arkadaslar iki gundur durmuyor bagiriyor cagiriyo 8 aylik kendisi british poposu havada geziyor gercekten uzuluyorum bi kedide bulamadim ciftlestirmek icin nasil sakinlestirebilirim kisirlastirmam ben onu annelik duygusunu almak istemiyorum ondan lutfen yardim
Benim de dişi british shorthair kedim var yaşına girdikten sonra 2 kez kızgınlığa girdi ama 4 gün falan sürüyor bu halleri sonra bebeksi hallerine geri dönüyor. Temmuzda yaşına girmişti. Çok sık olmuyor.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sey duydum ama eyer mudahale edilmezse yani ciftlestirilmezse 3hafta sonra kizginlik donemleri tekrar basliyormus
Yavrular aynı cins doğsun diye. Başka kediyle çiftleşmesine izin vermiyosunuz. Geçiniz hayvan sever ayaklarını.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayir bilginiz yoksa yorum yapmayin bunlar hastalikli olabildikleri icin en uygunu boyle oluyormus veterinerim soyledi bunu bana bilmeden bos yorum yapma
İş yoğunluğu sebebiyle gözümden kaçmış kusura bakma. Sizin ki brithish bizimkisi Scottish peki bilmediğim için soruyorum bu iki cinsin çiftleşmesinde bir sorun var mı acaba?
scottishler yasak uremesi , hastalikli olduklari icin kas gelisim problemleri var oyuzden scottish bebisleri olsun istemiyorum maalesef yoksa cok tatlilar 🥺