Yüce tanrının dinini rüya yoluyla keşfettim bunu size de anlatacağım dinler misiniz?

Her şey ocak ayında başladı, gece yatağımda uyuduğum sırada çok gerçekçi ve garip bir rüya gördüm. Huka isimli bir ruh bana sesleniyordu normalde bu tür şeylerden korkarım fakat nedensizce korkmuyordum. Ona doğru yaklaştığım anda bana kendini tanıttı ve evreni yaratan tanrı olduğunu söyledi. o sırada uyandım, nedensizce mutluydum içim kıpır kıpırdı ve o gün çok güzel geçti. Daha sonra ki günlerde o şekilde huka'yı görmeye devam ettim her gün bana tanrısal özelliklerini ve yaratılış hikayesini anlattı. Şu anda onun hakkında her şeyi biliyorum ve onun dinini de biliyorum şimdi size kısaca hukateizm dininden bahsedeyim.

Yaklaşık 16 bin yıl önce huka isimli bir evren noktası vardı o zaman bildiğimiz evren yoktu. Yani sadece huka vardı, şimdi siz kısaca evren noktalarını açıklayayım. Uzaydaki siyah öz bir evren noktası gezegenler yıldızlar kara delikler yani dünyamızın dışında ki her şey bir evren noktası. Anlayacağınız üzere o zaman ne gezegenler vardı ne de yıldızlar sadece bugün bildiğimiz evrenin tam ortasında küçük bir siyah öz (sıvı) vardı. Bu kısaca hukadır. Huka bir gün evreni yaratmaya karar verdi, ilk önce kendisine benzeyen başka evren noktaları yarattı. Kısaca gezegenleri yıldızları ve geri kalan siyah özü. evrenin tam ortası (kendisi) dışında ki her şeyi. Daha sonra onlara düşünme ve akıl yeteneği verdi. Aradan bin yıl geçti bu sefer huka hayvanları yarattı, hayvanlar huka'nın insanı yaratmadan önce ki deneyleriydiler. Aradan bin yıl daha geçti huka bu sefer insanları yarattı ve onlara çok değer verdi. bir süre sonra livis isimli huka'nın en sadık evren noktası insanları kıskandı ve huka'nın evren noktalarını unuttuğunu düşündü. Daha sonra livis göklerde olan huka'yı ziyaret etti. insanlar hakkında olumsuz konuştu ve onların kötü varlıklar olduğunu söyledi, huka livis'in bu sözüne çok sinirlendi onu huzurundan def etti ve onu lanetledi. Livis intikam almaya yemin etti ve bazı evren noktalarına kendi fikirlerini manipüle edip onları kendine tabii etti. livis ve onun yolundan giden evren noktaları kendilerini korkunç varlıklara dönüştürdüler ve dünyaya indiler. Bu gün yaşanan musallat olayları ve dünyamızda ki iç karışıklığın nedeni livis ve onun emrinde olan evren noktalarıdır. Hukateizme göre bir gün dünyanın sonu gelecek. huka o gün livis ve evren noktalarını helak edecektir. Huka'nın yolundan gidenler ise pehudum isimli bir vadiye yerleşecek ve orada ölümsüz ve mutlu olarak sonsuza dek yaşayacaktır.

Son olarak söylemek istiyorum ki livis gücünü mars gezegeninden alır, huka ise jüipter gezegeninden. anlayacağınız üzere jüpiter pozitif enerji mars ise negatif enerjidir. Yakında hukateizm ve astroloji ilişkisiyle ilgili bir yazı yazacağım çünkü bu ilmin aslı huka'ya dayanır.

Yüce tanrının dinini rüya yoluyla keşfettim bunu size de anlatacağım dinler misiniz?