AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
kestir gitme sen zaten boşuna taşıyorsun onu en mantıklısı bu
Bunu yazarken ciddi bile olmasan, puan toplamak için bile yazmış olsan ipnesin evlat. senin ben...
pembe teskere alcaksın çürük raporu ya da parayı yatırcaksın
Aslında bunlara askerlik yaptırmamak lazım hatta ülkede durdurmamak lazım savaş cıksa cepheden kacar bu bu mu koruyacak ülkeyi yazık
Delikanlı ol l*n vatan bu borcumuzu ödicez gerekirse vatan işin canımızı vercez gerçi senin gibi oğlanlar bu şerefe Layık olamaz ama
askerlik bela değil askerliğe bela olan sensin git annenin eteğini giy gez sokaklarda
ya askerlik tamam gerekli ama benim yerime başkaları yapsın istiyorum sonuçta çok tehlikeli ölebilirsin bile : (
dingil bu güne kadar ölenler piçmiydi? sen git zaten sana nasip olmaz kendini bu kadar önemseme
Sen git cinsiyet değiştir en iyisi özünü bulursun kamil bu inşallah gidemezsin askere de insanlarda rahat uyur senin gibilerine kalirsa bu vatan yandik
Ya yemin ediyorum mümkün olsa ben giderim yerine. Seve seve de canımı feda ederim
Madem vatan sever degilsin seve seve yapmazsan sike sike yapacaksın
Arkadan ver, kesin almazlar askere. Hem bence de sana en çok yakışan bu olur.
Bela mi. Defol git l*n bu vatandan. ya da işine gelmiyorsa git vurdur arkadan şeref yoksunu seni. Kız kardesinden ne farkın var hain
ya askerlik tamam gerekli ama benim yerime başkaları yapsın istiyorum sonuçta çok tehlikeli ölebilirsin bile : (
Benle muhattap olma la artık yazma bişey. Biz nöbet tutarken hiç ölümü dusunmedik. Hiç anamizdan yarimizden özlem cekmedik. Sen yatağında ayy tirnagim kirildi derken sabahın köründe biz dağda egitimlerde buz gibi toprak üstünde uyuyup konserve yedik. Konserveye de şükür bizden kotuleride varmış. Ilerde cocuguna da dersin arkadaslarim gitti ama ben karı gibi kaçtım oğlum diye. Çünkü 2 erkek yan yana gelse illa askerlik muhabbeti açılır
30 bin verip zarar edicegine 10 bin verip pipini kestir 20 bin lira kar edersin nasıl olsa ikitürlüde adam degilsin.
Bela mı? Ölenlere ölü değil şehit diyoruz hanım evladı git ben erkek değilim de.
Geber
Şehitlerimizin kemikleri sızladı be azcık adam olun.
kurtuluşun yok yurdışında 5 sene kalırsan muaf olursun
Sen buradaki yırtıklara bakma , askere değil bakkala gitmezler. Çoğu zenginin oğlu askerlik yapmıyor , biz s*lakmıyız yapalım bir yolunu bul kaçmaya bak ben şahsen öyle yapıcam.
Pembe tezkere kesin çözüm gitmezsin ama sonra i*ne derlerse zoruna gitmesin tamam mı gevşek.
bülent ersoy gibi ol kesin çözüm :)
bugün burada bunları rahat rahat yazabiliosan bugün dışarda salına salına geziosan senin anan bacın bugun dışarda özgürce salınıyosa bu "şehit olan askerlerimizin sayesinde" ölenlerinde anası var onlarda yanıo bacıları var onlarda yanıo... ama zaten sen gitme askerliğe boş ver para yatr gtme sen gidip ölürsen sana şehit derler hak etmediğin mevki...
Böyle gezen kızlar olucaksa açık saçık yollu falan bende onlar için ölüceksem yani askerden kaçmak dinen de vacib olur bana canım ya : )
yanii sen kaç bencede gitme sana süt veren için neye gitcen km bilir daha neler vermiştirrr
ya benim yerime başka erkekler yapsada ben evde güvende otursam istiyorum ben : (
namus borcundan kacılır mı ? kaderda varsa vatan ıcın olmek oleceksın bu kadar basit
Bugun gene cagrsalar gene gdrm namus borcu bu yapmayana adam mi denir.
Bedelli bekliycen kanka yaşın tutmuyosa da y. Lisans yap
vicdani ret diye bisey var fakat hapis yatmayi goze almalisin.
