Çocuklar inanın inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Güzel günler göreceğiz güneşli günler Çocuklar inanın inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Güzel günler göreceğiz güneşli günler Lay la la lay la la la la la la lay Hani şimdi bize (Lay la la lay la la la la la la lay)
Bi dönem bende öyleydim. geçmişe bakıp duruyordum buda bende sürekli önünü görememe , girişim eksikliği , çekinme vs. gibi şeylere sebebiyet verdi baktım olmuyor yürü dedim ver odunu yansın zaten takılıp düştün en fazla tökezlersin sonra devam edersin. ara sıra tökezlesem de artık hep ileri. carpediem...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gelecek
Geçmiş... Bazı güzel anıları yeniden yaşamak, bazı hataları hiç yapmamış olmak için
Geçmişte aldığımız kararlar aynı zamanda grleceğimizi etkiliyor. Bu sebeple bazı yanlış kararlarımızı düzeltsek geleceğimiz de şekillenirdi.
Hayırlısı :)
Geçmişe gitmeye değer bir şey yok o yüzden gelecek
Yok dimi:(
Şöyle bir göz attım da yokmuş :D
Bir daha baksan🥹☹️
Neyi zorluyorsun? :D
Gözyaşımın bu kadarı kafi, ne yaptı bana aşk misali.. Belkide olduğu kadar olmadığı kader 😩
Bu şarkının sözleriyle benim yorumumun ne alakası var anlamadım ama şarkı güzelmiş :D
Ben çocuk olmayı isterdim tabi okula gitmek falan olmayacak
Geçmişe gitmek telefonun icadından öncesine gitmek istiyorum
geçmiş geride kaldı... hep ileri
Öyle :)
Ama ben biraz takılı kalıyorum :))
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz
Lay la la lay la la la la la la lay
Hani şimdi bize (Lay la la lay la la la la la la lay)
Edip Akbayram:)
Sen kafayı kırmışsın ben gibi 😂😂😂😂
😉 hehe
Bi dönem bende öyleydim. geçmişe bakıp duruyordum buda bende sürekli önünü görememe , girişim eksikliği , çekinme vs. gibi şeylere sebebiyet verdi baktım olmuyor yürü dedim ver odunu yansın zaten takılıp düştün en fazla tökezlersin sonra devam edersin. ara sıra tökezlesem de artık hep ileri. carpediem...
🙂 çok iyi
birde böyle bak: " ne kadar bilirsen bil, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır" şeklinde olan mevlana'ya ait bir söz.
ozaman sende konuştuğun kelimelerin değer bulacağı insanları tercih et. zira zaman kısa kuşlar uçuyor...
Bi şeyleri degiştirmek olsaydı geçmişi secerdim
Bende
Geçmişte kalan çok hatalarım var sağlık olsun adı üstünde geçmiş umursamamak gerek Allah affetsin
Amin 🙏
🌼🌼🌼
Gelecek zaten geliyor geçmişe gitmek daha mantıklı
Keşke
Geçmişten tecrübe kazanıp geleceğe gitmek
Eveyt
Çok iyi tecrübeli olmak gerek bu zamanda
İşte o bende yojhj:(
Yok
Geleceğe bakalım geçmiş geçti zaten
Geçti gitti
Bazen gitmiyor acısı kalıyor ama
Geleceğe gotsem daha iyi sjsjs
Soruda şeytanlık arıyoum🤨
🙃 hehe
Geleceğe yön vermek istiyorum ama geçmişle yaşıyorum..
Soru bundan ibaret 😔
Bi kaç tavsiyem varda buraya yazamam be canımm😩
Gelecek ama hayallerimiz de ki gelecek
O olmaz
gelecek
Geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım
Gelecek
Tabiki Gelecek! Geçmişi s2yim
Gelecek
Geçmiş
Geçmişe gitmek
Gelecek