Diğer Sizinle alakalı bir şeyi tahmin edeyim mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Neyi ediyim siz söyleyin. Çatladim sıkıntıdan Güncellemeler+1 yıl Yoruldum yeter😅 Sizinle alakalı bir şeyi tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur edebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boşu boşuna bu kadar mutsuzsun ve yakında bunu fark edeceksin u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler Soran +1 yıl Rica ederim bariscigim u Barış_LonelyForever +1 yıl Bu arada ben tanıyor muyum seni? yani sitede gördüm mü
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet bayaa kırılma noktasına gelmiş gibisin.Et bakalim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf atmak istiyorsun birilerine Yorumla AloneReber +1 yıl Aa benmii Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla AloneReber +1 yıl Kim ne yapsın benim fotografimı 😉 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kafana göre bir tahmin yürüt benim hakkımda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok zenginsin Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Yani fakir değilim diyelim 😂 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kafana göre tahmin ettt 0 6 Yorumla Sefir34 +1 yıl Eee hadii 🙂🙂 Yorumla Soran +1 yıl Büyükelçisin🙄 Yorumla Sefir34 +1 yıl Hayırrr 🙂🙂 bir tahmin daha yap hadi Yorumla Soran +1 yıl Cok mutlusun Yorumla Sefir34 +1 yıl Seninle tanışırsak mutlu olurum evet 🙈🙈🙈 Yorumla Sefir34 +1 yıl 😏😏😏 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aklina ilk gelen seyi soyle benimle ilgili 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biraz gıcık birisin🤭 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Rica ederim buyrun 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok dayak yedin eskiden Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl 🤔🤐 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl buyur et baalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz rengi cok seversin Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl hahah hiçte bile :D Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl At bakalım bir şey tahmin et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenlisin Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sence bakir miyim sjsjsjs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değilsin 😑 Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Bilemedin ☹️ Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur Misal burcumu tahmin edin 0 4 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Çin takviminde yılan burcu Yorumla thecutewitch +1 yıl @Godlike_Ruler_ evet doğru da Siz değil soru sahibine yazmıştım görüşümü yani sizin bulmanıza gerek yoktu Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Hayır işi gibi düşünebilirsiniz ☺️ isim itici gelebilir. Özet detay:büyüleyici, zeki, bilge, güzel ve sahiplenici kişiler olarak kabul edilir. Yorumla thecutewitch +1 yıl @Godlike_Ruler_ hmm peki Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Rehberimde kim 143 olarak kayıtlı bil bakalım.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olur et, kafana göre. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha once bir trafik kazasina şahit oldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Direkt yaşadım. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hadi bakalım tahmin et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilini aldattın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noo bilemedin Yorumla
mussin27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Olur söyle bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eşini sevmiyorsun Yorumla
KralLeonidass Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Tarihe cok ilgilisin😅 Yorumla KralLeonidass +1 yıl Nick den kopya çektin ama olsun tarihi severim eski merakım bayağı var 😀 Yorumla Soran +1 yıl 🤭olsun kopyayi severim Yorumla KralLeonidass +1 yıl Başka söyle bakalım kopyasız 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sempatiksin sevilirsin Yorumla KralLeonidass +1 yıl Sempatikim ama sevilmedik be 😀🚬 Yorumla Soran +1 yıl 🤭 yine kopya cektim ama fark etmedin bu sefer😂 Yorumla Soran +1 yıl Sevilirsin derken es dost sever yani Yorumla KralLeonidass +1 yıl Profilden baktın demi hırsız seni 😀 🤟 evet es dost sadece işi düşünce arar yolda görünce de ağzı kulaklarına varır aha şaban geliyo diye 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Hayir bana verdiğin cevaba baktim:) Yorumla KralLeonidass +1 yıl Hmm az çok tahmin ettim şimdi seni 😀sempatikim ama bazende gerginim yani yalan yok Yorumla Soran +1 yıl Edemezsin😂 ben seni ilk kez gördüm Yorumla KralLeonidass +1 yıl Yazayım mı adını buraya 😀 ben sitedekileri zaten ikinci kez göremiyorum ki bir görüyorum daha yoklar noluyor anlamadım ki 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yaz😂 Yorumla KralLeonidass +1 yıl Aaa unuttum ama olmadı şimdi neyse sen söyle bari 😀 adınızı bağışlar mısınız leydim 😀😜 Yorumla
Bgdytenliadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Hadi bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana aşıksın Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Sen kimsin ki Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Et bakalim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana cok yakin birinden nefret ediyorsun Yorumla AlphaKitty +1 yıl Etmiyorum 😄 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Olur et 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sari rengi cok seviyorsun Yorumla ouzinyo +1 yıl Evet nérden bildin 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Dalga mi geciyorsun😂 bildim mi Yorumla ouzinyo +1 yıl Başka şeyler de tahmin et 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Bilmisim evet😎 zirvede bırakıyorum valla kusura bakma😂 Yorumla ouzinyo +1 yıl En sevdiğim renkler mavi, yeşil ve gri 💆 Yorumla Soran +1 yıl Kötüsün 😑 Yorumla ouzinyo +1 yıl Sana bilmen için bir fırsat daha verdim ancak sen istemedin kdkdks Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Sen söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlenip bosandin Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Yanlış bu kadar güzelliklerden vazgeçip nasıl evleneyim 😂 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Buyur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seviyorsun bu hayati Yorumla Boavistaa +1 yıl Sevmeye çalışıyoruz işte abla Yorumla
nicksizlikcokzor Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Edebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Birkac gun once bir seyden umudunu kestin Yorumla
barkingungrr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Boyumu kilomu tahmin et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 186, 88 Yorumla barkingungrr +1 yıl Yakın Yorumla
ssefaarslannn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Et bakalm neyi ediceksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Unutmak istedigin ama bir turlu unutamadigin bir olay yaşadın Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Doğru Yorumla
Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla soydan-murat +1 yıl Çok güzelsin yine Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Umudun kalmamış Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Yani bu bir tahmin değil 😃 Yorumla Soran +1 yıl Evet, 😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Olur. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok mutsuzsun Yorumla BloodyGamer +1 yıl Deme öyle, ağlarım Yorumla Soran +1 yıl Sen ağlama, kiyamam Yorumla BloodyGamer +1 yıl Tahminin kıydı ama😨 Yorumla Soran +1 yıl 😞 üzgünüm bebiş Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bir köşede ağlarım ben. Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Unutamadigin eski bir aşkın var Yorumla u KasiKesh +1 yıl Inanki yok😊 Yorumla
Umiters Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aslında 28 yaşındasın ksye oylesine 18 yazdin Yorumla Umiters +1 yıl Bilemedin 🤨 Yorumla Soran +1 yıl Tuh ya Yorumla
at_avrat_silah Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok asik olup evleneceksin o da sana asik tabii Yorumla at_avrat_silah +1 yıl 🙏🙏🙏dua et öyle olsun 🙏🙏 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah olur☺️ Yorumla
elifiniarayanpolat Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uc sene sonra bulacaksın Yorumla elifiniarayanpolat +1 yıl Çok varmış daha Yorumla
Yalamakisterim61 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl sohbet et 0 1 Yorumla Yalamakisterim61 +1 yıl benimle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana birakiyorum 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Dün gece kulübündeydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok artik ya Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bildin yas. kac senin Yorumla Soran +1 yıl 😎 her seyi bilecek yaştayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim. ama kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 28 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki clupen sonrasi Yorumla Soran +1 yıl Ooo olmus bir seyler sanirim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊 sanma oldu Yorumla Soran +1 yıl Biz de iste bakire bakire takilalim buralarda🥲 size kolay gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen tadindan yenmezsin oyleyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz da oksa kwndini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Olur edebilirsin
Boşu boşuna bu kadar mutsuzsun ve yakında bunu fark edeceksin
Teşekkürler
Rica ederim bariscigim
Bu arada ben tanıyor muyum seni? yani sitede gördüm mü
Evet bayaa kırılma noktasına gelmiş gibisin.
Et bakalim
Fotoğraf atmak istiyorsun birilerine
Aa benmii
Evet
Kim ne yapsın benim fotografimı 😉
Kafana göre bir tahmin yürüt benim hakkımda
Çok zenginsin
Yani fakir değilim diyelim 😂
Kafana göre tahmin ettt
Eee hadii 🙂🙂
Büyükelçisin🙄
Hayırrr 🙂🙂 bir tahmin daha yap hadi
Cok mutlusun
Seninle tanışırsak mutlu olurum evet 🙈🙈🙈
😏😏😏
Aklina ilk gelen seyi soyle benimle ilgili
Biraz gıcık birisin🤭
Rica ederim buyrun 🤔
Cok dayak yedin eskiden
🤔🤐
buyur et baalım
Beyaz rengi cok seversin
hahah hiçte bile :D
At bakalım bir şey tahmin et
Beyaz tenlisin
Sence bakir miyim sjsjsjs
Değilsin 😑
Bilemedin ☹️
Teyzeeeeeeeeeee sallama ama 🙄
Haydi et et :D
Olur
Misal burcumu tahmin edin
Çin takviminde yılan burcu
@Godlike_Ruler_ evet doğru da
Siz değil soru sahibine yazmıştım görüşümü yani sizin bulmanıza gerek yoktu
Hayır işi gibi düşünebilirsiniz ☺️ isim itici gelebilir. Özet detay:
büyüleyici, zeki, bilge, güzel ve sahiplenici kişiler olarak kabul edilir.
@Godlike_Ruler_ hmm peki
Rehberimde kim 143 olarak kayıtlı bil bakalım..
Beni de et bu son
Salla bir şeyler
Olur et, kafana göre.
Daha once bir trafik kazasina şahit oldun
Direkt yaşadım.
Hadi bakalım tahmin et
Sevgilini aldattın
Noo bilemedin
Olur söyle bakalım
Eşini sevmiyorsun
Söyle bakalım
Tarihe cok ilgilisin😅
Nick den kopya çektin ama olsun tarihi severim eski merakım bayağı var 😀
🤭olsun kopyayi severim
Başka söyle bakalım kopyasız 😀
Sempatiksin sevilirsin
Sempatikim ama sevilmedik be 😀🚬
🤭 yine kopya cektim ama fark etmedin bu sefer😂
Sevilirsin derken es dost sever yani
Profilden baktın demi hırsız seni 😀 🤟 evet es dost sadece işi düşünce arar yolda görünce de ağzı kulaklarına varır aha şaban geliyo diye 😀😀
Hayir bana verdiğin cevaba baktim:)
Hmm az çok tahmin ettim şimdi seni 😀sempatikim ama bazende gerginim yani yalan yok
Edemezsin😂 ben seni ilk kez gördüm
Yazayım mı adını buraya 😀 ben sitedekileri zaten ikinci kez göremiyorum ki bir görüyorum daha yoklar noluyor anlamadım ki 😀
Yaz😂
Aaa unuttum ama olmadı şimdi neyse sen söyle bari 😀 adınızı bağışlar mısınız leydim 😀😜
Hadi bakalım
Bana aşıksın
Sen kimsin ki
Et bakalim
Sana cok yakin birinden nefret ediyorsun
Etmiyorum 😄
Olur et
Sari rengi cok seviyorsun
Evet nérden bildin 🙄🙄
Dalga mi geciyorsun😂 bildim mi
Başka şeyler de tahmin et 🙄🙄
Bilmisim evet😎 zirvede bırakıyorum valla kusura bakma😂