Seni erkek diye sokakta dolastiranin ceriatini s*keyim
helal sana beeeeeee
Cumhurbaşkanımız sağolsun. Profesyonel orduya geçeceğiz İNŞALLAH. ALLAHU AKBAR!
l*n gerizakalı cbaşkanıyla ne alakası var profesyonel ordu dedpin nedir biliyomusun eğer vatanını para karşılığında korursan milli benlik milli birlik ve ahlak çokuntusu başlar bir Türk ya da Müslüman vatanını canını hiçe sayarak korumalı korudularda ozamanlarda profesyonel ordumu vardı binlerce yıllık dünyada çine sed çektirmiş milletin torunlarıyız yazıklar olsun senin gibi düşünenlere ermeni yahudi lobisi beyninizi iyice yıkadı senin gibiler yüzünden bu ülke daha çok kaybeder ama bizim gibi vatanseverler size bırakmayacağız bu memleketi bu savunduğun cümleyi birde açkktan toplumda konuşsana gtun yiyorsa arkadaşlarınla paylaş bj düşünceni bak ne dicekler
Bismillahirahmanirahim. Esirgeyen ve bağışlayan Allahın adı ile. Seni ve senin gibileri Allaha havale ediyorum. Bu mübarek Cuma gününde. Allahu AKBAR
Var askerde vurduracan hemen gtune tekmeyi vururlar
gidince pembe tezkere için bişeyler yap hemen gönderriler :d
Bedelli çıkana kadar açkoğretim oku.
Bedelli yap. Haklısın gidilmez zaten.
evet ama işte yaş sorunu var
Deli raporu al işe yarıo. Raporu düşürebiliyosun daha sonra.
sağlık problemleri psikolog raporu vs...
denedim yutmuyorlar çürük falanda vermiyorlar aga
çıktığın yere geri dön.
çürük raporu felan al
Git kestir kokten cozum.
Nasi uzuldum nasi uzuldum. Senin ki can bizim ki patlican mi? En beter yere dusersin insallah.
kilo al 3 sene 130-140 kilo ol sonra verirsin :)
evet bak bu fikir çok mantıklı : ) birde doktor bulsam bunu yapabilirim beni kurtarır insllh : )
git kestir bence boşa taşıyosun zaten
seninki can da onlarınki patlıcan mı kardeş
valla kurtuluş yok gibi :)
gidince kurtulursun ;)))
Yakinda bedelli cikar bas parayi gitmezsin
dogru diyorsun bak öyle bir şey çıksa super olur ya
şu devlet iyki paraya sıkışıyor valla Allaha şükür ki ya : D
Cikar bir iki aya
Devlet hazinesi acik verdimi tek care bedelli cikarmak :)
Yas kac
28 buçuk
valla açık vermezsede artık devlet hazinesini hortumlamak lazım hacı açık versin diye yoksa bu yamyamlardan kurtulunmaz : )
Yeni bedellide 28 ya da 29 yasinda olma sarti koyacaz diyorlardi hadi gene iyisin
kesin mi insllh çıkar ya
Çanakkalenin kemikleri sızlıyor !
Pembe rapor al anca o yakisir sana zaten
Kafana sık bizde senden kurtulalım kazan kazan...
yapıcak bişey yok. cinsiyet değiştir madem.
Bedelli?
yaş sorunu olmasa öyle yapardım hem devlete de şu ara askerden çok para lazım zaten daha çok sevaba gireriz : d
Açıköğretim oku
hayır zaten üni mezunuyum kısa dönem gitmek istemiyorum ya ömrümden altı ay çalıcaklar boşu boşuna : (
Tamam iste suanda tekrar bir açık öğretime başla diyorum sınavlara giremezsin ünide kayıt olunca askere cagırmıyolar
maximum 29 yaşına kadar tecil ettirebiliyorsun sonra okulun olsa bile alıyorlarmış
30 yaşında da bedelli olabiliyorsun
ama o her zaman çıkmıyor bazı zamanlarda o da sadece belli bir zaman diliminde işte ya : (
kolu baca kır en temizi
Ya bedelli yapcan ya da yurtdışına kaç gitsin :)
bedelli askerlik yap
vermiyorlar ki ya çok denedim yutmuyorlar malesef : (((
prdon aşagıdaki için yazıcaktım çürük almak için çok ugraştım subaylar yutmuyor : ) bedellide yaştan uymuyor
oku oku oku
okudum uni mezunuyum ama kısa dönem olarak gitmek istemiyorum arkadaşın teki anlatıyor çok kötü sıkıntı çekmiş kısayken bile
bizim amcaoğlu sırf gitmemek için master yapıyor ve tekrar para verip kurtulma kanununu bekliyor.
bak bu iyi fikirmiş bende manstır yapsam bir 4 sene mastır yaparsan uzatıyorlarmış tecili
evet birde İngiltere'ye gitti 2 ay okuyorum vs diye.
ohhh supermiş orda da çalışır 3. sene de dolunca vatandaşlık hakkı da alır sonra dövizi gönderir kurtulur beladan supermiş : D
Tetik parmaklarini kes kodumun varan haini
Tövbe tövbe ins. Bizi denemek icin demissindir
Gitmesende ölecen.
Giderek...
ya askerlik tamam gerekli ama benim yerime başkaları yapsın istiyorum sonuçta çok tehlikeli ölebilirsin bile : ( yani başkaları yapsın benim yerime istiyorum derdim bu böylelikle askerlikten yırtmak
o. çocuklarını askere almıyorlar merak etme sen.
Geber ve kurtul böyle şeyleri kafana takma
Cinsiyetini değiştir
ya askeriyeyi kandırarak aslında yapabilsek öyle çok iyi olur onlara öyle sahte bir belge vericen hakkında çürük çıkıcak hiç gitmicen bile
Ben kasımda gidiyorum hacım ölürsemde şehit olurum belki her insana nasip olmaz sıkıntı yok her canlı ölümü tadacak geç veya erken sen bu gün devletini kandırmak için yöntem arıyosun yarın bir gün devlet tarafından sana giren bir sey olunca itiraz edersin... neyse git geyim ben de almazlar zaten
abicim ölsende zaten niyazi olucaksın gavur bir devlet ugruna gidip kim savaş dedi diye sormazlar mı öteki tarafta adama? Ancak Allah yolunda öldürülenler şehittir demedim mi ben kuranda demezler mi adama?
Üstüne basdığın toprağı korumazsalar yarın ananı bacını evinden alırlar hoş bir tablomu olurdu? Bu olmasın diye ölenler niyazi mi? Şehitlik Allah yolunda ölmekle mi oluyor sadece dersin? Cahil cahil konuşma
Evet Allah yolunda öldürülenler şehittir diyor kuran sen eger islama olan bir saldırı üzerine kendini topragını korursan bu şehitliktir ama devletlerin çıkar çatışmaları ugruna o da dinle uzaktan yakından alakası olmayan bir devletin askeri olarak laiklik muhabbeti yani ölürsen öteki tarafta şehit sayıcaklarını ben hiç zannetmiyorum hükümete bakma sen o madende ölenleri bile şehit diye uyutuyor : D
Ülkendeki herkez silah bıraksın askerlik olayı kaldırılsın bu olunca senin kendi çapında korumaya çalışdığın din ne olacak?
ben askerlik kalksın demiyorum osmanlının askeri usulüne bak ne kadar güzel bir sistem yeniçeri ocagında yetişiyor askerlik meslek orda böyle oluncada insanları böyle sıkıntıya düşmeden yaşamını sürebiliyor ayrıca dinsizlige hizmet ettikten sonra silahlanmanın ne anlamı var ki
Kendi yaşadığın dine ne kadar inandığını merak ediyorum keşke çanakkale yi kaybetmiş olsaydık dedirtiyosun insana
ya aslında ben şunu düşünüyorum belki etik belki degil başkaları benim yerime askerlik yapsın onlar tehlikeye girsin ben güvende olayım ölürsede onlar ölsün falan tamam biraz kötüce düşünce ama bu işin sonunda bana zarar gelmicegi için bana mantıklı geliyor
Kendini diğer insanlardan üstün olarak mı görüyosun hani eşittik neyse senin gibi insanlar miğdemi bulandırıyo iyi geceler sana
Okulunu uzat.
ama iş güç herşyee engel oluyor
Bedelli yaşi 25 e dusmedimi?
yok ya ne düşmesi hala aynı : (
Oha ama sefkilim öyle dememişti bana :/
ben hiç görmedim keşke düşse çok iyi olur benim için aylarca çalışmam gerekse bile büyük bir sevinçle yaparım : ))
25 e düşürüldü dedi. Oda gitmek istiyor ben engel oluyorum.
yok ya aman sakın gönderme mahfediyorlarmış orda söyliyim
Evet gidenler anlatti da. Kotuymuş baya. Birde onlar 1 yil yapmıştı sevgilim 6 ay yapacak.
çürük al
subaylar yutmuyor ya vermiyorlar nasıl alıcam : (
rol yapacaksın şeymişsin gibi :/
Bedelli yap o zaman
yaşım tutmuyor ama ya : (
yok olmamış bu :/
Kestir gitme.
Zike zike gidecen
Arkadaş 2yıl gıda teknikerlik bitirdim
Sonra 15 ay askere gittim
Sonra turizm Otelcilik 4 yıllık bitirdim
Şimdi a. Ö işletme 2 sınıfın ve sefer görev emrim var gittim imzaladım savaşta Tunceli merkez çıktı.
İnsan önündekiyle erkek olmaz. Gitmezsende ölürsün. Ayıp başka bişey demiyom
Kestir kurtul.