İri kaslı erkek takintim oldu ne biliyim yanımdaki erkek minyon tipli siska bişi olursa bana normal gelmiyor
Cevabın nedir?
Senin gibi iri erkeklerden hoşlanan kızlar çok. Bunun altında yatan temel neden kızların korunma ihtiyacı. İri ve kaslı erkekler kendilerini daha iyi korur fikrine sahipler. Sosyo-ekonomik durumu kötü olan ailelerin kızları genellikle bu tür erkeklerden hoşlanıyor. Çünkü hep koruma ve güven duygusuna aç büyütülmüş oluyorlardır. Yanlarında iri göbekli kocaman kolu kocaman bacağı olan bir erkek olunca güvende olduklarını sanıyorlar... Halbuki asıl ihtiyaçları olan sosyal-ekonomik hayatın üstesinden geleecek akıllı, iyi eğitimli bir erkek. Onları ancak böyle biri koruyabilir. Yoksa koca kafalı bir erkek sadece beden gücü ile herşeyi eline gözüne bulaştırır kendini de rezil eder kızı da. Dahası böyle bir erkekle kaliteli bir seks de mümkün değildir. Yapıcak bişi yok. Tam olarak ne istediğini bulabilmen için bir kaç yıla ihtiyacın var tontişim
42 Yorumla
En İyi Cevaplar
@ksalper knka bak benden bahsetmiş gördünmü :)) ben iri kaslıym knka :)
www.komikresimleri.com/.../...dam-resimleri-8.jpeg
ben :)014 Yorumla- +1 yıl
Adamın içine dünya kaçmış =/
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/dqL1Wr.jpg bazen durup bakarım bu ibret tablosuna , kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok...
SAPA KULPA KAPAĞA İTİBAR ETME DOSTUM.
İÇİ BOŞ İNSANLARIN BU DÜNYADA YERİ YOK..412 Yorumla- +1 yıl
o nasıl ayak :)))
ne ayaksın kızım :))) - +1 yıl
@scarface3469 :)))) ulen sen mi eksiledin beni. Güzelim ayaklarımı beğenmedin be :)))
- +1 yıl
valla ben eksiledim bu sefer :))) nasıl kokar onlar şimdi :)))) kolisiyle parfüm alıp yollarım sana :))
- +1 yıl
Ahhah :))) @scarface ne ayakmış arkadaş kimse beğenmedi eksiyi basıyolar :))))
- +1 yıl
@scarface3469 sonundaki rakamları unıtmuşum :))))
- +1 yıl
kokudan olabilir :)))))))))))
- +1 yıl
unuttuğun rakamlar 69 @zumruduankakusu
- +1 yıl
@zümrüdüankakusu gaz maskesi lazım, koku dayanılmaz boyutta :))
- +1 yıl
Ahhhabh:)))) hiç bu kadar gülmemiştim ya. Ağzım acıdı ulen yeter sus @scarface3469 . O ayakları paketliyip sana yollucam :)))
- +1 yıl
kargo ücreti falan ödemem, sen peşin öde , öyle yolla :)))
- +1 yıl
Karşı ödemeli yollucam sen kaşındın @scarface3469. :))))
- +1 yıl
o ayaklar için birde paramı vericem :))))))) @zümrüdüankakuşu
Zayıf erkek beğenen anormal bence
49 Yorumla- +1 yıl
Aslına bakarsan tipik türk kızlarına zayıf-şişman-kıllı-göbekli herifler yakışır. bir kız da diğer kızlardan ayırt edici fiziği özelliği varsa takılırım, yoksa sıradansa ne işim olur yani kaslı halimle ahahaha :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
84Cevap
Şimdi sen bunu yazınca birsürü salak saçma şey kazan erkek çıkıcak ama bende senin gibi düşünüyorum erkek dediğin iri olucak boyu uzun olucak kollay öyle bir kaslı olucak ki vücuda değmeyecek oyş :D
12 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ya sana hak veriyorum
Hatta 2sini de yakistiriyorum yani iri kasli birini minyon zayif bir bayana
Benimde ilgimş ceken nedense minyon zayif kizlardi ama gel gör ki millet bakıketli der oldu :s10 Yorumla
+1 yılyani bir derece haklısın yanındaki adam öyle vitaminsiz gibi. ne bileyim verem hastası gibi , fitre çepici gibi kadit benzeri olması itici olur. erkek değin biraz etli butlu olacak ellam demi ama. ?
02 Yorumla- +1 yıl
hahahh haklısın bitanem etli butlu derken vucutuna bakan demek istedim yoksa götlü göbekli derdim.. bizde spor alışkanlığı ne yazıkki yok. 185 boyundayım haftada en az 3 gün yüzüyorum kendime bakıyorum ama ne yazıkki armut göbekli kızlar ya da 1.50 boyundaki kızlar kriter olarak gösteriyor. ben saygısızlık yapıp en az 174 boyunda şu beden falan diye standart koşmuyorum. akli dengesi yerinde olsun efendi olsun 160 lık kızla gezerim koluma takıp ya da kilolu kızla ama işte benimde aradığım zeka kriteri..
+1 yılTabiki normal gelmez cunku erkek bedenen tatmin edici olmali yani kaslari olan genis omuzlu bir adamin golgesinde guclu ve guvende hissedersiniz. . ammma ayni zamanda beyni de olmali bu iki denklem birbirini tutmali.. cep erkegini bende sevmem
00 Yorumla
+1 yılböyle bir erkeği isticek fiziğin var mı
öyle her isteyene gitmiyoz :D46 Yorumla- +1 yıl
valla karını yağmurunu bilmem :>) fit değilde tombiksen , seni göbekli arkadaşlara doğru alalım , lütfen göğüs kaslarımızın önünü kesme :D
- +1 yıl
kib. aeo :>)
- +1 yıl
sen fotoyu gerçek mi sanıyon :D foto yüzde 95 Fake :>)
Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. peki sen o iri yapılı, kaslı erkeğin tipi misin? Bunu hiç düşündün mü?
22 Yorumla- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler nasıl balık etli istiyorsa sende tabi ki iri biri isteyebilirsiniz ki bende iri erkekleri çekici bulurum. Yani burada konuşmalarına bakma onları ilgilendiren bir durum değil :)
00 Yorumla - Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbende aynı kanaatteyim sporu bıraktığım zaman sanki güç kaybetmişim gibime geliyor
yine bıraksam bile temel oldığu için vücut sağlam duruyor ama yinede ben öyle istemiyorum00 Yorumla Hepiniz boylu poslu sıfır beden kızlarsınız zaten :) Sana tavsiye yanında kategorilendirecek kadar çok erkek tutma :) İlla kategorilendireceksen de karakterlerine göre yap bunu.
35 Yorumla
+1 yılTelevizyonun bilincaltimiza etkisi.. bence bu durumdan siyril.. bende tam tersi iri yari sevmem bana ayi gibi gozukurler
10 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=AcAGLt2uO3U
kast ettiği şey bu herhalde :)30 Yorumla Canın sağolsun be ya :) kızların hepsinin saçma kriterleri var. Senin saçma kriterin de bu olsun
02 Yorumla
+1 yılBizimde gönlümüz neler istiyor ama işte var olanla yetiniyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Yani bizim kafada nerelere gidiyor ama işte 😉
- Diğer konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yıldaha yaşın ufak; gençliğe yeni adım atmış kızların bu ve buna benzer bazı takıntıları olur... geçer merak etme, hatta zaman sonra takıntın olan o tip erkeklerden hoşlanmamaya bile başlayabilirsin...
20 Yorumla
+1 yılo normalde bayanların genelinde var bende 4 aydır spora gidiyorum, kadınların bakışı değişti 4 ay içinde vücut şekil aldıkça.
00 Yorumla
+1 yılIçgudulerinin geregi guclu ve saglikli bir erkek kadinina ve bebegine rahatca yiyecek avlayabilecegi icin onu es adayi olarak gorebiliyorsun. Aynisi erkeklerin kizlara bakmasiyla gecerli.
00 Yorumlahttps://hizliresim.com/3ROmjO kizlar alttakini hayal ederler ancak istemeye ustteki gelir. :)
20 Yorumla
+1 yılo bendede var ya 1,90 a 90 kilo falan niyeyse kısalar dikkatimi çekmiyor
11 Yorumla- +1 yıl
187 ye 90 verelim
iyide sen ufak tefeksin. mesela kendimle seni yan yana koyuyorum hiç uymadı :)
02 YorumlaHerkeste boyle olmasi lazim zaten. Erkegin dogasinda kasli olmak var. Modern cagda olmasak herkes kasli olacakti tarlada calismaktan.
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıliri türk kasım var ilgini çekermi bildiğin bira göbeği :))
00 Yorumla
+1 yılZayıf olanlarında çok tarz durabildiğide bir gerçek kendi seçimin anormal bişey değil erkeklerin büyük g... Sevmesi gibi
00 YorumlaZayıftan ya da iriden daha çok atletik vücut u sevmen daha iyi olur bence. İrinin de irisi vardır :D
00 Yorumla
+1 yılTurk kızları genelde kaşlı sever ama türkiyede bulmak biraz zor bence bu görüşünü yok et :) Ama sıska da olmaz ki ya :D
07 Yorumla- +1 yıl
Kas telefon düzeltiyor bunu anlamiycak kadar zeki olman beni derinden etkiledi
- +1 yıl
zor degıl. bak bir tık ötede :)
- Diğer konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur bulursun inşalllah öyle birini 2 gün sonea tekmeyi yeme garantisi ile :)
10 Yorumla - Diğer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim ya. Zayıf ve sıska oldukları zaman sanki hesaba almıyormuşum gibi hissediyorum :/
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkeklerin oraları buraları dışında ilgilendiğin başka şey olmadığını anlamak zor değil.
abazan dediğiniz erkeklerden farkınız yok.10 YorumlaIlla kasli olsun demem ama kasli olursa da fena olmazz 😊
10 Yorumla
+1 yılBunu soyleyebilmek icin seninde guzel bir vucuda sahip olman gerek spor yapiyormusun?
10 Yorumla
+1 yılSpor salonuna git spor yap çok bulursun yardımcı olduysam ne mutlu :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıska erkeği kim severki çok fazla da kas olmayacak. Bende kaslıyım falan diyormuşum :)
00 Yorumla
+1 yıl187 boy
90 kilo
genıs omuzlu kumral kirli sakallı biriyin. isteyenler ulaşabılır.
bu arada yaş 30 coluk cocuk da mesaj atmasın..00 YorumlaNormal. Bizde ince zayıf esmer-sarışın, saçı uzun, kulaklarda küpe, tırnaklarda öjeli kızlara alıştık. onlardan başkasına zor bakıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçların hiç dogal durmuyo canısı cakma Sarışınlar Sarışınım demesin pls
20 YorumlaKasli erkek diye diye en sonunda böyle bir takıntımız oldu :)
Kendimize güvenimiz var ki kasli erkek istiyoruz demi gerisi boş laf :))00 Yorumlaüstüne kazak giydir kutup ayısı gbi dolaşsın yanında <3
00 Yorumla
+1 yılErkek biraz kalipli olcak ki kendini yaninda guvende hissedesin :D
00 YorumlaNe kadar iri olmalı peki 1.96 boy 98 kg yeterlimi :))
00 YorumlaBeni gorunce tabi tum erkekler siska gelir adama:))))
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanki bana miranda kerr siniz :) kökü başı da klasik büyük popolu yerli malısınız mk..
10 Yorumla
+1 yılEn azından boşuna spor yapmadığımı anlayabiliyorum bu tür paylaşımlardan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaslı erkeklerin pipisinin yüzde 20 si kaslardan dolayı içeri girmiyor ona göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl179 boy a 78 kilo iri sayilir mi acep? Kendimi kotu hissettim l*n :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmesela nekadar boyu olmalı sıska değilim ama boy da önemlidir şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bakalim kasli birine yakisiyormusun oda önemli tipin kezbanin lever atlamiş hali
10 Yorumla
+1 yıl@-Ares- gel ekmek var..
09 Yorumla- +1 yıl
Caps al panpa, ileride gösterirsin =(
- +1 yıl
Bi' zaman aynılarını bana diyordun @-Ares- =//
www.ohadiyorumm.com/.../...a-yazd%C4%B1m-yarim.jpg - +1 yıl
@-ares- sana dedi..
sıska Olsun Adam olsun
72 Yorumla- +1 yıl
Aynennn +1
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal bir durum ama iri kaslı bir erkek, ama adam olmayan bir sevgili ile atlabilirsin bu durmu
00 YorumlaDiğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. olabilir neticede insanın kişisel tercih meselesi.
00 YorumlaBoyun kısa ise uzun boylu erkek hayalinden vazgeç
02 YorumlaPeki sen normal misin? (:
51 YorumlaDiğer konusunda 343 cevap paylaştı. Olabilir tabi kişişel bişey bu :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılal işte gene üzüldüm :(
02 Yorumla- +1 yıl
İsmin tam tersini soyluyor;)
- +1 yıl
ismim değil o nikim
+1 yıl191 cm 87 kilo gibi mi
02 Yorumla- +1 yıl
Zor bulun.
Ergenlik biticek, sabr
14 Yorumla
+1 yılHayaller paris hayatlar bitlis.
10 Yorumla
+1 yılBende Adriana gibi istiyom nolcak
20 Yorumla
+1 yılGöz terchin senin zevkin
00 Yorumlagame of thrones en sevdiğin dizi mi?
02 YorumlaSen şimdi iri bir s*k te isten.
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem