Not:peygamber veya elçi değilim sadece yüce hukanın dinini yayan bir kulum,
Bi süredir yoktum neden olmadığımı sormuşlar açıklayayım, 1 aydır rüya yoluyla bazı bilgiler aldım ve hak dinin artık açığa çıkma zamanının geldiğini bana yüce tanrım haber verdi yoksa dünyanın sonu erken gelecek, bende size hukateizm anlatmak istiyorum şimdi size evrenin nasıl yaratıldığını baştan açıklayayım, evren önceden olmayan bir şey değildi evren zaten sonsuzdan beri vardı fakat sarı bir top şeklindeydi daha sonra bir enerji patlaması yaşandı ve bugün bildiğimiz evreni ve güneşi doğurdu daha sonra huka (evren) hayvanları ve sonra da insanları yarattı. ilk zamanlar akşam yoktu çünkü negatif enerji yoktu bu yüzden insanlar sonsuza dek yaşarlardı ve uyumadan yorulmamış şekilde hayatlarına devam ederlerdi ayrıca evren 1 trilyon 18 milyon parçadan oluşuyordu bütün parçalar baş noktaya (huka) sadıktılar fakat bir gün bi nokta (livis) hukaya dedi ki: ben kimsenin hizmetkarı değilim, ve bu evrenin dengesini bozacağım dedi sonra ise herkes şaşkına döndü ilk negatif enerji denilen şey oluşmuştu ve çok kötü bir enerji türüydü. zamanla livisin kuruntularına inanan bazı evren noktaları livise tabii oldular daha sonra negatif enerji dediğimiz şeyin oluşumu tamamlandı livis hukadan bazı güçlerini çaldı çünkü onu kıskanmıştı bu çaldıklarıyla gece uyku ay korku yorgunluk şeytan ve cin dediğimiz kötü varlıkları ve şeyleri yarattı, ve günümüze kadar ulaşan bu savaş başlamış oldu huka istese livisi saniyesinde yok edebilirdi ama ona süre verdi ve dedi ki sen kendine tabii ettiğin varlıklarla yetin ta ki ölüm geldiğinde çünkü senin ve kötü varlıkların gücü karmayı aşamaz ve asla nirvanaya ulaşamayıp sürekli reenkarne olursunuz, dedi bugün livis ve askerlerinin yaptıkları yüzünden maalesef negatif şeyler ve ölüm dediğimiz şey var fakat bilmedikleri bişey var hazırladıkları ölüm tuzağına kendileri düşecekler çünkü asla nirvanaya ulaşamayacaklar. Günümüzde negatif enerji maalesef poztiften daha yaygın dünyanın sonunun ne zaman geleceği belli değil fakat negatif enerji ve pozitif enerji arasındaki farkın dağ kadar açıldığı zamanda geleceği söylüyor ve o zaman huka ve askerleri livis ve askerlerini reenkarnasyondan da azad edecek ve evren bir üst boyuta taşınacak sadece iyi insanlar kalacak orada yaşam sonsuz olacak her yer ormanlık ve göl olacak sadece nirvanaya ulaşanlar iyi insan olacak. Melekler konusuna gelirsek melek diye bir şey aslında yok melek dediğimiz şey insanın iyi tarafının bir güç olarak ruha yansımasıdır ne kadar kötüleşirseniz o gücü o kadar azalır ne kadar iyi olursanızda o kadar gücü artar. Hayvanlar konusuna gelirsek tanrı onları deneme amaçlı yarattı hukanın yarattığı ilk varlıklar hayvanlardır bu arada evrendeki her nokta canlıdır üst boyuta taşındığımız zaman göreceğiz.
Bi süredir yoktum neden olmadığımı sormuşlar açıklayayım, 1 aydır rüya yoluyla bazı bilgiler aldım ve hak dinin artık açığa çıkma zamanının geldiğini bana yüce tanrım haber verdi yoksa dünyanın sonu erken gelecek, bende size hukateizm anlatmak istiyorum şimdi size evrenin nasıl yaratıldığını baştan açıklayayım, evren önceden olmayan bir şey değildi evren zaten sonsuzdan beri vardı fakat sarı bir top şeklindeydi daha sonra bir enerji patlaması yaşandı ve bugün bildiğimiz evreni ve güneşi doğurdu daha sonra huka (evren) hayvanları ve sonra da insanları yarattı. ilk zamanlar akşam yoktu çünkü negatif enerji yoktu bu yüzden insanlar sonsuza dek yaşarlardı ve uyumadan yorulmamış şekilde hayatlarına devam ederlerdi ayrıca evren 1 trilyon 18 milyon parçadan oluşuyordu bütün parçalar baş noktaya (huka) sadıktılar fakat bir gün bi nokta (livis) hukaya dedi ki: ben kimsenin hizmetkarı değilim, ve bu evrenin dengesini bozacağım dedi sonra ise herkes şaşkına döndü ilk negatif enerji denilen şey oluşmuştu ve çok kötü bir enerji türüydü. zamanla livisin kuruntularına inanan bazı evren noktaları livise tabii oldular daha sonra negatif enerji dediğimiz şeyin oluşumu tamamlandı livis hukadan bazı güçlerini çaldı çünkü onu kıskanmıştı bu çaldıklarıyla gece uyku ay korku yorgunluk şeytan ve cin dediğimiz kötü varlıkları ve şeyleri yarattı, ve günümüze kadar ulaşan bu savaş başlamış oldu huka istese livisi saniyesinde yok edebilirdi ama ona süre verdi ve dedi ki sen kendine tabii ettiğin varlıklarla yetin ta ki ölüm geldiğinde çünkü senin ve kötü varlıkların gücü karmayı aşamaz ve asla nirvanaya ulaşamayıp sürekli reenkarne olursunuz, dedi bugün livis ve askerlerinin yaptıkları yüzünden maalesef negatif şeyler ve ölüm dediğimiz şey var fakat bilmedikleri bişey var hazırladıkları ölüm tuzağına kendileri düşecekler çünkü asla nirvanaya ulaşamayacaklar. Günümüzde negatif enerji maalesef poztiften daha yaygın dünyanın sonunun ne zaman geleceği belli değil fakat negatif enerji ve pozitif enerji arasındaki farkın dağ kadar açıldığı zamanda geleceği söylüyor ve o zaman huka ve askerleri livis ve askerlerini reenkarnasyondan da azad edecek ve evren bir üst boyuta taşınacak sadece iyi insanlar kalacak orada yaşam sonsuz olacak her yer ormanlık ve göl olacak sadece nirvanaya ulaşanlar iyi insan olacak. Melekler konusuna gelirsek melek diye bir şey aslında yok melek dediğimiz şey insanın iyi tarafının bir güç olarak ruha yansımasıdır ne kadar kötüleşirseniz o gücü o kadar azalır ne kadar iyi olursanızda o kadar gücü artar. Hayvanlar konusuna gelirsek tanrı onları deneme amaçlı yarattı hukanın yarattığı ilk varlıklar hayvanlardır bu arada evrendeki her nokta canlıdır üst boyuta taşındığımız zaman göreceğiz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İslamiyetten incileri derleyip evirip çevirip hukateizm altında kendi gereksiz ve saçma teorilenle birleştirmen muazzam. Hukateizm bile özgün değil. Hayal gücüne hayranım.
Zaten tüm dinler birbirinin aynısı bakarsan huakteizm en eski dindir, ama binler yıl önce kötüler tarafından bertaraf edildi ve ortaya bir sürü din çıktı. Yani hepsinde hukateizmin kalıntısı var
Harikasın tanışıyor muyuz 👉👈😅
Tüm dinler birbirinin neredeyse aynısı diyebilirsin evet. Çünkü kuranı kerim dört kitabı da barındırır ve son olarak güncel bir şekilde getirildi. Yani biz iman ederken Hz İsa, Hz Musa gibi peygamberleri de kabul ettik. Tevratı incili de kabul ettik. Ama orjinal kalmadığı için Kuranı kerim sindi ve son kitaptır. Hz Muhammed aleyhisselam yazdı diyen oluyor ama o devirdeki bir insan nasıl bilimsel şeyler yazabilir görmemiş gezmemiş? Çok kanıt var ama iyi okumak lazım. Hatta güncelliği ile ilgili zina konusunda tevrat incilde recm cezası vardır taşlanarak öldürmek. Bu Kuranı kerimde 100 değnek olarak vardır. Recm yoktur. Ve zina için gözle gören 4 şahit gerekir diğer suçlarda ikidir. Neyse detaya çok inmeme gerek yok. Hukateizm için sana saygı duyuyorum. Bu kadar cehenneme odun taşımaya hevesli insanları görmek beni düşündürüyor. İman nasip olsun sana inşallah. Ve diğer arkadaşım hayır tanışmıyoruz. :)
Evet tüm dinler birbirine benzer çünkü hepsi doğru yolu göstermek üzerine kurulmuştur , İslam dini Hz. Adem ile başlamıştır ve Hz. Muhammed s. a. v ile son kademesine ulaşmıştır , Kuranı kerim hükmü kıyamete kadar devam etmektedir. Diamond tema dinler vb konular hakkında güzel bilgiler veriyor , izlenmesi gereken birisi şahsen.
Tamam bakarım ona da.
Bilginize hayran kaldım HerİsmiAlmışsınız , genelde bayanlar farklı konularla ilgilenirler , din ve mitolojide olan bilginiz dikkat çekici..
Daha çok eksiğim teşekkür ederim öğrenmeye çalışıyorum. Yani ilmihalle olacak iş değil sadece. Kuranı kerimi anlamak, Allah ne diyor diye düşünmek lazım. Gerçekten anlarsak zaten bambaşka lezzet alacağımıza inanıyorum ben. Önce ihlas.
İlmin ve tekamülün sonu yok , yurtta kalırken sürekli ilmihali bastırırlardı , ama sadece ezber ile dinin yaşanamayacağı kanaatindeyim. Din bambaşka bir şey , önce ihlas sonra takva ve ilim olmalı , ve artık Müslümanım diyip araştırmaları kesmemeliyiz.
Zaten oku diye başlamıyor mu? Oku. Yaradan rabbinin adıyla oku. İlim farzdır gerçekten. İlimsiz mümin olmaz. Katılıyorum sana
İkra evet.
Kes Allah'ını s! ker! m yaşasın lord huka
@anquarest Kes Allah'ını s! ker! m yaşasın lord huka
@herismialdınız Kes Allah'ını s! ker! m yaşasın lord huka
Kesin Allah'ınızi s! ker! m yaşasın lord huka.
Hem mehdiyim diyorsun hem Anonimsin
Yok sadece kulum.
Daha önce bir sürü insana aynısı oldu fakat hiçbiri benim gibi dikkate almadı. Yani seçilen değil seçenim.
Beni dediklerine inandır
Aynen öyle Yaşasın huka İslam'ın sahte tanrısı uzaylı kan emici mavi kanlı vampire yer yok
Ne anltıyor bu rahatsız
@stripe Kes Allah'ını s! ker! m yaşasın lord huka.
Mazot mu içtin
@domates Kes Allah'ını s! ker! m yaşasın lord huka