bitmesini istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAralarını bozmak değil de, sen aranı düzeltmene bak. Ayrıca seni istemeyeni sende istemeyebilirsin.
- +1 yıl
Ben aralarını bozarsam geri barışacağımızı düşünüyordum ama sen öyle diyosan aramı nasıl Düzelteceğim hakkında fikir verebilirmisin?
- +1 yıl
+1 yılEe sende yanlış yapmışsın. Ama o da hatalı. Yani böyle şeyler için küsülmez. Hem ablası da ne ilginç biriymiş. Yani kimsede olmayan bir abla senin arkadaşına denk gelmiş.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya
- +1 yıl
Ayn öyle ama ben onla geri barışmak İstiyorum ne yapıcam.
- +1 yıl
Bugün öğrendim hepsini kendisi yapmış ablası yapmamış bunun sebebi de ben 1 sene önce bunla tartışmıştım ben bunun kolunu sıkmıştım o gün beni unutmuş öyle yazdı :( ne düşünüyorsun
+1 yılya benimde çok yakın bir arkım var. sonra biz birbirimizin dcsini aldık ama bende mikrofon açılmadı sonra baya bir uğraştık. sonra bana * dedi küstü.
01 Yorumla- +1 yıl
İyiki yollarımız ayrılmış onla 1 yıl önceki sorum
+1 yılNasıl bir ilişki bu...
07 Yorumla- +1 yıl
ilişki derken?
- +1 yıl
- +1 yıl
İntikam almış senden herhalde kendince
- +1 yıl
Onun gerçek yüzünü arkadaşlarına söyleyeyimmi elimde bir kaç kanıtta var
- +1 yıl
Hırsızlık bana yazdıklarının ekran fotosu filan
- +1 yıl
Sizün nasıl bir ilişkiniz var. Neden ayrılmış sevgili davranıyorsunuz
- +1 yıl
De diyorsun sen? Sen bizi sevgilimi sanıyorsun ikimizde erkek arkadaşlardık sen galiba lafı başka yerinden anlamışsın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar