Yine bir can sıkıntısı sorusu 🙃..
İsterseniz siz de tahmin edebilirsiniz.

Yine bir can sıkıntısı sorusu 🙃..
İsterseniz siz de tahmin edebilirsiniz.
Merak ile bekliyorum asdff
Meraklı birisiniz sdfjdnsb 😄
Komik, enerjik ve eğlenceli birisiniz. En sevdiğiniz mevsim kış. Bazı şeyleri fazla düşünüyorsunuz bu da sizi yoruyor.
Korkutucu derecede doğru.. yok artık cidden
Teşekkürler 🧙♀️
Olur🍀
En sevdiğiniz renk siyah. Resim yapmayı sevmiyorsunuz ama müzik dinlemeyi seviyorsunuz. Kibar ve düşünceli birisiniz. Dışarıda zaman geçirmeyi evde zaman geçirmekten daha fazla seviyorsunuz.
Siz falcı mısınız ❤️😂🍀🙈birebir tuttu
Teşekkür ederim, falcı değilim inanmayın falcılara 😄❤️
İnanmam falsizda kalmam klişesi sjsjsjs
Cevap
17Cevap
Olur tahmin sorularını seviyorum ben her zaman tahmin edebilirsin :D
En sevdiğin ders matematikti 😊
Beden eğitimi :)
Gerçekten mi şaşırdım 😄
Fizik sevmediğini biliyordum ama matematiği seviyorsundur diye düşünmüştüm 😄
Hayır çünkü çok zorlanırdım :D
Peki teşekkürler 😊
O zaman başka bir tahminde bulunuyorum, çikolatayı şekerden daha fazla seviyorsun 🍫
Evet doğru :D
Tamam o zaman, bilene kadar tahmin edecektim dermişim 😅
Tahminde bulunun bakayım.
Sizde kedi seviyorsunuz galiba😀
Evet seviyorum. Siz de cesursunuz o hâlde... 😄
Teşekkürler sizinki gibi 😄
Olur et bakalım
En sevdiğiniz mevsim yaz
maalesef, baharı daha çok severim☺
Peki teşekkürler
Olur
Müzik dinlemeyi ve film izlemeyi seviyorsunuz. Her zaman olmasa da yalnız vakit geçirmeyi seviyorsunuz. En sevdiğiniz renk siyah. Kitap okumayı seviyorsunuz ama çok sık okumuyorsunuz. Bazen bazı şeyleri çok fazla, ayrıntılı düşünüyorsunuz ve bu sizi yoruyor. Bir evcil hayvanınız var veya sahiplenmek istiyorsunuz.
Ben teşekkür ederim ☺️
et bakalim bilebilcenmi😂😂
Hayvanları insanlardan daha çok seviyorsunuz ve en sevdiğiniz renk siyah
Hayır fala inanmıyorum sadece sihirli küremden bakıyorum sdsjbs🔮😅
Şu an yok, gelecekte var sjsbsb 😄
Gelecek gelecek bence merak etmeyin 😄
Çok mutlu olursunuz umarım 🌸
Ett.
En sevdiğiniz mevsim yaz
Peki teşekkürler
Hadi buyrun
Müzik dinlemeyi ve bazen yalnız kalıp kendinizle zaman geçirmeyi seviyorsunuz. En sevdiğiniz renk yeşil veya siyah. En sevdiğiniz mevsim yaz. Hayvanları çok seviyorsunuz özellikle kedileri 🐱🐶
Ah, nerdeyse doğru. En sevdiğim renk sarı 💛 olsa da, yeşil ve siyaha karşı bir antipatim yok, onları da severim 😊 Hayvanları sevsem de, merhamet etsem de ciddi anlamda hayvan fobim var.
Teşekkürler bu arada🌸
Pek tutmamış tahminlerim ama olsun önemli olan eğlenmekti zaten 😅
Ben teşekkür ederim 🥰🌸
Olar
Dışa dönük birisiniz. Arkadaşlarınızla dışarıda zaman geçirmeyi evde zaman geçirmekten daha fazla seviyorsunuz
Cikss bilemedin.
Peki
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Et bakalım
Komik enerjik ve eğlenceli birisiniz. Bazen düşüncelere dalıyorsunuz ve olayları çok ayrıntılı düşünüyorsunuz bu da sizi yoruyor. Çok fazla arkadaşınız yok ama birkaç tane gerçek dostunuzla mutlusunuz. Özgürlüğüne düşkün birisiniz. Elma en sevdiğiniz meyve olabilir 🙈
Güzel teşekkür ederim ☺️💐
Ben teşekkür ederim 🥰💐
olur, edin.
