Ev & Yaşam Evinizde halıları kim yıkar? Gupsee0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Halı yıkamacıya mı verirsiniz, yoksa ailenizden biri mi yıkar 😄? Evinizde halıları kim yıkar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Kendim yıkıyorum. Sadece bir tane çok büyük var onu veriyorum yıkamaya. Onu da yıkamışligim oldu zamanında... 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Halıcı yıkar bıraksalar ben de yıkarım çok eğlenceli bişey ama çokta yorucu😂 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl halı yıkama şirketleri ama küçük yolluk molluk paspas gibi şeyleri balkonda ben yıkıyorum bazen 0 0 Yorumla
OktayŞaşmaz Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl benim hatun hiç anlamaz 10 bin lira para da versen elini sürmez bir şirket bulmuş falan filan pek olaya hakim değilim 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Küçükken bahçede yıkarsık apartmanın bahçesi vardı. Resmen tatil de havuza girmiş kadar olurduk. Hey gidi günler 0 0 Yorumla
беззаботный Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Halı yıkama ile şuanda. Eskiden annem ve babam yıkardı 0 0 Yorumla
Kendihalindeöğrenci Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yıkama tabiki. Evde yikayan kaldı mı 0 2 Yorumla Gupsee0 +1 yıl Eminim vardır. Yorumla Kendihalindeöğrenci +1 yıl Herşeyin kolayı var. Bence zor olmalı elde yıkamak Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Şirket yıkar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendim yıkıyorum. Sadece bir tane çok büyük var onu veriyorum yıkamaya. Onu da yıkamışligim oldu zamanında...
Halıcı yıkar bıraksalar ben de yıkarım çok eğlenceli bişey ama çokta yorucu😂
halı yıkama şirketleri ama küçük yolluk molluk paspas gibi şeyleri balkonda ben yıkıyorum bazen
benim hatun hiç anlamaz 10 bin lira para da versen elini sürmez bir şirket bulmuş falan filan pek olaya hakim değilim
Küçükken bahçede yıkarsık apartmanın bahçesi vardı. Resmen tatil de havuza girmiş kadar olurduk. Hey gidi günler
Halı yıkama ile şuanda. Eskiden annem ve babam yıkardı
Yıkama tabiki. Evde yikayan kaldı mı
Eminim vardır.
Herşeyin kolayı var. Bence zor olmalı elde yıkamak
Herzaman ben malesef :( :)
Halı yıkama daha iyi yıkıyor.
Hali yıkama ya da erkek kardeşler
Halı yıkamaya gönderiyoruz
Yıkamaya veririm hanımefendi
ailecek yıkarız
Artık yeni halılar evde yıkanmıyor zaten
halı yıkama