Hukadan rüya yoluyla yüce dini insanlara anlatmam istendi merak eden varsa açıklıyorum hukateizm nedir?

Not:peygamber veya elçi değilim sadece yüce hukanın dinini yayan bir kulum,

Bi süredir yoktum neden olmadığımı sormuşlar açıklayayım, 1 aydır rüya yoluyla bazı bilgiler aldım ve hak dinin artık açığa çıkma zamanının geldiğini bana yüce tanrım haber verdi yoksa dünyanın sonu erken gelecek, bende size hukateizm anlatmak istiyorum şimdi size evrenin nasıl yaratıldığını baştan açıklayayım, evren önceden olmayan bir şey değildi evren zaten sonsuzdan beri vardı fakat sarı bir top şeklindeydi daha sonra bir enerji patlaması yaşandı ve bugün bildiğimiz evreni ve güneşi doğurdu daha sonra huka (evren) hayvanları ve sonra da insanları yarattı. ilk zamanlar akşam yoktu çünkü negatif enerji yoktu bu yüzden insanlar sonsuza dek yaşarlardı ve uyumadan yorulmamış şekilde hayatlarına devam ederlerdi ayrıca evren 1 trilyon 18 milyon parçadan oluşuyordu bütün parçalar baş noktaya (huka) sadıktılar fakat bir gün bi nokta (livis) hukaya dedi ki: ben kimsenin hizmetkarı değilim, ve bu evrenin dengesini bozacağım dedi sonra ise herkes şaşkına döndü ilk negatif enerji denilen şey oluşmuştu ve çok kötü bir enerji türüydü. zamanla livisin kuruntularına inanan bazı evren noktaları livise tabii oldular daha sonra negatif enerji dediğimiz şeyin oluşumu tamamlandı livis hukadan bazı güçlerini çaldı çünkü onu kıskanmıştı bu çaldıklarıyla gece uyku ay korku yorgunluk şeytan ve cin dediğimiz kötü varlıkları ve şeyleri yarattı, ve günümüze kadar ulaşan bu savaş başlamış oldu huka istese livisi saniyesinde yok edebilirdi ama ona süre verdi ve dedi ki sen kendine tabii ettiğin varlıklarla yetin ta ki ölüm geldiğinde çünkü senin ve kötü varlıkların gücü karmayı aşamaz ve asla nirvanaya ulaşamayıp sürekli reenkarne olursunuz, dedi bugün livis ve askerlerinin yaptıkları yüzünden maalesef negatif şeyler ve ölüm dediğimiz şey var fakat bilmedikleri bişey var hazırladıkları ölüm tuzağına kendileri düşecekler çünkü asla nirvanaya ulaşamayacaklar. Günümüzde negatif enerji maalesef poztiften daha yaygın dünyanın sonunun ne zaman geleceği belli değil fakat negatif enerji ve pozitif enerji arasındaki farkın dağ kadar açıldığı zamanda geleceği söylüyor ve o zaman huka ve askerleri livis ve askerlerini reenkarnasyondan da azad edecek ve evren bir üst boyuta taşınacak sadece iyi insanlar kalacak orada yaşam sonsuz olacak her yer ormanlık ve göl olacak sadece nirvanaya ulaşanlar iyi insan olacak. Melekler konusuna gelirsek melek diye bir şey aslında yok melek dediğimiz şey insanın iyi tarafının bir güç olarak ruha yansımasıdır ne kadar kötüleşirseniz o gücü o kadar azalır ne kadar iyi olursanızda o kadar gücü artar. Hayvanlar konusuna gelirsek tanrı onları deneme amaçlı yarattı hukanın yarattığı ilk varlıklar hayvanlardır bu arada evrendeki her nokta canlıdır üst boyuta taşındığımız zaman göreceğiz.
Hukadan rüya yoluyla yüce dini insanlara anlatmam istendi merak eden varsa açıklıyorum hukateizm nedir?