Benimde dediğim gibi salon halısı var yıkamam gereken ancak bir detay var kollarım baya bir güçsüz ve çok zorlayınca bileğim çıkıyor bu halı yıkama işi çok güç gerektiriyor mu kollarda ve bilenlerde güç yoksa sıkıntı olur mu olmazsa halı yıkamaya vereceğim?
Bu soruyu aslında sorma nedenim benimde salon halısı var yıkamam gereken (ilk kez yıkayacagim) ancak bir detay var kollarım baya bir güçsüz ve çok zorlayınca bileğim çıkıyor yerinden... bu halı yıkama işi çok güç gerektiriyor mu kollarda ve bilenlerde benim durumumda biri için sıkıntı olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Makinada yıkıyorum
Bu soru acaba nasıl aklına geldi ne yaşıyordun acaba dkdndkdk yıkamıyorum yıkamamda
Gereklilik ihtiyaç temizlik? Halı yıkamalar var dersen onların güvenilirliği zaten ortada
Açıkcası bu yüzyılda kalmadı artık
Büyük şehir de belki, Anadolu da halen insanlar kendileri yıkıyor
Olabilir ama hem görüntü hem de bu şekilde olması estetik değil açıkcası
Ben geçen haftalRda kilim yıkadım
Bende ilk kez halı ve yanında kilim yıkayacagim daha önce denemedim hiç nasıl peki yorucu mu kilim yıkamak?
Yoo eglenceki oluyor
Halı yıkamış mıydın peki şu salon halılarıindan hani?
Daha önce hiç
Evet
Benimde dediğim gibi salon halısı var yıkamam gereken ancak bir detay var kollarım baya bir güçsüz ve çok zorlayınca bileğim çıkıyor bu halı yıkama işi çok güç gerektiriyor mu kollarda ve bilenlerde güç yoksa sıkıntı olur mu olmazsa halı yıkamaya vereceğim?
El süpürgesi ile sabunlaniyor sonra duruluyorsun yavaş yavaş katlanarak durulanip kaldırıliyor
Ama zorlanacaksan yıkamaya verebilirsin
Fırçayla sürtüp kirlerini akitmiyor musun?
Evet öyle
Gezelimmaksat Ben daha önce kilim yikamistim aslında kollarım resmen kopmuştu bileğim incinmisti 1 ay geçmemişti
Yıkamaya verin o zaman
Evet sanırım öylesi daha iyi
Aynen öyle
Garip bi soruu
Ne açıdan?
Yıkadım serdim bile
Geçmiş olsun 😇 salon halısı mıydı ve kaç adetti?
Bu arada tek mi yıkadıniz? bazıları toplu halde bazıları tek yıkamayı tercih ediyor çünkü?
Tek yıkadım dayı
Bu soruyu aslında sorma nedenim benimde salon halısı var yıkamam gereken (ilk kez yıkayacagim) ancak bir detay var kollarım baya bir güçsüz ve çok zorlayınca bileğim çıkıyor yerinden... bu halı yıkama işi çok güç gerektiriyor mu kollarda ve bilenlerde benim durumumda biri için sıkıntı olur mu?
Olur sen kendini at camdan aşağı bu daha iyi beni dinle
Niye öyle dedin ki şimdi? 🤔
Yıkama kirli kirli ser
Gücüm yok diye dalga geçmen hoş değil haberin olsun... bu neyin ego tatmini?
Tam dayaklık kızsın
Yıkayan vardır