Müzik dinlemeyi seviyorsunuz ve en sevdiğiniz renk siyah
Teşekkürler ☺️👍
Olur.
Dışarıda zaman geçirmeyi evde zaman geçirmekten daha fazla seviyorsunuz. En sevdiğiniz mevsim yaz. Bezelye sevmiyorsunuz 🙃
Teşekkürler ☺️👍
Et benim de canım sıkılıyor
Kitap okumayı sevmiyorsunuz ama müzik dinlemeyi seviyorsunuz. Siyah ve mavi renklerini seversiniz. Genellikle et yemekleri tercih ediyorsunuz
Müzik dinlemeyi çok sevmem
Siyah da çok sevmem ama diğerlrri dogru öxellikle et kısmı
Peki teşekkürler
Et bakalım
Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi evde yalnız zaman geçirmekten daha çok seviyorsunuz. Enerjik ve eğlenceli birisiniz. Dışa dönüksünüz
Aa doğru, beni mi izliyorsunuz, bu arada izin verirseniz ben de sizin hakkınızda tahmin yapmak isterim
Tabii yapabilirsiniz
Çok eğlenceli esprili bir kıza benziyorsun, kedileri ve anime izlemeyi seven birine benziyosun. Herkesle samimi ve iyi anlaşmaya çalışıyosun doğru mu?
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için, anime izlemiyorum ve herkesle iyi anlaşmaya çalışmıyorum aslında herkesle samimi de olamam. Kedileri sevdiğim doğru 🐱
Hmm çoğu yanlış tahmin 😂😂
Olsun teşekkürler iyi geceler diliyorum 🤗🌸
Sizede 🌙
Olurr
Resim yapmayı seviyorsunuz ve bu konuda yeteneklisiniz
Peki teşekkürler ☺️
Et vallahi
En sevdiğiniz mevsim yaz ve en sevdiğiniz hayvan köpek 🐶
Çok doğru
☺️👍
Et bakalım.
En sevdiğiniz renk siyah
Doğru :)
😊👍🌸
tabi buyur :) 🙈
En sevdiğiniz mevsim yaz ve köpekleri kedilerden daha fazla seviyorsunuz
yani :D ilki şaibeli :D
yazı seviyorum ama o sıcak da dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum
kışı daha çok seviyorum ama uyumak ve evde oturmak için :)
köpekleri kediler den daha çok sevdiğim % 100 doğru :D
teşekkür ederim :) iyi akşamlar
Ben teşekkür ederim iyi akşamlar ✨😊
Edebilirsin
En sevdiğiniz mevsim yaz
😊👍
Olur et:)
Bir evcil hayvanınız var veya sahiplenmek istiyorsunuz
Bi hayvan sahiplenmek istiyorum ama evcil değil, ama kedim vardı evet
Peki teşekkürler ☺️
Rica ederim:) panda, komodo ejderi ya da bal porsuğu sahiplenmek istiyorum:)
İyiymiş 😄
Evet:)
Et bakalım
Çevrenizde çok fazla insan yok ama bu durumdan memnunsunuz çünkü birkaç gerçek arkadaş size yetiyor
Tahmin edebilirsin tabi
Olabilir elbette buyurun.
Et bakalım.
Müzik dinlemeyi seviyorsunuz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi evde zaman geçirmekten daha fazla seviyorsunuz. Daha çok dışa dönük birisiniz.
Bazıları doğru. Muzigi seviyorum. Ud çalmayı öğreniyorum. Koristlik yaptım. Dışa dönüğüm.
Peki teşekkürler ☺️
Lütfen
Kitap okumayı seviyorsunuz. Kibar ve düşüncelisiniz. Genellikle sakin birisiniz. Bazen bazı şeyleri çok fazla düşünüyorsunuz ve bu sizi yoruyor. İçe dönüksünüz.
Ben teşekkür ederim ☺️
olur
En sevdiğiniz mevsim yaz ve arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi seviyorsunuz. Resim yapmayı sevmezsiniz ama müzik dinlemeyi seviyorsunuz
Et bakalım
En sevdiğiniz mevsim yaz
ilk bahar
edebilirmisin
Düşünceli ve kibar birisiniz. Müzik dinlemeyi ve film izlemeyi seviyorsunuz. Bir evcil hayvanınız var veya sahiplenmek istiyorsunuz
Tahmin et
Kitap okumayı seviyorsunuz ve en sevdiğiniz mevsim yaz
Haydi tahmin et
Konuşkan ve dışa dönük birisiniz. Müzik dinlemeyi ve film izlemeyi seviyorsunuz ama arkadaşlarınızla buluşmayı film izlemekten daha çok seviyorsunuz
Hadi yap bakalumm
Olur
Olur et made₥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar